2008 full program arşivi

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
BSPlayer Pro 2.28.964 TÜRKÇE+KEY FULL
bsplayer_pro_screenshot.jpg

BSPlayer başarılı bir medya oynatıcı programıdır. Windows medya oynatıcısına güzel bir alternatif olabilecek bu program, artık benzerlerinden çok daha hızlı ve profesyonel. Program tüm çözücüleri etkin biçimde kullanabiliyor, alt yazı desteği ve çoklu hoparlör kipi ile de DVD dahil tüm medya biçimlerini okuyabiliyor. Kullanımda veya innDirilmekte olan dosyaları da oynatabilen bu program, Winamp eklentilerini de kullanabiliyor.
Programın ayrıntılı özellikleri :

Tüm beğenilen medya biçimleri desteği
Matroska ve OGG gibi yeni biçimleri, alt yazıları ve çoklu ses medyalarını da destekleme
Özel tarama ayarları
Çoklu ses medyaları arasında geçiş yapabilme
Tüm alt yazı biçimlerini, tamamen özelleştirilebilir olarak destekleme
Çoklu alt yazılar ile çalışabilme
Hızlı ileri ve geri alma seçenekleri
Pencere atlayabilme
Sık Kullanılanlar desteği
DVD bölümleri desteği
Ekolayzer desteği
Çoklu dil desteği ( Türkçe de destekleniyor ve programın dahili Türkçe desteği mayonez.net editörlerinden
Temalar desteği
Özelleştirilebilir taraf oranları
WinLIRC desteği
Oldukça kolay kullanımlı ve özelleştirilebilir kısayol tuşları
Winamp DSP Eklentileri desteği
Komut satırı desteği
Tamamlanmamış AVI veya kilitli dosyaları da oynatabilme ( Hala kaydedilmesi devam eden veya yürütmede olan dosyaları da oynatabilir )
BSI ve INI dosyaları desteği
Dinamik DirectShow filtreleri desteği ile verileri direkt olarak CD veya DVD üzerine kaydedebilme

NOT: RAPİDSHAREDEN DOWNLOAD İÇİN FREE TIKLA SÜRE SIFIRLANINCA OTURAN KEDİLERİN OLDUĞU KARAKTERLERİ BOŞ KUTUYA YAZIP İNDİR...
BSI ve INI dosyaları desteği
Dinamik DirectShow filtreleri desteği ile verileri direkt olarak CD veya DVD üzerine kaydedebilme


NOT: RAPİDSHAREDEN DOWNLOAD İÇİN FREE TIKLA SÜRE SIFIRLANINCA OTURAN KEDİLERİN OLDUĞU KARAKTERLERİ BOŞ KUTUYA YAZIP İNDİR...
znpwcl.jpg


https://tik.lat/L0ymj
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
CA Antivirus Plus 2008 4.0.0.185
3164tc7.png

Boyut: 33.21 MB
Dünyanın önde gelen Yönetim Yazılımı Şirketi CA, son zamanlarda Güvenlik alanında geliştirdiği ürün ve çözümleriyle öne çıkmaya devam ediyor. CA’in istenmeyen e-posta, casus yazılımlar, olta saldırıları, virüsler ve hacker’lara karşı dünya standartlarında koruma sağlayan eTrust Internet Security Suite r2'yi piyasaya sürdü…

CA, yeni çözümü eTrust Internet Security Suite Paketi r2 ile kişisel kullanıcıları, tek bir yüklemeyle İnternet üzerinden yayılan hacker, virüs, kimlik hırsızları, casus yazılımlar ve istenmeyen postalardan kaynaklanan farklı birçok tehdide karşı güvence altına alıyor. eTrust Internet Security Suite, kullanımı kolay, endüstriyel güce sahip teknolojileri önceden yapılandırılan ayalar ve otomatik güncellemelerle birleştirerek PC güvenliği konusunda tahmini iş yapmayı da ortadan kaldırıyor.


