yoğun bir virüs saldırısı var acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilterkaan

Yeni üye
4 Ocak 2010
3
0
selamın aleyküm arkadaşar bilgisayarıma yoğun bir virüs saldırısı var alttan sağdan devamlı antivrüs karantieneye aldı diyor hep ayrı ip ler ve aynı ip noları yardım ederseniz sevinirim.
 

-KG-

Uzman üye
26 Ocak 2011
1,653
0
Yardım isteklerinizi THT Yardım Merkezine açarsanız daha çabuk yardım bulabilirsiniz...

THT Yardım Merkezine//
 

hayki

Katılımcı Üye
13 Eki 2007
269
0
senın bilgisayarında bırı var sanırım oda trojan yukluyor onu yakalıyor sanırım
fortmala yada tarat iyice
 

ballba

Katılımcı Üye
26 Eyl 2010
371
0
evet biri sisteminde cirit atıyor indirdiğin bişeyden server yemişsin pc ni formatla başka çaren yok bi de ne indirirsen tarat asteğmenim bu platforma geldiğine göre pc güvenliği bölümne uğra ordan ilk önce sistemini nasıl kotuyacağını öğren ondan sonra trojen bölümüne gel
 

tombkiller

Katılımcı Üye
29 Tem 2008
880
0
Cehennemin Dibi
geçen hafta bende win32/parite.b virüsü yedim. canına okudu makinanın. format attım yemedi. D sürücüsününde altını üstüne getirmis. Diski birleştirip tekrar 2 ye böldüm. kurtuldum. Allah'tan harici diske bulasmadı.
 

The Eagle

Katılımcı Üye
20 Ağu 2009
839
0
Adana
trojan değil anlattıklarına bakacak olursak virüs saldırısı yok sadece virüsü anti virüsün göremedi bir dosya yeniliyor bikere banada böyle birşey bulaşmıştı nod32 ile tüm pc yi tarattım sorun çözüldü yani anlıyacağın spynet olabilir helede yakın zamanda birinden dosya falan aldıysan tartışmasız spynetdir :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.