Yggdrasill Tasarım

*Eroğlu

Katılımcı Üye
4 Tem 2013
855
1
163
İstanbul
Emeğine sağlık, dışardaki beyazların çözünürlükleri kötü, ya da yüklerken bozuldu bilmiyorum, oldukça gelişmesi gereken yer var, ama güzel başlangıç tebrik ederim..
 
19 May 2013
947
50
Emeğine sağlık bu tasarım bana nedense korku filmlerini andırdı :)
Biraz tema olarak siyah ve beyaz ekstra iskandinav o kadar renkli sayılmaz. Teşekkür ederim.
Eline sağlık, İskandinav mitolojisi garip ve ilgi çekici.
Teşekkür ederim. İlgi çekici tavsiye ederim.
Türkiyede olsa defter, kitap, sayfa olurdu
Çok fazla yazılı eserleri bulunmuyor fakat böyle bir kaynak var tavsiye ederim;
Emeğine sağlık, dışardaki beyazların çözünürlükleri kötü, ya da yüklerken bozuldu bilmiyorum, oldukça gelişmesi gereken yer var, ama güzel başlangıç tebrik ederim..
Upload yaparkenki problem oldu o biraz. Teşekkür ederim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.