Youtubenin SQL 13 Tane Büyük açığını buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nuri0022

Katılımcı Üye
26 Ara 2015
317
0
Hatay
Youtubenin SQL 13 Tane Büyük açığını buldum . Ne yapabilirm bunları ? Şuan açıklar elimde fakat nasıl işliyceğimi bilmiyorum
 

mehmetx93

Uzman üye
2 Eyl 2010
1,395
1
Youtubenin SQL 13 Tane Büyük açığını buldum . Ne yapabilirm bunları ? Şuan açıklar elimde fakat nasıl işliyceğimi bilmiyorum

Kusura bakma da "ne yapabilrim bunları" veya "nasıl işleyeceğimi bilmiyorum" diye soracak birinin youtube gibi bir sitenin açığını bulabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Sen önce bulduğunun ne olduğundan güzelce bi emin ol. Sonrasında eğer rastgelmiş ve gerçekten ciddi bir açık bulmuş isen youtubeye bildirip ödül talebinde bulunabilirsin.
 

Rookie 1453

Katılımcı Üye
21 Eki 2015
975
0
Ne yani büyük sql açıklarını bulup nasıl hackleyeceğini mi bilmiyon ?

Bu okyanusu geçip, derede boğulmak gibi bişey .
 

Rospovà

Kıdemli Üye
15 May 2016
3,975
2
Tekirdağ
öncelikle bir insan açığı bulupta nasıl işleyeceğini bilir ve hackleyeceksede böyle konular açmaz maalesef :D ve hacklemeyide geçip Açığı bildirir ve para kazanır :trll:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.