Garip Bir Dolandırılma Hikayesi

neurotic

Yeni üye
21 Mar 2023
12
3
Merhaba Arkadaşlar
Bir kaç hafta önce nasıl olduğunu çözemediğim bir şekilde dolandırıldım. Binance hesabımdaki kriptolarım başka bir borsaya gönderildi.
Öncelikle biraz bilgi vermek istiyorum, telefonum dışında hiçbir cihazdan maillerime. Kripto hesaplarıma ve banka hesaplarıma girmiyorum. Telefonum samsung s20, android , tüm güvenlik güncellemelerini yaptıgım, rootlu olmayan bir cihaz. Hiçbirsekilde bilmediğim bir linke tıklamam, tanımadıklarımdan gelen mailleri sms leri hatta whatsapp mesajlarını bile acmam. İçinde sadece cok bilinen bir miktar uygulama yüklü, alısverıs uygulamaları vs. , instagram hesabım dısında sosyal medya hesabım da yok. Bu telefonda kullandıgım 2 adet email hesabım var onlarda 2 sene önce telefonu aldıgım zaman şifrelerini girdiğim hesaplar, tüm hesaplarım uygulamalarda, tarayıcı üstünden girdiğim bir site vs de yok. Hiç bir sekilde mail adresi sifre girişi yapmıyorum. Telefonumun ekran kilidi şifre ile acılıyor. Mail ve kripto hesaplarım gibi önemli hiçbir şifrem birbiriyle aynı değil. Büyük küçük harfler sayılar ile olusturulmuş şifreler kullanıyorum. Mail şifrelerim ne telefonumda ne cüzdanımda ne de evimde bir kagıda not alınmıs durumda degildi, sadece binance şifrem telefonumdaki yüzlerce not arasında yazılıydı.

Gelelim olay gününe:
Arkadaşımın evinde uyuduğum sırada sabaha karsı saat 4:30 civarlarında öncelikle 2 mail hesabımdan, binance hesabıma baglı mailime giriş yapılıyor. Sıfırlama filan yok benim şifrem ile giriş yapılıyor. Email hesabımdan aldıgım etkinlik raporunda gecmişte bir cihaz yetkilendirme, basarısız giriş denemesi hiçbirsey yok. O sırada bir kerede giriş yapılıyor, şifrem degiştirilimiyor da ben durumu fark edene kadar mailimi kullanmaya devam ettim. Diğer mail hesabıma hiç dokunulmuyor. Giriş yapan ip turkcell e ait bir ip. Ankara gözüküyor. Bende ankarada ikamet ediyorum,
Pc den firefox üstünden hesabıma giriliyor
Sonrasında Binance hesabıma giriş yapılıyor. Hesabıma mail+ sms dogrulama kodları ile giriliyor. Binance ile yaptıgım yazısmalarda, zamanlarına kadar bana yolladıkları tüm sms lerin kayıtlarına göre en az 6 adet sms gönderiliyor. Bunların içinde şifre sıfırlama sms i yok. Sadece dogrulama kodu smsleri mevcut. Ayrıca binance den etklinlik gecmişini de ögrendim.
Sırasıyla dogrulama kodu sms i, ardından cihaz yetkilendiriliyor , ip yine ankara ve PC firefox .Sonrasında mobil doğrulama iptal sms i sonrasında binance soru modulü smsi yollanmıs, 3 kere basarısız olduktan sonra 4. de soru modülüde basarıyla geciliyor ve mobil dogrulama iptal edilip google authenticator ekleniyor sonrasındaki smsler baska numaraya gidiyor.
10 civarı farklı kriptom vardı, btc ve bnb ler bırakılıyor geri kalanlar trx e cevriliyor, dogrulama sıfırlanması yapıldıgından binance 48 saat transferi askıya alıyor, arkasından 48 saat sonra tüm hesabım bosaltılıyor.
Hesabım boşaltıldıktan 1 gün sonra almayı düşündüğüm bir altcoinin grafiklerine bakmak için binance giriş yaptım ve açıldı. Binance hesabıma da benim şifrem ile giriş yapıldıgına buradan emin oldum. Bundan 2 gün sonrada olayı gecte olsa fark ettim.
Savcılıga şikayetimi yaptıktan sonra hiçbirsey cıkmayacagını bildiğim için kendim de arastırmaya basladım. Sms kodu ile giriş sağlandığı için öncelikle operatorden hat taşıma. Ikiz ya da eş sim kart cıkarılıp cıkarılmadıgına baktım hattım halen calıstıgı içi hemde operatörden böyle bir işlem yapılmamıstır bilgisini alınca bunları eledim, hattım ile ilgili elimde sadece telefonumdan kartımın çıkarılıp klonlama ihtimali kaldı, ama telefonum bu sürecte hiçbirsekilde pin sormadı, sonrasında kontrol ettim eski pin kodum çalısıyordu. Operatöre bir yazı yazdım, hattım üstünden, benim imei numaram dışında baska bir telefondan kullanım olmuş mu diye. Henüz cevap alamadım.
Telefonuma bir rat sızıp sızmadıgına gelince, telefonumda hiçbir gariplik hissetmedim, piyasadaki tüm antivirüs uygulamalarıyla tarattım hiçbirinden birsey cıkmadı. Apk dosyam boş, bilinmeyen kaynaktan uygulama yükleme kapalı, yüklenen ve silinen uygulamalarımda hiçbirsey yok, hepsi bildiğim uygulamalar.
Ayrıca telefonumda bir kripto borsası uygulaması daha vardı o parmak izi+ mail+ google authenticator ile giriş saglıyordu, calınandan daha fazla bir memblağ orada vardı ayrıca 2 adet bankacılık uygulamam yüklüydü, bir rat olsaydı keylogger ile o hesaplarımı da patlatmaları cok kolaydı.

Olay günü kaldığım yerde wifi olmadıgı için telefonum wifi ye baglı degildi, mobil veri açıktı. Operatörden aldıgım detaylı faturada, olayın gercekleştiği saatlerde mobil veride hiçbir kullanım gözükmüyor. Telefonumda smslerimi okuyup silebilecekleri bir yazılım olsaydı, karsılıklı veri transferi olacaktı ve olay sırasında mobil data kullanımı gözükmeliydi diye düşünüyorum.

