Yeni bir bitcoin sitesiyle beraberim.

Flevonidas

Uzman üye
27 Ocak 2016
1,330
2
Afganistan
Selamlar arkadaşlar bugün yeni bir konumla karşınızdayım. Bir önceki gösterdiğim sitedeki kazanç miktarını aşabilcek bir site göstericem.

Sitemizin özellikleri
1. Olarak görev yap kazan sistemine dayalı yani reklamlara tıklıyorsunuz 30 ve 60 saniye bekleyip satoshinizi alıyorsunuz
2. Si Anlık ödeme özelliği gayet güzel.
3. Sü Sitede reklam verebiliyorsunuz oldukça fazla kullanıcı var isterseniz youtubede abone ol görevide koyabiliyor isterseniz sitenizde bulunan reklamı görüntüleyebiliyorsunuz.
4. Sü 1 dakikada 20 satoshi gibi daha kazançlı sistem vardı önceden bu sistemde 30 saniyede 27 satoshi gibi miktarınız var. En güzel tarafı ise 30 saniye site açık kalsın yeter siz gidip facede takılabilirsiniz :trl
5. Si minimum ödeme limiti 15.000 Satoshidir.

Birazcıkta paradan yani ödeme kanıtından bahsedelim.



Şimdi ise sitenin görünümünden bahsedelim.



Sitemiz malesef yakışıklı değil :trl olsun çirkine güzel diyebiliriz. :D
Tek yapmanız gereken üye olduktan sonra bu resimde gördüğünüz mavi yazı bölümüne tıklamanız.



Tıkladıktan sonra böyle bir görüntü çıkıcak



Tek yapmanız gereken alttaki yeşil sayı geriye doğru sayarken kafanızın rahatınıza bakmanız :trl o sayı bittikten sonra siteyi kapatmanız yeterlidir :)

Şimdi linklere gelelim

RushBitcoin.com – Promote or Earn! Futuristic bitcoin advertising portal ("Abicim siteye denemelik girdim sana yardımım dokunmayacak konuyu boşa yazdın" diyorsanız linke girmeniz :mad:)

RushBitcoin.com – Promote or Earn! Futuristic bitcoin advertising portal ("Kardeşim konunu okudum ve tebrik ederim inşallah yardımım dokunur ve senle kazanmak için siteye giriyorum" diyorsanız :trl linke girmeniz)

Bu konuyu geceliğin okuyan arkadaşlara şimdiden İyi Geceler siteye giren herkese isede bol kazançlar dilerim.
 
Son düzenleme:

Flevonidas

Uzman üye
27 Ocak 2016
1,330
2
Afganistan
Benım cuzdanım payeerde payeere odeme olurmu yararlı bu arada eline sağlık kardeşim :)

Hocam bitcoinden payeere ödeme yapan site pek görmedim fakat blockchainden payeere aktarabilirsin ama miktara dikkat etmelisin payeerin btc miktarı var o miktarı fulleyince yollaki atılan bitcoin payeerde kaybolmasın

para çekme yöntemini en kısa sürede gösterirsen sevinirim :)


Hocam inşallah göstericem
 

King Kong

Kıdemli Üye
19 Mar 2017
2,392
10
Az Önce Hesapladım Eğer 48 Saat Boyunca Bunu Yapan Bir Bot Bulursanız
2 Günde 150bin Satoshi Kasar Yani 1.5 Bitcoin Eder Buda Demek Oluyorki 2 günde 12bin Tl Kazanabilirsiniz Bu Botu 30 Gün Kullanırsanız 1 Ayda 200bin TL Kazanırsınız.
 

Flevonidas

Uzman üye
27 Ocak 2016
1,330
2
Afganistan
Az Önce Hesapladım Eğer 48 Saat Boyunca Bunu Yapan Bir Bot Bulursanız
2 Günde 150bin Satoshi Kasar Yani 1.5 Bitcoin Eder Buda Demek Oluyorki 2 günde 12bin Tl Kazanabilirsiniz Bu Botu 30 Gün Kullanırsanız 1 Ayda 200bin TL Kazanırsınız.

Hocam güzel hesaplama :trl fakat sitenin sürekli reklam çıkardığına bakmayın reklamlar bitiyor bazen ve bazende reklamlar sınırlara geliyorlar tıkladığınızda para vermerdiğide oluyor buda bot yaparsanız sorun hale getirir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.