CA’nın eTrust Internet Security Suite yeni sürümüyle, istenmeyen postalara karşı teknolojimizi geliştirdik ve sınıfının en iyisi olan ürünlerimizi entegre ederek, bilgisayarlarınızı, daha da önemlisi kişisel bilgilerinizi İnternet’te mevcut gerçek tehditlere karşı koruyan en iyi güvenlik aracını geliştirdik”.

Olta saldırıları, İnternet kullanıcılarını popüler e-ticaret, müzayede veya finansal siteler gibi görünen sahte web sitelerine yönlendirerek, kredi kartı ve banka bilgilerini çalmak üzere tasarlanmış e-posta tuzaklarıdır. AOL/National Cyber Security Alliance tarafından yapılan İnternet Güvenliği Araştırmasına göre kimlik bilgilerini çalma amaçlı olta saldırıları her ay yaklaşık dört Amerikalı’dan birini (%23) etkiliyor. Olta saldırısı amaçlı bir e-posta alan tüketicilerin üçte ikisinden fazlası (%70) bu e-postaların yasal şirketlerden geldiğini düşünüyor. Araştırma ayrıca, ev bilgisayarlarının %81'inin üç temel koruma öğesinden (güncellenmiş antivirüs programı, casus yazılımlara karşı koruma ve gerektiği gibi yapılandırılmış güvenlik duvarı) en az birini içermediğini de ortaya çıkardı.

Birleştirilmiş yeni bir kullanıcı arabirimine ek olarak, CA eTrust Internet Security Suite ayırt edici şu özellikleri içeriyor:

eTrust AntiSpam:

* Olta Saldırılarına ve Sahtekarlığa Karşı Koruma – Bir e-postanın iletide belirtilen göndericiden gelip gelmediğini belirlemek üzere kimlik doğrulama yöntemi kullanır ve şüpheli e-postalar için ekranda açıkça anlaşılan görsel bir uyarı verir.
* E-posta Arama – Outlook’ta tutulan tüm bilgiler için bir arama indeksi oluşturarak, iletilere, eklere, kişilere, randevulara, notlara hızlı ve kolay erişim sağlar. (Yalnızca İngilizce Outlook/Outlook Express için mevcuttur.)
* İstenmeyen Posta Puanı – Karantina klasöründeki istenmeyen postaları otomatik olarak “puanlandırır”; karantinaya alınan postaları istenmeyen posta olma ihtimaline göre sıralar.
* Otomatik Güncellemeler – Ürün güncellemeleri mevcut olduğunda güncellemeleri indirmek üzere haber verir; istenmeyen postalara karşı en yeni özellikleri indirmenizi sağlar.

eTrust PestPatrol Anti-Spywarejı

* Casus Yazılımların Tespit Edilmesi ve Silinmesi – Yıkıcı zararı olan çeşitli saldırılara karşı bilgisayarları tarar. Tarama sonuçları, daha fazla bilgi ve ayrıntılı saldırı veritabanına link içerir.
* İsteğe Bağlı Tarama – İsteğe bağlı tarama başlatır veya ihtiyaçları karşılamak üzere düzenli taramalar programlar. Özel taramalar, taranacak belirli disklerin, dosyaların ve klasörlerin seçilmesine olanak verir.
* Gerçek Zamanlı Koruma – Aktif Koruma, bellekteki aktif saldırıları tespit edip siler.

eTrust EZ Antivirus

* Gerçek Zamanlı Tarama – Dosyaları açıldığında, kapandığında veya bilgisayara kaydedildiğinde tarar.
* Otomatik e-posta Tarama – Tüm POP3 e-posta istemcileri için gelen e-postaları ve ekleri tarar.
* Kendi Kendine Öğrenen Gelişmiş Tarama – Yeni ve bilinmeyen virüsleri, imza dosyalarını tespit etmeden önce bile durdurur.

