Yunanistan dan araniyorum

Yakup0

Katılımcı Üye
5 Ocak 2016
363
0
Adıyaman
Beyler son gunlerde alan kodu +30 olan bi numara surekli ariyor arada caldirip kapatiyor alan koduda yunanistan ordada tanidigim 1 Allah ın kulu yok yunanistana karsi bi saldirida yapmadim 1saldiri yaptm androidden oda rusyaya karsiydi ddos atak siteyide alamadim zaten neyse beyler bu numarayi acmali miyim daha once sizdede oldumu boyle bisey yardimci olana teşşekuru vercem yardiminiz icin simdiden tesekkurler
 

\WoRTeX-CoSMoS/

Kıdemli Üye
27 Eki 2009
2,654
1
Fazla inanma spam olarak engelle.
Erkek/kız kişiler biz Türkiye'yi seviyoruz arkadaş arıyoruz yok efendim koca arıyoruz diye şeyler yapıyorlar kısacası.
Engelle gitsin.
Viber, WhatsApp ve Skype'dan da gelebilirler dikkat!
 

NoStopBoys

Kıdemli Üye
4 Şub 2015
2,070
0
senı CIA Arıyor onemlı hedefsın sen bir HACKERSIN lan en olacak engelle gıtsın ya shıfıngdır yada dolandırıcıdır site hacklesen bile böyle bir zahmete gırıpte tel no nu bulupta kımse senı aramaz en fazla soruşturma falan :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.