Forumda kimi örnek alıyorsunuz?

hackishack

Katılımcı Üye
20 Haz 2020
823
158
Liverpool UK
@Solo-Türk Mekanı cennet olsun...
@Veteran 7
Bu tür konulara hep Veteran hocamı eklerim. Başarılarını ve tavsiyelerini önemsediğim insanların başında gelir kendisi. Herkes kimi yazsam diye düşünüyor ve bu durum böyle kaliteli bir forum için normal bir durum. Ben bu forumda kaliteli zaman geçiren; ister içerik üretsin ister üretmesin, ister soru sorup cevap arasın ister cevaplayan taraf olsun bu forumun kendini geliştiren her bir insanını örnek alıyorum.
 

Alparslan'

Basın&Medya Ekip Lideri
17 Ağu 2015
709
211
Türkiye
@Veteran 7 onun azmini çalışma disiplinini bu forumda kimsede görmedim. Belkide ben denk gelmedim İlk başlarda yazılımda hesap makinesi yapmıştı. Örnek veriyorum yanlış anlaşılmasın. Hatırlıyorum o kadar eleştiri v.s almasına rağmen o eleştirileri önerileri kendine dert edinip kendini ona göre hep bir adım daha ata ata nerelere geldiğine şahidim. Onun bana kazandırdıklarını hiç unutmam. İkili Kişisel noktada da kazandırdıkları dahil. Bu konu vasıtasıyla tekrar teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.