Kali Nethunter Güncelleme Sırasında Hata Oluşuyor

18 Haz 2022
168
33

Carlonhack

Uzman üye
20 Şub 2022
1,365
348
4 kere fln yeniden kurdum
Cihazda sorun olabilirmi yani bende sıkıntı hiç çıkmadı

ChatGPT böyle diyor

Bu gibi durumlarda güncelleme işlemi bazen uzun sürebilir, özellikle bağlantı hızına ve cihazın donanımına bağlı olarak değişebilir. Ancak, güncelleme işlemi bir saatten fazla sürüyorsa ve hala tamamlanmamışsa, birkaç adımı deneyebilirsiniz:

1. Cihazınızın bağlantısını kontrol edin ve internete erişiminizin olduğundan emin olun.
2. Eğer güncelleme işlemi hala sürüyorsa, cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin.
3. Eğer hâlâ güncelleme tamamlanmıyorsa, güncelleme işlemini durdurun ve tekrar başlatın. Bunun için terminalden ya da sistem ayarlarından uygun komutları kullanabilirsiniz.
4. Eğer her şey başarısız olursa, cihazınızın işletim sistemi ile uyumsuz bir güncelleme veya başka bir sorun olabilir. Bu durumda, geliştirici forumlarına başvurarak veya teknik destek alarak sorunu çözmeye çalışabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.