İleride iş bulabilir miyim?

kst132

Basın&Medya Ekibi Asistanı
12 Haz 2023
987
11
627
Merhabalar şuan yks hazırlanıyorum ve bir kaç sorum var eğer iyi bir puan alıp EGE ÜNİVERSİTESİ
Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulu na gidersem

1-) rahat iş bulabilir miyim?

2-) Bu üni sadece tyt istiyor. Ayt yi bırakmalı mıyım?

3-) bu sektör yapılır mı? Yapılmazsa ne hangi sektöre yönelmeliyim?
Merhaba,
Üniversite her şey demek değil. Ancak etiketin olması etkili. Eğer bu sektöre ilgin yoksa ve aradaysan düşünmeni öneririm. Her işin kendine ait zorlukları vardır ancak kendi sevdiğin mesleği yaparsan bu iş daha da kolaylaşır.
 

Reomg

Anka Team Junior
1 Haz 2023
214
38
Ben bu sektörü gerçekten yapabileceğimi ve severek ilgilenebileceğimi düşünüyorum hayatta bırakmiyacağımı düşünüyorum. Sadece 2 yıllık siber güvenlik için ege üniversitesi ( 2 yıl için 420 tyt puanı gerektiren üniversite) yeterli mi okulur mu işsiz kalır mıyım korkusu var. yani kısacası gelecek kaygısı diyebiliriz buna
 

Reomg

Anka Team Junior
1 Haz 2023
214
38
sorunum çözüldğ teşekkütler YARDIMCI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

Ama yinede buraya bir şeyler katmak isteyen varsa yazabilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.