YıLan Çorbası (İğrençç)

K!nG

Kıdemli Üye
6 Ocak 2007
2,196
29
vice city =)
01.jpg


02.jpg


03.jpg


04.jpg


05.jpg


06.jpg


07.jpg


08.jpg


09.jpg


10.jpg




BUNLARDA PİŞMEYİ BEKLEYEN KURBANLAR.........

11.jpg
__________________

aLıntıdırr
 

mrssed

Yeni üye
7 Ağu 2008
19
1
evet gerçekten iğrenç görünüyor ama yılan derisinin insan derisinde yani cilt hastalıklarına iyi geldiğini okumuştum bir dergide.sanırım bu insanlarda daha sağlıklı olabilmek için yılanı tercih ediyorlar.her ülkenin kültürü gerçekten çok farklı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:)
 

mrssed

Yeni üye
7 Ağu 2008
19
1
arkadaşlar bence her ne olursa olsun yediklerine saygı göstermeliyiz ne yapalım herkesin kültürü, gelenekleri farklı.
 

ceza bela

Yeni üye
25 Eki 2007
26
0
istanbul
arkadaşlar,bilmiyormusunuz,çinlilerin yemediği hiçbirşey yok,hatta buna ölmüş insanda dahil,...eeeeee... adamlar dünya nufusunun yarısını teşkil ediyorlar,eğer bunlarıda yemezlerse,allah korusun yeryüzünde kıtlık çıkar,bu yüzden bence bu onlar için altarnatif bir yiyecek, herkese saygılar...allaha emanet olun...
 

CoveRed

Kıdemli Üye
9 Eki 2008
2,451
7
!!! TANRI DAĞLARı !!!
Güzelmiş yılan yemedim ama diğer baya hayvanat yedim güzel oluyo yaw etli etli sonuçta onuda Allah yaratmış yani yenilmesi ysaak hayvanların dışında diğer hayvanların yenmesinde bir prblem olacağın sanmam Yüce Rabbimiz bizim için herşeyin cicisini bilir yanlışmıyım...... ??????:::::??.**.*.*.*.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.