Yeni Andrid RAT Spy Note 4.0 [Artık Bağlantı Sorununa Son] /20071999

Sabite Alınmalı mı ?

  • Evet

    Oy: 234 81.0%
  • Hayır

    Oy: 55 19.0%

  • Kullanılan toplam oy
    289
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R3deyes

Yeni üye
8 Eyl 2016
34
0


üçüde aynı binbaşım

bu arada ipmi sabitledim port açıyorum open port chechte açık olmadığını gösteriyor
airtieste etkin yapıyorum yinede açılmıyor problem nedir ne yapmalıyım binbaşım
Modem ayarlarına gir dmz yi etkinleştir,modem güvenlik duvarını kapat oluyor dmz gelen tüm çagrıları sana gönderir tek bir cihaza açtığın portlar kapalı gözüküyor heryerde ama açtığında çalışıyor.
 

Sagopa K

Kıdemli Üye
10 Haz 2016
3,678
42
Melankolia
Hocamm Şu buildden sonraki sorunu nasıl çözücez ? kayıt etmiyor apk oluşmuyor

antini kapatmayı dener misin windows defender dahil

Modem ayarlarına gir dmz yi etkinleştir,modem güvenlik duvarını kapat oluyor dmz gelen tüm çagrıları sana gönderir tek bir cihaza açtığın portlar kapalı gözüküyor heryerde ama açtığında çalışıyor.

arkadaşın sorununu çözdük :) eyw yinede
 

Skyfr

Yeni üye
20 Ağu 2016
38
0
Hocam merhaba konu için ellerine sağlık fakat ben yapamadım bi yardımcı olabilirsen sevinirim.

Portu 8080 yaptım modem arayüzünden açtığım port olarak.Host kısmına DuckDNS'den aldığım hostu yazdım.CPU wakelcok ve protected i aktif ettim.Kendi telefonumda denemek amacıyla usb yoluyla telefonum attım ve uygulamayı kurdum.CPU acquired tarzı bir yazı belirdi ve uygulama açılmadı tabiki.Fakat 1 dakikadan fazla beklememe rağmen SpyNote kontrol panelinde server düşmedi.Yardımcı ollabilir misin?
 

ZombieR

Yeni üye
16 Mar 2017
2
0
New York
bende de aynı şekilde kaldı java ve .net i indirdim konu güncel ise destek bekliyorum

ekrana küçük dikdörtgen kutu içinde spynote yazılı bir şey geliyor fakat açılmıyor program yönetici olarak çalıştırıyorum
bende de aynı şekilde kaldı 2-3 dk sonra java bulunamadı diyor.Java indirdim C ye koydum acaba koyduğum yer mi yanlış konu güncel ise yardım edermisiniz
 
Son düzenleme:

"Squ4LL

Özel Üye
14 Tem 2009
14,316
592
Pr35M5.gif
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.