Yetkililer PM'Acil konu Emliyeti İlgilendiriyo

OrhanSalvo

Üye
29 Haz 2015
142
3
𝑀𝑒t+
beyler elimde bi onion linki var emliyeti ilgilendiyo yetkili bi arkadaş pm atsın yardım etsin bilişim suçlarına bildiricem ama yetkili bi arkadaş istiyorum çünkü link kritik :RpS_sleep:

Link türk polis database si var var link hergün güncelleniyo bu linkden adamı bile evinden aldırırsın yani o kadar kritik bi konu acill pm ++++++

Açıklayıcı olmuştur umarım https://hizliresim.com/ZEBDPA
 
Son düzenleme:

TurkishAttacker

Katılımcı Üye
13 Tem 2015
723
0
Yine mi bu herif, bu Mernis'i çalan adam.
Not: bu eski ve emniyet değil Mernis bu.

Yapabileceğin bir şey yok bu adamın belgeleri yayınladığı blog Türkiye'den zaten erişime kapatıldı ancak. Türk Polisi bile o adamı bulamaz, bulsa bile belgeleri onbinlerce kişi indirdi ve yıllardır internette dolanıyordu.

Ülkemizde neden bu kadar dolandırıcılık oluyor ve neden çipli kimliklere geçiyoruz sandınız, arka planında bu var, birkaç yıla kadar biz hariç bütün dünya bizim bütün kişisel bilgilerimize erişebiliyordu.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.