eTrust Personal Firewall

* Stealth Modu – Bilgisayarları hacker’lara karşı görünmez kılar ve portları saldırılara karşı engeller.
* Otomatik Program Yapılandırması – Hangi programların güvenli, hangilerinin tehlikeli olduğu konusunda anında öneriler verir.
* Kimlik Hırsızlığına Karşı Koruma – Bir bilgisayardan çıkıp İnternet’te dolaşacak veya e-postayla gönderilecek kişisel bilgiler için uyarılar vererek kişisel verileri korur; iletimin engellenmesine olanak verir.
* Reklamları Bloke Etme – Kendiliğinden açılan pencereleri kaldırır.

Ana Sayfa : http://www.ca.com
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125655661/AC...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
CloneCD v5.3.1.3
330tftv.jpg

Boyut: 2.4 MB
Clone CD müzik, veri, oyun, film gibi tüm CD medyalarınızı kopya korumaları olsun olmasın başka bir CD’ye ya da sabit sürücünüze kaydedebilen bir CD yazma programıdır. Clone CD diskin kopyasını oluştururken verilerle beraber; eğer varsa, kopya korumalarını da kopyalar. Böylece yaratmış olduğunuz kopyayı aynen orjinali gibi her türlü aygıtta (MP3 çalar, VCD oynatıcı, Playstation, PC vb..) kullanabilirsiniz.
Yenilikler :
Windows Vista için tam destek eklendi, 64-bit versiyonlar kapsama alındı.
Tüm sürücüler imzalı hale getirildi.
Kurulum programı imzalı hale getirildi.
DVD okuma imkanı sunuldu
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125670227/Cl...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Corel DVD Copy 6.0 Build 009.105C00
wmnfm.png

Corel DVD Copy ile istediğiniz DVD veya farklı formattaki videolarınızı hemen hemen tüm medya oynatıcılarının formatlarına dönüştürebilirsiniz. Taşınabilir tüm medya oynatıcıları da dahil. 3 adımda HD kalitesinde video kopyaları yapabilirsiniz.Corel DVD Copy 6 programı ile mükemmel kalitede video kopyaları yapabilir ve bunları çok kısa bir sürede istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. İnternet, email, taşınabilir medya oynatıcıları dahil bir çok yere mükemmel DVD kalitesinde kopyalar koyabilirsiniz…
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125670473/Co...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Corel Painter Essentials v4.0.051
runryb.jpg

Boyut: 65.50 MB

Corel Painter Essentials 4 ev kullanıcıları için tasarlanmış kullanımı kolay bir resim stüdyo programı. Çizim, boyama gibi işlemleri sizin için kolaylaştıran bu program aynı zamanda fotoğraflarınızı tablolara çevirmeniz için gerekli tüm araçları size sunuyor. 2 yeni çalışma alanı ile çizim ve boyama işlemlerinde gereksinim duyabilceğiniz tüm araçlar parmağınızın ucunda.

İster fotoğraflarınızı boyama tablolarına dönüştürün veya çizim yada sıfırdan boş bir sayfada yeni bir resim boyama işlemine başlayın bu yazılım evinizde profesyonel çalışmalar yapabilmeniz için size tüm olanakları sağlıyor. Program dünyada en çok tercih edilen ve en güçlü resim düzenleme araçlarından biri olan Corel Painter tabanına kurulmuş resim editörü. Dijital resim dünyasına giriş yapmanız için en ideal programlardan biri.

Versiyon 4 ile birlikte Corel Painter Essentials 4 yatay düzlemde yeni özellikler içeriyor. Fotoğraf ve boyama alanları yeniden dizayn edilmiş durumda, Smart Stroke teknolojisi eklenmiş ve dosya formatlarında güncellemeler yapılmış. Fırça çizicisi, karıştırma paleti, tablet destekleri ve Magic Wand (Sihirli Değnek) aracı bu yeni sürümde karşımıza çıkan en önemli değişiklikler. Tamamen yenilenen çalışma alanı ile renk seçimide zenginleştirilmiş durumda. Farklı fırça, medya ve kağıtlar da keşfedeğiniz bu sürüm barındırdığı video anlatımları ve kullanıcı rehberi ile size çok yardımcı olacak.