Param gitti artık onun peşinde degilim ama olayın nasıl olduğunu çözemiyorum. Binance in sordugu random soruları ben bile hesabıma bakmadan cevaplayamam. Yazılım varsa neden olay sırasında hiç veri kullanımı gözükmüyor?. 2 senedir girişini bile yapmadıgım mail şifrem nasıl bulundu?, bir rat ile notelarımın arasında duran binance şifrem bulunabilir mi? Bir rat sms i mi okur ama silebilir mi?
Farkındayım uzunca bir yazı oldu, ama okuyup ilgilenecek arkadaslara detaylı bilgi vermek istedim, benim elde ettğim bilgiler ve cıkarımlarda yanlışlarım mutlaka vardır eklemek, düzeltmek istediğiniz noktalar olursa cok memnun olurum, dediğim gibi artık parasında degilim ne ve nasıl olmuş olabiliri düşünüyorum. 15 gündür bir çözüme ulaşamadım.
 

BeoWulf007

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
2,762
507
24
Praise The Fool
Öncelikle geçmiş olsun, tüm yazıyı okudum. Gerçekten inanılmaz bir olay, umarım gerçektir ve troll değildir. Çünkü işin ucunda neredeyse hiç açık olmayacak şekilde her olası durumu engellemişsin. (Şöyle olmaz çünkü bunu yapmıyorum vs gibi)

Ne kadar miktar kripto çalındı? Banka hesabını boşaltmama sebepleri izlerini kaybettirmek çok zor olduğu için olabilir, yüklü miktarda kripto paran olması lazım ki hedefli bir saldırı gerçekleştirilmiş sana belki de aylar sürdü? Ya da oldukça değerli bir 0day-0click exploit ile bir yerden cihazına sızıldı. Ya fiziksel ya remote bir şekilde erişimleri olmuş ki çalınmış sonuç olarak ne de olsa büyü yapmadılar, binance'de olan bir açık ile çalınmıştır desem gmail'ine girildiğini tespit etmişsin.
Ya da bir arkadaşın dostun, tanıdığın cihazına bir şekilde erişti. Spor salonlarına gidiyor musun? Yabancı bir lokasyonda telefonundan uzaklaşmış olabilir misin?

AV yazılımları telefonumun temiz olduğunu söyledi demişsin, onbinlerce dolar eden 0 click zafiyeti kullanmış veya hedefli bir saldırı için günlerce uğraşmış biri için tespit edilmesi zor, hatta sıfır yazılmış bir zararlı kullanıp bu zararlıyı da işini bitirdikten sonra örneğin paranı çaldıktan sonra cihazdan yok etmesi zor olmaz diye düşünüyorum. Yok etmemiş olsa bile dediğim gibi sıfırdan yazılmış bir zararlı olabilir.
Ya da hikayede unuttuğun bazı detaylar var. Bir hırsızlık yapılması için 1 gün, 3 gün 1 ay içinde olması gerekmiyor belki de 1.5 yıl önce yanlışlıkta kaptırdın bir yere şifreni, daha yeni keşfedildi/hedeflendi. Bilemeyiz.

Bu kadar muallak bir konu için cevap çok zor. Sen de yeni bir şeyler öğrenirsen bizi aydınlatırsın sevinirim okurum.

Tekrardan geçmiş olsun.
 

'RDX

Üye
3 Ocak 2023
173
138
Şimdi dostum açıkça söyleyeceğim güzel bir sistem kurulmuş üzerine yapanlar incelikle yapmış şimdi konuya biraz girelim bilgisayarında normal bir exe veya farklı bir exe açmış olabilirsin bu istediğin program olabilir session hacking dediğimiz bir olay var onunla hacklenmiş gibi duruyor anlattıklarınıza göre. Session hacking senin tüm tarayıcın kopyalanır her şey sen tarayıcında ne yapıyorsan bu an an kayıt edilir dosyalara özel kodlanmış ratlar bunları çeker ve rat sahibi kullanlara iletilir Firefox demen benim için şüphe uyandırdı neden ben de bu işlerin içerisinde olduğumdan dolayı hackerlar bir tarayıcıyı kopyalacakken bir çok tarayıcı kullanabilir ama diğer tarayıcılarda kullanını verileri tek tek eliyle tarayıcıdaki ile değiştirir ama firefox da şöyle bir olay var bir eklenti sayesinde txt dosyasını bir koyuyosun bütün cookieler aktif hale geliyor sonra hani şifrem ile giriş denemesi gerçek değil çünkü sen gmailinde 2FA olmasa bile google yeni cihazda sana bildirim gönderir ama sende bu da yok anladığım kadarıyla yani hacker senin tarayıcını kullanarak tek seferde gmail hesabına girmiş %99 ihtimalle 2. olay bak şundan sende şüphelen telefonunda sms gelip bu karşı tarafta onaylanıyorsa belki senin çevrenden biri veya birileri ortak iş yapıyor dedin telefonumda bir şey çıkmadı bu adamlar sms ine ulaşamayacağına göre çevrende bulunan yakın dostların olabilir vermiş olabilir. uzun lafın kısası çevrendeki insanları sorgula artık ne demek istediğimi anlamış olman gerek bu session hacking ile hacklemen %90 gibi gözüküyor böyle bir olay yaşanmasaydı keşke ama olan olmuş artık bundan sonra daha dikkat et hadi allaha emanet.
 

neurotic

Yeni üye
21 Mar 2023
12
3
Öncelikle geçmiş olsun, tüm yazıyı okudum. Gerçekten inanılmaz bir olay, umarım gerçektir ve troll değildir. Çünkü işin ucunda neredeyse hiç açık olmayacak şekilde her olası durumu engellemişsin. (Şöyle olmaz çünkü bunu yapmıyorum vs gibi)

Ne kadar miktar kripto çalındı? Banka hesabını boşaltmama sebepleri izlerini kaybettirmek çok zor olduğu için olabilir, yüklü miktarda kripto paran olması lazım ki hedefli bir saldırı gerçekleştirilmiş sana belki de aylar sürdü? Ya da oldukça değerli bir 0day-0click exploit ile bir yerden cihazına sızıldı. Ya fiziksel ya remote bir şekilde erişimleri olmuş ki çalınmış sonuç olarak ne de olsa büyü yapmadılar, binance'de olan bir açık ile çalınmıştır desem gmail'ine girildiğini tespit etmişsin.
Ya da bir arkadaşın dostun, tanıdığın cihazına bir şekilde erişti. Spor salonlarına gidiyor musun? Yabancı bir lokasyonda telefonundan uzaklaşmış olabilir misin?

