Yeni yılınız kutlu olsun 🥳

ankamurat

Katılımcı Üye
24 Eyl 2022
453
3
185
┌─(root@ankamurat)
Herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun dostlar, bol huzurlu başarı dolu bir yıl olması dileğiyle.
Umarm her açıdan güzel geçer artık eskisi gibi yaşamayı özledik türk halkı olarak,gülmeyi özledik,eski ekonomiyi özledik ve daha birçok şeyi cumhuriyetin de 100. yılı umarım ülke refaha kavuşur diyorum
 

Tyrone

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,337
24
617
Kamino
Yeni yılın başta ülkemizin refahı, yakınlarımızın sağlığı ve hayallerimizin gerçekleştiği güzel günlere şahit olması dileğiyle! Barış ve huzur içinde nice mutlu yıllara!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.