THT - Mutluluk oranı!

DisserF

Üye
21 Ağu 2016
205
83
Dünya
Merhaba, ben üzgün ve üzen her şeyden beslenen DisserF. Merak ettiğim bir şey var, sizinle paylaşmak istedim. Sizin mutluluk oranınız ne kadar? Hadi herkes yazsın!

Benim, sanırım... %2 :coffee:
 

r4pp3r97

Üye
23 Mar 2015
90
24
istanbul
Mutluluk oranım %89 çünkü mutsuz olmak onlarca getirdiği sağlık sorunları, psikolojik sorunları var. Hem mutlu olunca her şey daha yolunda gidiyor. Hem hayattan zevk alıyorsun. Sana da öneririm 🙃
 

Endarion

Katılımcı Üye
29 Ağu 2021
890
519
Righteous Side of Hell
Geçen sene bu zamanlarda sorsan çok mutluyum derdim. Şimdi ne o mutluluktan eser kaldı ne de eski hayatımdan. 1 yılda her şey ancak bu kadar berbat olabilir. Olduda.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ENİGMA1

Uzman üye
31 Ocak 2016
1,961
39
Gün içerisinde gerek canımız sıkıldığında gerek morelimiz bozulduğunda veya hiçbir sebep olmaksızın kendimize sorduğumuz çok kadim bir soru vardır.

Mutlu muyum?

Bu soruya cevaben "hayır mutsuzum" cevabını veriyorsanız. Doğal olarak bunu bir sorun olarak algılarız haliyle bu sorunla mücadele edebilmek için mutluluğu aramaya başlarız.

Mutluluk aranarak bulunan bir şey mi? Bilmiyorum ama mutlu olmak için onu aramaya başlarız bir takım eylemler, davranışlar, aktiviteler vs. vs.

Mutlu olmak için yaptığımız her eylemler, davranışlar, aktiviteler vs. ilk zamanlar sizi birazda olsa mutlu etsede her şeyin sonu olduğu gibi bununda sonu vardır.
İlk defa deneyimlediğiniz ve mutlu olduğunuz eylemlerden, davranışlardan, aktivitelerden vs. zamanla sıkılır, yeni davranışlar yeni aktiviteler yeni eylemler arayışına girersiniz. Ve bir süre sonra mutlu olmak adına sürekli planlar, programlar yapan farklı arayışlar içerisinde olan bir insan olursunuz. Bir zaman sonra arayışlardanda bıkar zamanla mutsuzluğunuz katlanır, gerçek bir mutsuz olmanıza sebep olur. Artık ilklerden bile mutlu olmazsınız. Kendinizi değersiz aciz hissedersiniz.

O sebepten;

Bırakın mutluluğu salın mutluluğun peşini, mutlu olmak için çabalamayın. Anı planlarla değil anında yarınınız yokmuşcasına yaşayın. Emin olun böyle çok daha mutlu olacaksınız. :)
 
Son düzenleme:

TheNeferian

Basın&Medya Ekibi
27 Kas 2022
1,470
1,176
є.ค♡
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.