AV yazılımları telefonumun temiz olduğunu söyledi demişsin, onbinlerce dolar eden 0 click zafiyeti kullanmış veya hedefli bir saldırı için günlerce uğraşmış biri için tespit edilmesi zor, hatta sıfır yazılmış bir zararlı kullanıp bu zararlıyı da işini bitirdikten sonra örneğin paranı çaldıktan sonra cihazdan yok etmesi zor olmaz diye düşünüyorum. Yok etmemiş olsa bile dediğim gibi sıfırdan yazılmış bir zararlı olabilir.
Ya da hikayede unuttuğun bazı detaylar var. Bir hırsızlık yapılması için 1 gün, 3 gün 1 ay içinde olması gerekmiyor belki de 1.5 yıl önce yanlışlıkta kaptırdın bir yere şifreni, daha yeni keşfedildi/hedeflendi. Bilemeyiz.

Bu kadar muallak bir konu için cevap çok zor. Sen de yeni bir şeyler öğrenirsen bizi aydınlatırsın sevinirim okurum.

Tekrardan geçmiş olsun.
Okuduğun için teşekkür ederim, konu kesinlikle troll degil, hatta kısa tutmak için bir çok detayı da atladım. Mesela ne google şifrelerde ne samsung pass de bu şifrelerim kayıtlı değil. Gmailime girilmedi, binance e baglı mailimle google hesabımın maili farklı, mailimde telefon numaram kayıtlı değil, sms kodu ile mail sıfırlama olamaz, zaten sıfırlanmadı da gecmiş etkinliklerde böyle bir kayıtta yok. Güvenemedim belki şifremi sıfırladıktan sonra eski şifremi talep edip, sıfırladıkları şifremi eski şifre ile degiştirmilerdir diye düşündüm. Şifremi degiştirdikten sonra iletişime gectim bir önceki şifremi ögrenmek istediği söyledim, bu bilgiyi veremeyeceklerini söylediler. Şayet şifrem değişseydi belki mail alamıyacağımı ve bir problem olduğunu fark edecegimi düşündüler. Çünkü binance 48 saat transfer yapmayı askıya alımıstı. Binanceden gelen mailler filitrelenmişti, mail hesabımda fark ettiğim tek degişiklik buydu. Telefonumda smslerimi okuyup silebilecekleri bir yazılım var ise ve binance şifremi biliyorlarsa neden girip hemen transfer yapmadılar mobil doğrulamayı kaldırdılar ve yine telefonumda bir yazılım var ise neden bu kadar ugrastılar, 48 saat sonra yine smslerimi okuyup giriş yapar transferleri yaparlardı. Bu yüzden binance şifremin sıfırlandığını ve bu sıfırlanma yüzünden 24 saat işlem yapamayacakları ve 24 saat sonra smslerime ulaşamayacaklarını düşünüp mobil doğrulamayı iptal edip google hesabı eklediklerini düşünüyorum, ama ben nasıl eski şifre girilmiş binance uygulamam ile olaydan 3 gün kadar sonra hesabıma giriş yapabildim o muamma :).

Telefonuma sızılmış olsa idi ve bu gelen smsleri okuma silme işlemleri benim telefonum üzerinden bir yazılımla yapılıyor olsaydı, aynı zamanda bu yazılım isterse milyon dolar değerinde bir yazılım bile olsa wifi ağı olmayan bir yerde mobil veriyi kullanması gerekmiyor mu? Detaylı faturamda binance hesabıma girilmeden 1 saat kadar önce 4-4.5mb lık bir mobil data kullanımı gözüküyor ve sonrasında 2 saat kadar sonra 0.01mb lık bir kullanım var. Olay sırasında hiçbir aktivite gözükmüyor. (tabi bu arada ben mışıl mışıl uyuyorum). Binance hesabı olanlar genellikle günde birden cok kez hesaplarını kontrol eder ama ben uzun süredir haftada 1 hatta belki 10 günde bir bakıyordum. Bu da onların şansı olmuş ya da bunu biliyorlardı ve 48 saat riskine girdiler.

Spor salonuna gitmiyorum, arkadaslarımın yanındayken bazen 15 20 dk lıgına sarja taktığım oluyor, telefon şifremi tek bir arkadaşım biliyor o da bunu yapabilecek ve bu paraya ihtiyacı olan biri değil. Sim swap ve benzeri bir durumda söz konusu degil çünkü sim kartım halen çalısıyor ve operatörde böyle bir kayıt yok. Sim kartım klonlansa pin kodum açık, 3 kere yanlış girip operatörden isim soyad tc numarası ile puk kodu talep etseler diyecegim, telefon benim üstüme kayıtlı değil, ve bunu kimse bilmiyor.
Çalınan paranın çok olduğunu tahmin etmişsin bu da işin diğer bir ilginç yanı sadece 1000 dolar çaldılar, umarım dediğin gibi 10binlerce dolarlık bir yazılım kullanmışlar ve aylaca uğrasmışlardır :)) o zaman güzel bir süprizle karşılamışlar :).

Yine telefonda uygulaması olan diğer bir borsa hesabımda bundan fazlası vardı ona dokunulmamıştı.
Bunlar gibi başka bir çok tutarsızlık var ve çözemiyorum. Dediğim gibi para gitti ona yapacak birşey yok ama insan bu iş şu şekilde oldu şu yöntem kullanıldıyı öğrenmek istiyor. Bu yazdıklarımın hepsi gercektir. Girilen girilmeyen tüm hesaplarımın son etkinlik gecmişi kayıtlarını, binance den gelen etkinlik kayıtlarını, yollanan smslerin. hesabıma girildikten sonraki yapılan işlemlerin, alım,satım ve transfererlerin kayıtlarını kriptoların gittigi borsanın adından hattımın detaylı faturasındaki veri kullanımlarına, bu işleme karısan tüm hesaplarımla ilgili yazışmaları gün saat dakika saniye olarak yollayabilirim.
 