Özellikler:

- Fotoğraf Boyama
Yeni! Yeniden dizayn edilen Fotoğraf Boyama alanı sizlere fotoğraflarınızı hazırlarken gereken araçlara en kolay yoldan ulaşmanız için uygun hale getirilmiş durumda.
Yeni! Smart Stroke™ Teknolojisi akıllı fırça darbeleri ve hazır boyama stilleri ile fotoğrafınızı otomatik boyarken size benzersiz sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.
Yeni! Güncellenen dosya formatları ile Corel Painter Essentials 4 kaynak resminiz ile çizimlerinizi beraber saklarken, düzenlemek için projelerinize dönüşlerinizi daha kolay hale getiriyor.

- Çizim ve Boyama
Yeni! Brush Drawer özelliği ile örnek fırça darbeleri karşınızda, uygun fırçayı seçmek daha önce hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Yeni! Karıştırma Paleti renkleri karıştırarak kendi istediğiniz özgün renklerinizi yaratmanıza ve elde etmenize yardımcı oluyor.
Yeni! Yenilenen renk paleti tek bir tıklama ile istediğiniz rengi seçmenize olanak tanıyor.
Yeni! Tablet desteği yenilenen çalışma alanı özellikleri ile birlikte daha büyük ikon, butonlar ve kaydırıcıları yönlendirmeyi kolaylaştırıyor.
Yeni! Magic Wand aracı fotoğraf ve resimler üzerindeki seçimlerinizi kolaylaştırıyor.
Yeni! Kağıt seçici sizlere kağıt örneklerine ve geçerli renklerin görünümlerine kolay ulaşım yapmanızı sağlıyor.
Yeni! 32 Undo (Geri Al) seviyesi ile çalışmalarınızın daha önceki hallerine dönme imkanınız her zaman elinizde.
Yeni! Online Yazdırma Servisi ile çalışmalarınızı Dosya Menüsünden sipariş olarak su rengi kağıtlara, veya diğer resim materyellerine bastırın.

- Daha Doğal Medya ve hazır videolar ile öğrenim kolaylığı yeni sürümde kullanıcıya yardımcı olan en önemli özelliklerden.

- Uyumluluk
Yeni! Universal binary desteği ile programın Mac OS sürümü Intel veya PowerPC işlemcilerle kullanım içinde optimize edilmiş durumda.
Yeni! Windows Vista™desteği Corel Painter Essentials 4 yazılımında Windowsların sonuncusu olan Vistada sorunsuz çalışma sağlıyor.
Wacom® ürünleri için entegre desteği bütün Wacom ürünlerinin yazılımda kullanılmasına olanak tanıyor.
Entegre dosya uyumluluğu yazılımda hazırlanan resimlerin diğer fotoğraf düzenleme uygulamalarında (Adobe® Photoshop® Elements, Adobe® Photoshop®, Corel® Paint Shop Pro®, and Ulead PhotoImpact® gibi) da çalışmasına destek veriyor.

OS: Windows Vista™ or Windows XP (with latest Service Pack)
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125678273/Co...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
DeskShare Security Monitor Pro 2.41
2z5u7wz.jpg

Boyut: 4 MB

Deskshare Security Monitor Pro karmaşık güvenlik problemleri için mükemmel çözümler sunar. Güvenlik amaçlı olarak kullanılan birden fazla IP kamerasının görüntülerini tek bir arayüzde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca kullanılan her bir kameranın görüntülerini kaydedebilir, hareket saptama ve alarm gibi ek özelliklerinden yararlanabilirsiniz.
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125686336/De...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
McAfee Total Protection 2008 OEM CD TÜRKÇE 1 YIL LİSANSLI %100 FULL
McAfee-Total-Protection-2008.jpg

