Yeniden Geldim :)

ByKAFKAS

Yeni üye
23 Kas 2010
30
0
Selamın Aleyküm dostlar ben K@FK@S bi kaç yıl hackle uğraştım sqlde uzmanlaşmaya çalışmıştım baya zaman geçirdim bir çok timde deface olarak görev aldım .yaklasık 2 senedir hack e elimi sürmedim sosyal hacker olarak sadece gerekli oldugunda mail hack yapmaya devam ettim .Sitenize daha önce üyeydim ama bir faliyetim olmamıştı umuyorumki benim size sizinde bana katkılarınız olucaktır.Web hack olarak bir faliyetim olurmu bilmiyorum ama gerek grafik gerekse mail hack üzere paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım.aynı zamanda amatör grafikerlik ve web tasarım işleriyle ugrasıyorum.

Yaşım 21 Mesleğim şu anda yaptıgımı söliyim bilgisayar teknik be proje çizimleri üzerinde çalışıyorum.İyi günler :D
 

ar£S

Kadim Üye
30 Tem 2009
5,659
0
hoşgeldiniz forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim iyi forumlar
 

EnzMrc

Katılımcı Üye
17 Eki 2010
598
0
Adana
Yenide Hosgeldiniz.
Forumda Kalıcı olmanız dilegiyle.
Forum kurallarını okuyarak baslamanızı tavsiye ederim..
 

ByKAFKAS

Yeni üye
23 Kas 2010
30
0
Hoşbulduk dostlar .THT nin ciddiyetini biliyorum ve güveniyorum.O yuzden sanırım burdan başka bi yere gideceğimi düşünmüyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.