General xx Hack hk

Katılımcı Üye
13 Ocak 2023
393
75
BILMEMKI KONUM.DDD
Öncelikle geçmiş olsun, tüm yazıyı okudum. Gerçekten inanılmaz bir olay, umarım gerçektir ve troll değildir. Çünkü işin ucunda neredeyse hiç açık olmayacak şekilde her olası durumu engellemişsin. (Şöyle olmaz çünkü bunu yapmıyorum vs gibi)

Ne kadar miktar kripto çalındı? Banka hesabını boşaltmama sebepleri izlerini kaybettirmek çok zor olduğu için olabilir, yüklü miktarda kripto paran olması lazım ki hedefli bir saldırı gerçekleştirilmiş sana belki de aylar sürdü? Ya da oldukça değerli bir 0day-0click exploit ile bir yerden cihazına sızıldı. Ya fiziksel ya remote bir şekilde erişimleri olmuş ki çalınmış sonuç olarak ne de olsa büyü yapmadılar, binance'de olan bir açık ile çalınmıştır desem gmail'ine girildiğini tespit etmişsin.
Ya da bir arkadaşın dostun, tanıdığın cihazına bir şekilde erişti. Spor salonlarına gidiyor musun? Yabancı bir lokasyonda telefonundan uzaklaşmış olabilir misin?

AV yazılımları telefonumun temiz olduğunu söyledi demişsin, onbinlerce dolar eden 0 click zafiyeti kullanmış veya hedefli bir saldırı için günlerce uğraşmış biri için tespit edilmesi zor, hatta sıfır yazılmış bir zararlı kullanıp bu zararlıyı da işini bitirdikten sonra örneğin paranı çaldıktan sonra cihazdan yok etmesi zor olmaz diye düşünüyorum. Yok etmemiş olsa bile dediğim gibi sıfırdan yazılmış bir zararlı olabilir.
Ya da hikayede unuttuğun bazı detaylar var. Bir hırsızlık yapılması için 1 gün, 3 gün 1 ay içinde olması gerekmiyor belki de 1.5 yıl önce yanlışlıkta kaptırdın bir yere şifreni, daha yeni keşfedildi/hedeflendi. Bilemeyiz.

Bu kadar muallak bir konu için cevap çok zor. Sen de yeni bir şeyler öğrenirsen bizi aydınlatırsın sevinirim okurum.

Tekrardan geçmiş olsun.
0 clıck bu pegasus deyılmı o cok pahalı onu nasıl almışlar.d
 

neurotic

Yeni üye
21 Mar 2023
12
3
Şimdi dostum açıkça söyleyeceğim güzel bir sistem kurulmuş üzerine yapanlar incelikle yapmış şimdi konuya biraz girelim bilgisayarında normal bir exe veya farklı bir exe açmış olabilirsin bu istediğin program olabilir session hacking dediğimiz bir olay var onunla hacklenmiş gibi duruyor anlattıklarınıza göre. Session hacking senin tüm tarayıcın kopyalanır her şey sen tarayıcında ne yapıyorsan bu an an kayıt edilir dosyalara özel kodlanmış ratlar bunları çeker ve rat sahibi kullanlara iletilir Firefox demen benim için şüphe uyandırdı neden ben de bu işlerin içerisinde olduğumdan dolayı hackerlar bir tarayıcıyı kopyalacakken bir çok tarayıcı kullanabilir ama diğer tarayıcılarda kullanını verileri tek tek eliyle tarayıcıdaki ile değiştirir ama firefox da şöyle bir olay var bir eklenti sayesinde txt dosyasını bir koyuyosun bütün cookieler aktif hale geliyor sonra hani şifrem ile giriş denemesi gerçek değil çünkü sen gmailinde 2FA olmasa bile google yeni cihazda sana bildirim gönderir ama sende bu da yok anladığım kadarıyla yani hacker senin tarayıcını kullanarak tek seferde gmail hesabına girmiş %99 ihtimalle 2. olay bak şundan sende şüphelen telefonunda sms gelip bu karşı tarafta onaylanıyorsa belki senin çevrenden biri veya birileri ortak iş yapıyor dedin telefonumda bir şey çıkmadı bu adamlar sms ine ulaşamayacağına göre çevrende bulunan yakın dostların olabilir vermiş olabilir. uzun lafın kısası çevrendeki insanları sorgula artık ne demek istediğimi anlamış olman gerek bu session hacking ile hacklemen %90 gibi gözüküyor böyle bir olay yaşanmasaydı keşke ama olan olmuş artık bundan sonra daha dikkat et hadi allaha emanet.
Çok teşekkür ederim. Binance hesabımı bu telefonum ile actım bu olaydan 2 sene kadar önce bir mac ile giriş yaptım o kadar, ve oturum kapadım, kayıtlı cihazlarımda 2 senedir telefonum kayıtlı. O da zaten binance hesabımdaki etkinlik tarihcesinde gözüküyor. Olay anına kadar bu cihaz harici hiçbir cihazla giriş yapmadım. Google hesabımın bağlı olduğu gmail hesabım ile binance bağlı mail hesabım farklı. Bilgisayarımdan hiçbir hesabıma ne bankacılık ne kripto hiçbirine giriş yapmıyorum. Sadece outlook yüklü ve herhangibir şifre girişi yapmadan maillerimi okuyorum, o da belki senede 1 belki 2 . Ev bilgisayırımı haftalarca açmadığım oluyor. Diğer uyarını evet anlıyorum ama insan buna ihtimal bile vermek istemiyor.

0 clıck bu pegasus deyılmı o cok pahalı onu nasıl almışlar.d
Umarım almışlardır:) 1000 dolar çalabildiler.. Bu durumda sanırım ben onları dolandırmış oluyorum:)
 

BeoWulf007

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
2,762
507
24
Praise The Fool
Okuduğun için teşekkür ederim, konu kesinlikle troll degil, hatta kısa tutmak için bir çok detayı da atladım. Mesela ne google şifrelerde ne samsung pass de bu şifrelerim kayıtlı değil. Gmailime girilmedi, binance e baglı mailimle google hesabımın maili farklı, mailimde telefon numaram kayıtlı değil, sms kodu ile mail sıfırlama olamaz, zaten sıfırlanmadı da gecmiş etkinliklerde böyle bir kayıtta yok. Güvenemedim belki şifremi sıfırladıktan sonra eski şifremi talep edip, sıfırladıkları şifremi eski şifre ile degiştirmilerdir diye düşündüm. Şifremi degiştirdikten sonra iletişime gectim bir önceki şifremi ögrenmek istediği söyledim, bu bilgiyi veremeyeceklerini söylediler. Şayet şifrem değişseydi belki mail alamıyacağımı ve bir problem olduğunu fark edecegimi düşündüler. Çünkü binance 48 saat transfer yapmayı askıya alımıstı. Binanceden gelen mailler filitrelenmişti, mail hesabımda fark ettiğim tek degişiklik buydu. Telefonumda smslerimi okuyup silebilecekleri bir yazılım var ise ve binance şifremi biliyorlarsa neden girip hemen transfer yapmadılar mobil doğrulamayı kaldırdılar ve yine telefonumda bir yazılım var ise neden bu kadar ugrastılar, 48 saat sonra yine smslerimi okuyup giriş yapar transferleri yaparlardı. Bu yüzden binance şifremin sıfırlandığını ve bu sıfırlanma yüzünden 24 saat işlem yapamayacakları ve 24 saat sonra smslerime ulaşamayacaklarını düşünüp mobil doğrulamayı iptal edip google hesabı eklediklerini düşünüyorum, ama ben nasıl eski şifre girilmiş binance uygulamam ile olaydan 3 gün kadar sonra hesabıma giriş yapabildim o muamma :).

