YouTube Hesap çalma

erayreyz

Yeni üye
14 Haz 2022
1
1
TurkHackTeam'in ihbar alanı Var oraya iletebilirisin En azından ilgilenebilirler.

zaten Din ,dil ,ırk Benzeri şeylere küfür ve hakert etmek bence bir siber suç .

En azında sana dönüş yapabileceklerini düşünüyorum.
 

Daeky

Uzman üye
16 Nis 2022
1,143
23
966
23
BJK
Adamların Din İle İnsanlıkla Alası Yokki Sen E-Postasını Calsanda Düzelmezler Boşuna Uğraşırsın - Youtube a Şikayet Et Bu Kadar .
 

MemoryTiger

Katılımcı Üye
8 Mar 2019
446
3
248
21
Kali Linux
MERHABA DOSTUM
SEN YARDIM AÇAR AÇMAZ GELDİM :)


5aE7rL.png

Youtubeye Şikayet Et
Allah İle Nasıl Dalga Geçiyormuş Görsünler.




UNUTMAKİ BİR YARDIM UZAĞINDAYIZ :)

▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ MODERATÖR ASİSTAN █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂
 

Zody4Q

Üye
13 Ara 2020
144
41
Birçok forum üyesi savcılığa şikayet et demiş ama öyle olmuyor işte dostlar :) Polisin,savcının bu tür olaylara karşı uğraşacak vakti yok adamları boş boş işlerle uğraştırıp kafasını yormaya değmez zaten sizin ettiğiniz şikayetin dosyası savcı baktığı gibi kapatılıyor,adam beni uğraştırmayın böyle şeylerle diyor kapatıyor dosyayı. En iyisi uğraşmamak ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.