Youtube Premium Mod Apk / Reklamsız

InSpy

Katılımcı Üye
21 Mar 2019
992
2
Merhaba, bilindiği üzere youtube premium sistemini çıkardığından beri reklamları çoğaldı. Bin method ile premium alınabilir lakin mod varken neden bu kadar uğraşalım ki?

Modlu youtube uygulamasının bir çok özelliği var, kendinize göre yapılandırabilirsiniz. Siyah tema göze daha çok hitap ediyor. Arka planda oynatma, siyah tema, ekran kapalı iken oynatma vb. Bazı telefonlarda arka planda oynatma olmayabilir, microg ile sorunu çözebilirsiniz.





Youtube Vanced indirmek için tıklayınız.

MicroG indirmek için tıklayınız.

Youtube Vanced VT
MicroG VT

 
Son düzenleme:

42serkanzeki42

Yeni üye
26 Ara 2015
16
0
bunda bildirim gelmıyor nasıl hallederim sürümlemi alakalı hangi sürümü kullanıyorsunuz siz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.