Total Protection3-User
SiteAdvisor™ Plus ile Birlikte
Aileniz ve Ev Ağınız İçin Etkin Çevrimiçi Koruma ve Bilgisayar Koruması
box_mtp_89x115.gif

On İkisi Bir Arada Engellem ve Koruma

Kimliğiniz, çevrimiçi ortamda çocuklarınız, bilgisayarınız ve çevrimiçi deneyiminiz için on ikisi bir arada engelleme ve koruma sağlar.
McAfee SiteAdvisor’ın özel web sitesi güvenlik derecelendirmelerini kullanarak, güvenli olmayan web siteleri hakkında size önerilerde bulunur.
McAfee’nin Security as a Service (SaS™
wink2.gif
teknolojisi sayesinde, en son geliştirmeler ve tehdit güncelleştirmeleriyle güvenli şekilde güncel kalır.
Evinizde birden çok bilgisayar için güvenliği kolayca ekleyin ve yönetin.
Web'de gezinmenizi, alışveriş ve banka işlemlerinizi, e-posta ve anlık ileti alışverişlerinizi güvenli bir şekilde yapabilmeniz için çevrimiçi deneyiminizi korur.
Ailenizin güvenliği için yasaklı Web sitelerini, istenmeyen etkinlikleri ve zararlı resimleri engeller.
Dosyaları Yedekler ve Geri Yükler. Fotoğraflarınızı, müziğinizi ve önemli dosyalarınızı korumak için otomatik yedekleme ve tek tıklatmayla geri yükleme.
Gelişmiş ve düzenli güvenlik, daha hızlı performans sergiler ve önceki sürümlere göre bilgisayarınızda daha az kaynak kullanır.
Ev Ağı Koruması, tüm ağınızdaki bilgisayarlarda güvenlik açıkları olup olmadığını izler, dosya ve yazıcıları kolayca paylaşmanızı sağlar.
On İkisi Bir Arada Engelleme ve Koruma

Güvenli Arama, Güvenli Gezinme. McAfee® SiteAdvisor™ çevrimiçi tehditlerden uzak durmanıza yardımcı olmak için web sitelerine derecelendirmeler ekler.
Ev Lisansı Abonelik Hizmeti. En son yazılım özelliklerini ve tehdit güncelleştirmelerini otomatik olarak aktarır ve tüm bilgisayarlarınız için güvenlik aboneliklerini kolayca yönetmenize olanak verir.
Virüsleri Durdurur. Virüsleri engeller ve kaldırır, hatta onları bilgisayarınıza girmeden durdurur.
Korsanları Durdurur. Bilgisayarınızı korsanlardan korur ve gizler.
Casus Yazılımı Engeller. Bilgisayarınıza yüklenmeden önce casus yazılımları engeller ve mevcut casus yazılımları kaldırır.
Bilgisayar Sağlığını Geliştirir. Bilgisayarınızın sağlıklı ve güvenli kalması için gereksiz şeyleri temizler.
Kimliğinizi Korur. Kimliğinizi çevrimiçi dolandırıcılıktan ve kimlik hırsızlarından korur.
Spam ve E-posta Aldatmacalarını Engeller. Sizi önemsiz e-postalardan korur.
Çevrimiçi Ortamda Çocukları Korur. Saldırgan içerikleri, resimleri ve web sitelerini filtreler.
Dosyaları Yedekler ve Geri Yükler. Fotoğraflarınızı, müziğinizi ve önemli dosyalarınızı korumak için otomatik yedekleme ve tek tıklatmayla geri yükleme.
Ev Ağı Koruması. Tüm ağınızdaki bilgisayarlarda güvenlik açıkları olup olmadığını izler, dosya ve yazıcıları kolayca paylaşmanızı sağlar.
SiteAdvisor Plus. Güvenlik derecelendirmelerini, e-posta ve anlık iletileri kapsayacak şekilde genişletir ve bilgisayarınızı tehlikeli web sitelerinden etkin şekilde korur.
TÜRKÇE CD'DEN UPLOAD EDİLMİŞ %100 TÜRKÇEDİR VE 1 YILLIK LİSANS SÜRESİ KURULUMU YAPTIĞINIZ ANDAN İTİBAREN BAŞLAR... OEM CD OLDUĞU İÇİN KEY GİRME GEREKTİRMEZ KURULUMDAN SONRA AKTİFTİR....DOSYA BOYUTU: 61 MB