Telefonuma sızılmış olsa idi ve bu gelen smsleri okuma silme işlemleri benim telefonum üzerinden bir yazılımla yapılıyor olsaydı, aynı zamanda bu yazılım isterse milyon dolar değerinde bir yazılım bile olsa wifi ağı olmayan bir yerde mobil veriyi kullanması gerekmiyor mu? Detaylı faturamda binance hesabıma girilmeden 1 saat kadar önce 4-4.5mb lık bir mobil data kullanımı gözüküyor ve sonrasında 2 saat kadar sonra 0.01mb lık bir kullanım var. Olay sırasında hiçbir aktivite gözükmüyor. (tabi bu arada ben mışıl mışıl uyuyorum). Binance hesabı olanlar genellikle günde birden cok kez hesaplarını kontrol eder ama ben uzun süredir haftada 1 hatta belki 10 günde bir bakıyordum. Bu da onların şansı olmuş ya da bunu biliyorlardı ve 48 saat riskine girdiler.

Spor salonuna gitmiyorum, arkadaslarımın yanındayken bazen 15 20 dk lıgına sarja taktığım oluyor, telefon şifremi tek bir arkadaşım biliyor o da bunu yapabilecek ve bu paraya ihtiyacı olan biri değil. Sim swap ve benzeri bir durumda söz konusu degil çünkü sim kartım halen çalısıyor ve operatörde böyle bir kayıt yok. Sim kartım klonlansa pin kodum açık, 3 kere yanlış girip operatörden isim soyad tc numarası ile puk kodu talep etseler diyecegim, telefon benim üstüme kayıtlı değil, ve bunu kimse bilmiyor.
Çalınan paranın çok olduğunu tahmin etmişsin bu da işin diğer bir ilginç yanı sadece 1000 dolar çaldılar, umarım dediğin gibi 10binlerce dolarlık bir yazılım kullanmışlar ve aylaca uğrasmışlardır :)) o zaman güzel bir süprizle karşılamışlar :).

Yine telefonda uygulaması olan diğer bir borsa hesabımda bundan fazlası vardı ona dokunulmamıştı.
Bunlar gibi başka bir çok tutarsızlık var ve çözemiyorum. Dediğim gibi para gitti ona yapacak birşey yok ama insan bu iş şu şekilde oldu şu yöntem kullanıldıyı öğrenmek istiyor. Bu yazdıklarımın hepsi gercektir. Girilen girilmeyen tüm hesaplarımın son etkinlik gecmişi kayıtlarını, binance den gelen etkinlik kayıtlarını, yollanan smslerin. hesabıma girildikten sonraki yapılan işlemlerin, alım,satım ve transfererlerin kayıtlarını kriptoların gittigi borsanın adından hattımın detaylı faturasındaki veri kullanımlarına, bu işleme karısan tüm hesaplarımla ilgili yazışmaları gün saat dakika saniye olarak yollayabilirim.
Ahahaha sözün bittiği noktadayım gerçekten aklıma hiçbir şey gelmiyor. Siber güvenlikle hobi olarak uzaktan ilgilenen, haberleri takip eden ve genel kültür için okuma yapan birisiyim sadece. Asıl ilgi alanım yazılım. Daha profesyonel ve çok tecrübesi insanların görüşlerini almak lazım, bende seçenekler tükendi ne yazık ki. 1000 dolar için aklıma gelen ütopik senaryolar biraz fazla gerçek dışı kalıyor herhalde, muhtemelen gözden kaçan daha basit bir şeyler var ama artık onu kim söyler bilemiyorum. Umarım suçlu bulunur, belli mi olur belki devlet şaşırtır veya yöntemlerini bulursun. iyi şanslar sana bu konuda.


0 clıck bu pegasus deyılmı o cok pahalı onu nasıl almışlar.d

Pegasus ortaya çıkmış, 0 click kullanan ticari yazılımlardan birisi sadece. Devlet kanallarında veya onlarda bile olmayan keşfedilip de yayılmadan sömürülen kim bilir nerelerde ne tarz 0 click exploit'ler vardır. Tabi nadirliği, bulunmasının zorluğu ayrı bir konu.
 
Son düzenleme:

burak513165

Uzman üye
29 Tem 2017
1,439
33
VATAN
aklımda olan ihtimal şu

şimdi belli bazı sitelerin databaseleri sızdırılır orada senin binance mail pass vb varsa binance oradan giriş yapmış olabilirler sonra mernis veya tc to gsm isim to gsm ile numaranı bulmuş olabilirler sonrasında ya senin binance gibi aramışlardır. yada senin numaran gibi binanceyi aramışlardır. evet 2 türlüsünüde yapabiliyoruz. sonrasında binanceye telefonumun sms bölümüne erişimim gitti telefona gelen kodları okuyamıyorum numaramı değiştirebilir miyim vb sözleri ile basit bir social engineering ile hallolmuş olabilir iş zor ama işsizde çok yani en aklıma uygun ihtimal bu
 

flywithdrone

Yeni üye
17 Ocak 2023
28
11
Kullandiginiz sarj kablosu sizin miydi ? Eğer degilse O.MG cable yöntemi ile telefonunuza kolayca sizmis olabilirler.

hak5 sayfasında satılan bir ornegi var: O.MG Cable
 
13 Mar 2023
220
50
Star Stream
Kullandiginiz sarj kablosu sizin miydi ? Eğer degilse O.MG cable yöntemi ile telefonunuza kolayca sizmis olabilirler.

