Yılbaşına Özel 512 Kişilik BEDAVA TeamSpeak3 | Anında Aktif |

Ufoandaliens

Katılımcı Üye
8 Nis 2013
651
0
Ankara
Web sitemizde 19.12.2016 saat 24.00 ile 20.12.2016 saat 16.30'a kadar altyapı degiştirme işlemleri hakkında bakım ve onarım çalışmaları yapılacaktır. Tüm kullanıcılarımıza duyurulur.

Web Sitemiz şuanlık aktiftir.
 

Ufoandaliens

Katılımcı Üye
8 Nis 2013
651
0
Ankara
Web sitemiz bakım çalışmalarından sonra tekrar hizmete aktif bir şekilde açılmıştır. YALÇINetwork Teamspeak Servisi

Bakımla gelen yeni sunuculara eklenen bannerimizi illegal yollarla kaldırmak sunucunun kapanmasına sebebiyettir. Ücretli sunucularda banner zorunlulugu bulunmamaktadır.

Banner;

banner.jpg
 

Ufoandaliens

Katılımcı Üye
8 Nis 2013
651
0
Ankara
Web sitemiz üzerinde sizler için hiçbir kısıtlama yapmayıp sürekli sunucu açabilme hakkı verdiğimiz sistemi bazı afedersiniz işsiz arkadaşlar gereksiz olarak ard arda 100 sunucu oluşturup çökertebilcegini sanıyor. Fakat bu sadece zaman kaybına ve bizi yormaya yarar. Lütfen iyi niyetimizi suistimal etmeyiniz. Rica ediyorum. Son 15 dakika içerisinde sunucuda 175 adet temizlik yapıldı. Tekrarının olmamasını Rica ediyoruz. İyi forumlar.
 

Ufoandaliens

Katılımcı Üye
8 Nis 2013
651
0
Ankara
EK Paket sistemi ödeme şeklimize mobil ödeme eklenmiştir. Turkcell , Türk Telekom , Vodafone mobil ödeme almaktayız. Ek Paketi satın almak için bizimle iletişime geçin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.