yeni üyee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deathhacker

Yeni üye
26 Şub 2014
9
0
selamın aleyküm arkadaşlar ben siteye yeni katıldım
İLGİLENDİĞİM KONULAR
1-SQL injections
2-Bt virüsleri
3-Solucanlar
4*Exloit
 

EmpoRe

Kıdemli Üye
18 Ocak 2012
3,626
8
-29. Galaksi

Konu yanlış yerde :)

lamerlerdensin yani (ilgilendiğin konulara bakılırsa) :)

Beyler ne diyeyim nedir bu haliniz herkes yeni gelen üyeye bi lamer gözüyle bakıyor, böyle bi mesaj sayısının verdiği bilmişlik falan kendinize gelin bu forumun bi seviyesi var eğer nasıl ki zıt pırt üyelikleri açmayıp yeni üye alımını azaltıp buna bağlı " ergen" sayısı düşürülmeye çalışılıyorsa siz de size yakışanı yapın en azından doğru olanı, o kadar kural kural diyorsunuz sanki bi halt biliyormuş gibi şunu da unutmayın ihbarları sadece ihbar butonundan yapmanız yeterli eğer gerekli görülürse görevli moderatörler uyarıyı üyeye yaparlar, herkes yerini bilsin.
 

Sonsuza~Dek

Kıdemli Üye
25 Tem 2013
2,413
0
EmpoRe
hocam yanlış anlaşılmasın ilgilendikleri şuanlık lamerlik rütbesinde tabikide forumu gezdikçe kendisi bir dala yönelicektir.
arkadaşım sana tavsiyem hacktivist'liktir herşeyi kendi terazinden ölçersin ve yanlış olduğunu gördüğün şeyi hacklersin :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.