hak5 sayfasında satılan bir ornegi var: O.MG Cable
böyle şeyler de mi varmış vay anasını kimseye güven olmaz o zaman

işlemleri Türkiye'den yapmışlarsa eğer bi şekilde yakalanırlar ama proxy olduğuna da eminim hem yakalansalar bile parayı alabilirmisiniz o mevzu var geçmiş olsun o miktar için aklımıza gelen senaryolardaki uğraşları vermeleri imkansız gibi muhtemelen daha basit biseyler kullandılar ve yukardaki arkadaşın dediği gibi ucuz bi yöntem de kullanmış olabilirler geçmiş olsun
 

neurotic

Yeni üye
21 Mar 2023
12
3
aklımda olan ihtimal şu

şimdi belli bazı sitelerin databaseleri sızdırılır orada senin binance mail pass vb varsa binance oradan giriş yapmış olabilirler sonra mernis veya tc to gsm isim to gsm ile numaranı bulmuş olabilirler sonrasında ya senin binance gibi aramışlardır. yada senin numaran gibi binanceyi aramışlardır. evet 2 türlüsünüde yapabiliyoruz. sonrasında binanceye telefonumun sms bölümüne erişimim gitti telefona gelen kodları okuyamıyorum numaramı değiştirebilir miyim vb sözleri ile basit bir social engineering ile hallolmuş olabilir iş zor ama işsizde çok yani en aklıma uygun ihtimal bu
Merhaba
Binance şifremi biliyorlardı dedim ama bunu olaydan 1gün sonra uygulamadan giriş yapabildiğim için söyledim, olaydan 3 gün sonra giriş yapamadım ve durumu fark ettim. O yüzden bildiklerine emin değilim, sıfırlama da yapmış olabilir. 05:35 de binance ilk giriş yapılıyor 05:46 da sıfırlama, soru modülünün basarıyla gecilmesi mobil dogrulama ve google doğrulanmanın kaldırılması bitiyor yaklasık 11 dakikada. bu arada soru modulunu 3 kez gecemiyorlar 4. de geciyorlar, bununla ilgili de sms gönderiliyor, dakikada da btc ve bnb dısındaki tüm coinlerim satılıp trx alınıyor.
Baska bir hesaptan sms siz giriş yapmayı denedik günlerce onay gelmedi.

Kullandiginiz sarj kablosu sizin miydi ? Eğer degilse O.MG cable yöntemi ile telefonunuza kolayca sizmis olabilirler.

hak5 sayfasında satılan bir ornegi var: O.MG Cable
Orada herkesin kullandıgı sarj aletine baglı typec kablosu.

oha çok güzel olay, bunu en son la casa de papel de izlemiştim
:))

işlemleri Türkiye'den yapmışlarsa eğer bi şekilde yakalanırlar ama proxy olduğuna da eminim hem yakalansalar bile parayı alabilirmisiniz o mevzu var geçmiş olsun o miktar için aklımıza gelen senaryolardaki uğraşları vermeleri imkansız gibi muhtemelen daha basit biseyler kullandılar ve yukardaki arkadaşın dediği gibi ucuz bi yöntem de kullanmış olabilirler geçmiş olsun
Polis bulamayız, paralar bagımsız bir kripto borsasına gitmiş, dosyayı kapatacagız dedi.
 

neurotic

Yeni üye
21 Mar 2023
12
3
Merak ettiğim bir konu var, telefona sızmış bir rat ile yönetim programı arasındaki baglantı kesintisiz bir bağlantımıdır, yani hacker yönetim programını çalıştırdı ve telefona baglandığı andan itibaren yönetim programını kapatana kadar olan baglantıdan bahsediyorum. 1 saat bağlı kalsa, bu baglantı operatörün detaylı faturasında tek parça yurtiçi data verisi olarak mı gözükür, yoksa 1 saat boyunca mesela toplam 10 komut girildi, her bir komut ayrı ayrı yurtiçi data verisi olarak mı gözükür.
Son olarak 40dk lık bir baglantıda, telefona gelen 6 sms i okunması bunların silinmesi gibi işlemler için upload ve download toplamda yaklasık ne kadar internet kullanımı oluşur? Bu trojanlar sms silebiliyor doğru mu?
 
13 Mar 2023
220
50
Star Stream
Merak ettiğim bir konu var, telefona sızmış bir rat ile yönetim programı arasındaki baglantı kesintisiz bir bağlantımıdır, yani hacker yönetim programını çalıştırdı ve telefona baglandığı andan itibaren yönetim programını kapatana kadar olan baglantıdan bahsediyorum. 1 saat bağlı kalsa, bu baglantı operatörün detaylı faturasında tek parça yurtiçi data verisi olarak mı gözükür, yoksa 1 saat boyunca mesela toplam 10 komut girildi, her bir komut ayrı ayrı yurtiçi data verisi olarak mı gözükür.
Son olarak 40dk lık bir baglantıda, telefona gelen 6 sms i okunması bunların silinmesi gibi işlemler için upload ve download toplamda yaklasık ne kadar internet kullanımı oluşur? Bu trojanlar sms silebiliyor doğru mu?
kullandığı programa göre değişse de sen cihazda ne yapabiliyorsan yapabilmeli fiziksel olanlar hariç ki onlar da bi komut olduğu için onları bile yapabilir ama asıl sıkıntı bu durumda cihazın ne kadar veri harcayacağı ekran görüntüsü yansıtma tarzı bişey yapmadan bu işi halletmesi lazım ki 4mb gibi bi değerde işi halletsin bi diğer ihtimal ise kendi ağına baglandirtmalari cihazını bağlandığınız wifi ağlarını gorebiliyorsaniz eğer bilmediğiniz bi ağ varmı diye bakın rootlu uygulamalarda son girilen şifreyi bile görebiliyorsunuz
 

neurotic

Yeni üye
21 Mar 2023
12
3
kullandığı programa göre değişse de sen cihazda ne yapabiliyorsan yapabilmeli fiziksel olanlar hariç ki onlar da bi komut olduğu için onları bile yapabilir ama asıl sıkıntı bu durumda cihazın ne kadar veri harcayacağı ekran görüntüsü yansıtma tarzı bişey yapmadan bu işi halletmesi lazım ki 4mb gibi bi değerde işi halletsin bi diğer ihtimal ise kendi ağına baglandirtmalari cihazını bağlandığınız wifi ağlarını gorebiliyorsaniz eğer bilmediğiniz bi ağ varmı diye bakın rootlu uygulamalarda son girilen şifreyi bile görebiliyorsunuz
Wifi kapalıydı, detaylı fatura da 05:21 de 4.5mb bir yurtiçi data bilgisi var. Telefonuma ilk sms 05:36 da yollanmış. Detaylı faturadaki saat data kullanımının başladığı saat mi bittiği saat mi bir bilgim yok. Bugün mobil veri üstünden bir deneme yaptım, başlangıç ve bitiş zamanlarını kaydederek 4 dakika kadar youtube da video actım. 2 gün sonra faturamın hesap kesimi, detaylı faturayı acıp bitiş mi başlangıc zamanımı faturaya yansıyor onu görecegim. Sms leri text olarak alacagı için ekran görüntüsü almasına gerek oldugunu düşünmüyorum ama uyuyup uyumadığımı anlamak için ön ve arka kameralardan fotograf almış olabilir bilmiyorum.
 