NOT: RAPİDSHAREDEN DOWNLOAD İÇİN FREE TIKLA SÜRE SIFIRLANINCA OTURAN KEDİLERİN OLDUĞU KARAKTERLERİ BOŞ KUTUYA YAZIP İNDİR...
znpwcl.jpg


https://tik.lat/MvOza
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
DFX Audio Enhancer 8.500
20sxeu9.jpg

Size: 11.22 MB

DFX Audio Enhancement Winamp; Winamp programı için müthiş bir eklenti. Bu program ile winampta dinlediğiniz müzikler eşsiz bir hâl alıyor. Ses için öle gelişmiş efektler kullanıyor ve sesi öyle kaliteli hale getiriyor ki hemen farkedeceksiniz. Bu program winamp’a ek olarak kuruluyor ve winamp başladığında o da devreye girerek kendi özelliklerini kullanıyor. İstediğiniz ayarları yapıp müzik keyfinizi en iyi yere getirin. Program 5+1 ve 7+1 ses sistemleri ile tam uyumlu çalışabilmektedir.

Programın Gelişmiş Efektleri
Fidelity
Bu effekt, veri sıkıştırma algoritmaları kullanarak sesin boğuk çıkmasını sağlıyor. Böylece seste eksik olan frekans harmonileri yeniden oluşturulmuş oluyor. Harmonik restorasyon, kodlama işlemi sırasında, yüksek frekansları dikkatlice sentezleyen ve eksik hormonilerin yerine yerleştiren patent bekleyen teknoloji kullanılarak gerçekleştiriliyor.
HyperBass
Bu effekt müzik dosyalarınıza derin ve zengin bir bas ekliyor. DFX bunu yaparken dikkatlice düşük frekanslı harmonileri yeniden oluşturuyor. DFX, hoparlörlerinizin fiziksel sınırlarını zorlamadan, onlara ek yük getirmeden ve güç tüketimini arttırmadan bunu yapıyor. HyperBass, herhangi bir müzik sisteminin bas performansını gerçekten arttırıyor.
Dynamic Boost
Bu effekt, seslerinizin kalitesini bozmadan sesin iki kat daha fazla çıkmasını sağlıyor.
Ambience
Bu efekt, yerleşik hoparlörlerde veya zayıf müzik sistemlerinde eksik olan stereo ses ihtiyacını karşılıyor.
3D Surround Sound
Seslerinize şaşırtıcı bir derinlik ekliyor. 3D Surround özelliği tabiri caizse sizi müziğin içine koyuyor. 3D Surround, 2 hoparlörlü sistemlerini veya küçük PC hoparlör sistemlerini genişletiyor ve zenginleştiriyor. Ayrıca bu effekt, Surround Sound sistemleriyle tam uyumludur.
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125687796/DF...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
DVDInfoPro HD v5.08
eukg3q.jpg

Size: 6 MB

DVDInfo Pro HD, Blu-ray ve HD-DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW yazıcılar, DVD-R DL (Çift Katmanlı) yazıcılar, DVD+R DL (Çift Katmanlı) yazıcılar, DVD-ROM oynatıcılar hakkında bilgi ve kullanışlı araçlar sağlayan bir uygulamadır. DVDInfo Pro aynızamanda tüm CD yazıcı ve oynatıcılar hakkında da bilgi sağlar.
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125688931/DV...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
ESET Smart Security v3.0.658 Final 32 bit Türkçe
30nhceb.jpg

