Yöncü Hosting Güvenilir mi?

askanosgg

Katılımcı Üye
9 Ara 2017
403
0
TURKEY
Merhabalar öncelikle Yöncü.com sınırsız hosting adresinden sınırsız hosting almak istiyorum ama güvenilir olup olmadığından güzel mi yoksa değil mi almalı mıyım yoksa almamalı mıyım bilemedin aranızda kullanan yada kullanmış kişiler tavisiye ediyor mu öğrenmek isterim şimdiden teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ibrahimdmk

Yeni üye
28 Mar 2021
22
0
Yöncü hostu ben 2 sitem için kullanıyorum sorunsuz ve güvenilirdir. Sitenin yapısı seni aldatmasın. Sitenin öyle basit bir tarzda olması (görünüm) daha hızlı çalışması için yapılmış bence. Ama eğer bana sorarsan güvenle kullanabilirsin. Hem uygun hemde güzel.
 

AXPA

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
2,340
152
New World
Merhaba,
GECE' Komutanımızın deneyimi Yöncü'nün güvenirliğini fazlasıyla sunuyor.

2 Yıl süreyle kullanan arkadaşlarım mevcut. Zaman içinde bazı küçük sorunlar yaşadıklarını belirtseler de önemli bir durum olmadığını biliyorum.

Bilginize,
 

Sun Tzu

Katılımcı Üye
20 Nis 2019
272
1
Chinese
Cevap: Yöncü Hosting HK.

Merhaba,

Alacağınız hostingi ne amaçla kullanıcağınızı bilmiyorum fakat. Birçok istihparatçı ( Hacker guruplarının. Programcıların vb. ) bulunmaktadır. Özellikle hacker formu açacağım veya hack hakkında bir paylaşım siber güvenlik alanında ise kesinlikle tavsiye etmem Cyberizm gurubunun büyümesinde %80 etkili olmuşlardır. Bunu tespit eden istihparatçılar yine onun içinde bulunan kişilerdir

Dolandırıcıların %80'i tavsiye etmektedir. Sonrasında sizlerden her yükseltme için ekstra para isteyeceklerdir. ( Kullandım, kullananlara rastladım )

Tavsiyem fiyat & perfonmans bakımından " https://hostingdunyam.com.tr/ " adamlar destek veriyorlar. Fiyatları en uygun olan ( Wordpress vb. teknik işlemler fazla anlamıyorlar )

Turhost vb. firmalar da çok fazla para istiyor.

Eğer çok fazla paranız varsa veya işleri büyütürseniz de ( OVH UK Dedicated Server ) Alabilirsiniz.

-Saygılarımla.
*Sağlıcakla Kalın.

HostingDünyamın 10LARCA şikayet konusu bulunmakta ve konuşma tavırları hiç hoş değil.
Bunlar Hosting işine girmeden önce Oyun sunucusu almıştım sahibinden , 1hafta kullandım bazı sorunlar oldum yazdığımda ise cevap vermıyordu çok umursamaz bir firma olduğu kesin.
Amacım tartışmak değil sadece fikirlerimi belli etmek.
İyi günler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.