Peraaa

Yeni üye
23 Ocak 2023
20
10
Öncelikle geçmiş olsun, tüm yazıyı okudum. Gerçekten inanılmaz bir olay, umarım gerçektir ve troll değildir. Çünkü işin ucunda neredeyse hiç açık olmayacak şekilde her olası durumu engellemişsin. (Şöyle olmaz çünkü bunu yapmıyorum vs gibi)

Ne kadar miktar kripto çalındı? Banka hesabını boşaltmama sebepleri izlerini kaybettirmek çok zor olduğu için olabilir, yüklü miktarda kripto paran olması lazım ki hedefli bir saldırı gerçekleştirilmiş sana belki de aylar sürdü? Ya da oldukça değerli bir 0day-0click exploit ile bir yerden cihazına sızıldı. Ya fiziksel ya remote bir şekilde erişimleri olmuş ki çalınmış sonuç olarak ne de olsa büyü yapmadılar, binance'de olan bir açık ile çalınmıştır desem gmail'ine girildiğini tespit etmişsin.
Ya da bir arkadaşın dostun, tanıdığın cihazına bir şekilde erişti. Spor salonlarına gidiyor musun? Yabancı bir lokasyonda telefonundan uzaklaşmış olabilir misin?

AV yazılımları telefonumun temiz olduğunu söyledi demişsin, onbinlerce dolar eden 0 click zafiyeti kullanmış veya hedefli bir saldırı için günlerce uğraşmış biri için tespit edilmesi zor, hatta sıfır yazılmış bir zararlı kullanıp bu zararlıyı da işini bitirdikten sonra örneğin paranı çaldıktan sonra cihazdan yok etmesi zor olmaz diye düşünüyorum. Yok etmemiş olsa bile dediğim gibi sıfırdan yazılmış bir zararlı olabilir.
Ya da hikayede unuttuğun bazı detaylar var. Bir hırsızlık yapılması için 1 gün, 3 gün 1 ay içinde olması gerekmiyor belki de 1.5 yıl önce yanlışlıkta kaptırdın bir yere şifreni, daha yeni keşfedildi/hedeflendi. Bilemeyiz.

Bu kadar muallak bir konu için cevap çok zor. Sen de yeni bir şeyler öğrenirsen bizi aydınlatırsın sevinirim okurum.

Tekrardan geçmiş olsun.
Yazını oldukça dikkatli okuyordum "Ya da oldukça değerli bir 0day-0click exploit ile bir yerden cihazına sızıldı." dedigin an tüm ciddiyetim bozuldu sadece devletlerde olan, istihbarat örgütlerinde olan bir botneti bu arkadasın 2-3 kurusunu çalmak için mi kullanacaklar
 

BeoWulf007

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
2,762
507
24
Praise The Fool
Yazını oldukça dikkatli okuyordum "Ya da oldukça değerli bir 0day-0click exploit ile bir yerden cihazına sızıldı." dedigin an tüm ciddiyetim bozuldu sadece devletlerde olan, istihbarat örgütlerinde olan bir botneti bu arkadasın 2-3 kurusunu çalmak için mi kullanacaklar
Belki adamın onbinlerce doları vardı, elimde ne kadar çalındığına dair bir bilgi yoktu, pek fazla da açık bırakmamıştı. Ayrıca neden sadece devletlerde olduğunu düşündüğünü anlamıyorum. Dünya üzerinde bir sürü başarılı bilgisayar / siber güvenlik uzmanı var. Bu tarz açıkların sadece devletin elinde olduğunu düşünmen bana hem komik hem fazla iyimser geliyor. Elbette yine çok yaygın ve herkesin elinde olduğunu iddia etmiyorum ama bu açıkları keşfedenler her zaman devlet/hükümet çalışanı değiller. Pegasus ifşa olmuş uygulamalardan biriydi ve içinde bir sürü 0day veya 0click barındırıyordu ve ! normal insanlara bile kullanımı için satıldığı ortaya çıkarıldı. NSO Group bir devlet kurumu da değil. Neden imkansız olsun ki? Tamam 1000 dolar için uğraşılmaz, bunu sonradan öğrendim. İkinci mesajımda ben de belirttim senaryo fazla ütopik diye ancak bu kadar kesin bir eminlikte olman ne yazık ki benim asla olamayacağım bir iyimserlik. Ayrıca Botnet kelimesini de araya sıkıştırmışsın, 0click ve 0day zafiyetler ile botnet kelimesinin ne alakası var bence sen bazı konuları kaçırmış ve fazla yönetmeliğe bağlanmışsın. Dünya toz pembe değil, böyle düz bir çizgide ilerlemiyor.
 
Son düzenleme:

neurotic

Yeni üye
21 Mar 2023
12
3
Ahahaha sözün bittiği noktadayım gerçekten aklıma hiçbir şey gelmiyor. Siber güvenlikle hobi olarak uzaktan ilgilenen, haberleri takip eden ve genel kültür için okuma yapan birisiyim sadece. Asıl ilgi alanım yazılım. Daha profesyonel ve çok tecrübesi insanların görüşlerini almak lazım, bende seçenekler tükendi ne yazık ki. 1000 dolar için aklıma gelen ütopik senaryolar biraz fazla gerçek dışı kalıyor herhalde, muhtemelen gözden kaçan daha basit bir şeyler var ama artık onu kim söyler bilemiyorum. Umarım suçlu bulunur, belli mi olur belki devlet şaşırtır veya yöntemlerini bulursun. iyi şanslar sana bu konuda.




Pegasus ortaya çıkmış, 0 click kullanan ticari yazılımlardan birisi sadece. Devlet kanallarında veya onlarda bile olmayan keşfedilip de yayılmadan sömürülen kim bilir nerelerde ne tarz 0 click exploit'ler vardır. Tabi nadirliği, bulunmasının zorluğu ayrı bir konu.
Olay sırasında mobil veri detaylarında bir trafik gözükmüyor, ama yarın tam olarak emin olacagım. Bu telefonuma herhangi bir yazılımın sızmadığının veya işlemler sırasında bir yazılımın kullanılmadığının yüzde yüz kanıtı olacak. O zaman da elimde 2 ihtimal kalacak biri telefonuma sızılarak dolandırılmamdan çok daha ütopik bir işlem :)
Ya da hiçbir şekilde kanıtlayamayacagım bir dost kazığı.
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,386
2,004
Dinlenmede.
Merhaba. Geçmiş olsun
Evet konu uzun sonlara doğru hızlı göz atarak geçtim fakat bir olay anlatilacaksada böyle akıcı anlaşılır yazılması hem konuya hemde konuda yazanlara ciddiyet veriyor.

Neyse şimdik ben kendi düşüncem ile geçmişte duyduğum gördüğüm olayları yorum olarak harmanlıyalim.

1. BAŞINA gelen maruz kaldığın bir maduriyet ile karşılaştığın üzücü durumun ( Tam olarak bilinçli şekilde farkında olman olayı da bir mantık çerçevesinde hikayesini cıkarmak istemen) akıllı olduğunu yaşananları birdaha tekrarlanmamasi için "#Böyle birşey de var eğer bir hikayeye bagliyamazsan bu seni sürekli huzursuz ve rahatsız edecek#" çabaların da bu yönde olsa gerek ki olay da bir çok hikaye olur düşüncesi ile her detayı yazmışın tekrar geçmiş olsun.


Küçük birşey.
Bu olayın yaşanması ve bu şekil böyle rahat relax davranarak alacakları neyse onu alacaklarını bilerek emin şekilde olmuş gibi de duruyor kokuyor.
Mesela şunu düşündün mü ki düşünmüşündür ama bahsetmemişin konunda.

Çevrende bu yaşanların bir sebebini veya nedenini aradinmi hiç yani alem olur alkol olur karı kız takılması kavga olur anlık birşey olur düğün olur cenaze olur bin bir türlü insan var diyerekten.


Neyse şimdik dikkatli okumanda fayda var. Mevzulara girek seninle adrenalin.

Bu bitanesi onlarcasından.

### 2 Sene önce telegram üzerinden genç bir arkadaş irtibata geçti benimle
Konu: Android projesi
Genç ile görüştüm konuştuk ve istediği uygulamaya okey dedik başladık
Bize proje için başlangıç ücretini de
Konuşularak belirtilen miktardan 1.000 de fazla gönderdi.
Proje 1 haftası bittiğinde bizim diyalogumuzda ilerlemişti.

Genç bana projeyi başka bir projeye çevirmemi istedi bununla birlikte 2 katı ödeme yapacağını hatta Online bağlantıyı kapattigimızda direk hesabima bir para transferi yapacaginida ekledi.


Burdan ötesi senin olayına bağlanabilir çünkü olay farklı boyut kazanacak.

Bu genç ilk görüşmede benden sevgilisine bir hediye uyg yapmam için irtibat kurdu ve ciddi bir proje olması hoşuma gitti anlaştık.

Ama çocuğun bir sevgilisi yokmuş o sadece bir önsöz girişi gibi kitapla alakasız şairin kendi dilinde kendini anlatmasiymiş.


İzmirde bir abi varmış (abi) diyor adama.
Bu adam haftada 1 2 kez telegramdan millete kripto bitcoin tüyoları veriyormuş çocuğun amacı bu adamın telefona erişim sağlayarak adamın kendilerine ansızın verdiği bilgiyi tüyoları önceden görerek kazanacağı parayı kat kat fazlasını elde etmek.

Çünkü çocuk şunu düşünüyor du
Bu tüyolar o adama başkaları tarafından veriliyor ve yogurdun kaymani yedikten sonrada belli bir topluluk yapmış adam ve tüyoları tavun önüne tene atar gibi verirmiş.
Bu genç ben 15.000 de isteseydim o parayı bana anında gönderirdi neticede paranın geldiği yer belli.

Peki ben kabul ettim mi ?
Hayır gencin bana gönderdiği parayı eksiksiz geri gönderdim.

Bu daha hiç birşey bu ve buna benzer yada illegal konularında o günlerde olduğu gibi bugünde yazan var ve bende duydugum dinledigim insanların niyeyini amacını ilk kulaktan duyan biri olarak çok mevzular var ama anlatılmaz işte.

Şu soru akıllara gelebilir diyede cevap yazmış olayım (?)
Bu olayda anlatılan hikaye ve dahası için gerçekleştirebilecek bilgi tecrübe deneyim envanterimde varmı ?
Fazlası olduğunu düşünen çok fazla insan varken eş dost arkadaş forum bunu inkar veya yok diyemem.

Burası önemli benim adıma çünkü yukarıda okunanlardan sonra kendime söz hakkı doğdu onuda kısa cevapliyim.

10 Yıllık Turkhackteam forum geçmişim ve önemli! 6 yıllık mobil uygulama geliştirme en dipten şuan ki en üst seviye kadar ki geçmişimde.
İllegal bir projeyi asla kötü bir amaç ugruna satmadım
Benim paradan daha değerli önceliklerimde her zaman Turkhackteam forum üyeleri gelmiştir
Şayet ben illegal bir projeyi kötü amaç ugruna satar ve bir şekilde kötü olaylar ile adım anılırsa (((( Bana güvenen inanan destekliyen her zaman yanımda olan tüm forum üyelerin bir kuşku yada acaba bize de zararı olmuşmudur )))) düşünmesini asla istemedim ve öyle bir olayda yaşanmadı.
Ve hiç bir zaman forum üyesi olup ta benimle bir proje ticareti yaptığını kimse diyemez burası benim ekmek teknem değil ekmeğimi bölüştügüm yer.





Neyse konuya dönersek
Senin bu hikayen de isterdim telefonunu incelemek kurcalamak çünkü mevzunun bir yerinde o telefon var inan bana "Adli bilişim analizi" yapan uzmanların bazen cagresiz kalarak davalara rapor teslim ettiğini gördüm duydum dinledim okudum.
Yani bu olayda o telefon çok şey anlatabilirdi.


Neyse oku bak 20 dk yazıyorum
2 satır yazıyor dinleniyor tekrar yazıyorum böylece bitti son.

Herkese ii forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.