Boyut: 19.80 MB

ESET Smart Security v3.0.658 Final 32 bit Türkçe FuLL


Genişletilmiş akıllı koruma diğer ortamlarda olduğu gibi ev ortamlarında zorunlu hale geldi.ESET Smart Security size ve ailenize önemli verilerinizi zararlı yazılımlardan ve hacker saldırlarından korumakta yardımcı olur. Çok düşük kaynak kullanımı ile neredeyse günümüzün tüm kişisel bilgisayarlarında genel sistem performansını neredeyse hiç etkilmeden maksimum güvenlik sağlar.


ESET Smart Security proaktif tespiti ve diğer gelişmiş teknolojiler kullanarak , viruslere, trojanlara, wormlara, adwarelere, spywarelere, phishing saldırılarına , rootkitlere ve diğer internet tehditlerine karşı kapsamlı bir koruma sunarak internetde rahatlıkla gezmenizi,oyunları ve çokluortam uygulamalarını çalıştırırken,arkadaşlarınıza e-posta gönderirken ve diğer işlemleri yaparken rahat bir şekilde çalışmanızı sağlar. Rahatlığınız için birden fazla bilgisayar için kullanıcı lisansını indirimli bir fiyata alabilirsiniz.


Anahtar Özellikler


Tam Entegre Koruma
ESET Smart Security Antivirus, Antispyware, Kişisel Güvenlik Duvarı,ve Antispam özellikleri ile kapsamlı bir koruma sunar.Tüm bu bileşenler üstün işlevsellik ve sinerji sağlamak için tamamen baştan ve tek bir paket olarak oluşturuldu. Bileşenlerin üst düzeyde entegrasyonu üstün koruma sağlarken,ürünün yüksek hızda ve üstün performans ile çalışmasını sağlar.


Akıllı Tespit
ESET, zararlı davranışları oldukça verimli bir şekilde tespit edebilen güvenlik tabanlı bir yapay zeka yapısı kullanmaktadır. ESET Smart Security,gelişmiş sezgisel tarama teknolojisiyle bilinmeyen tehditleri tespit ederken jenerik imzalar ve genetik teknoljisiyle bilinen tehditlerin farklı türevlerini tespit ederek öncelikle proaktif koruma üzerine odaklanmıştır. Bilgisayarlar virus salgınları ile imza güncellemeleri arasında internet tehditlerine çok açık bir durumda kalmaktadırlar.ThreatSense® teknolojimiz sayesinde bu tehditler minimize edilerek maksimum koruma sağlanır.


Çok Düşük Sistem Kaynağı Kullanımı
ESET Smart Security sistem şartlarıyla mükemmmel bir şekilde eşleşecek şekilde optimize edilmiştir.ESET pazardaki en düşük sistem kaynağı kullanımı ile en hızlı sistem başlangıcı ve performansı sunan bir çözüm olarak tasarlamıştır.


Antivirus & Antispyware Özellikleri


Geliştirilmiş Temizleme
Antivirus sistemi artık tespit ettiği zararlı kodları akıllı olarak kullanıcı aracılığı gerektirmeden temizleyip silebilecek.


Arkaplan Tarama Modu
Virus taraması, sistem performansını düşürmeden arkaplanda başlatılabilecek.


Daha Küçük Güncelleme Dosyaları
Temel optimizasyon süreçleri sonucunda güncelleme dosyaları 2.7 den bile daha küçük hale getirildi.Ayrıca güncelleme dosyalarının bozulmaya karşı koruması arttırıldı.


Yaygın E-posta İstemci Koruması
Artık gelen giden e-postaları sadece MS Outlook da değil, ek oalrak Outlook Exprees ve Windows Mail kullanarak da korunabilecek.

Farklı pek çok küçük değişiklik
Yüksek hız ve performans için dosya sistemine doğrudan erişim.Virüslü dosyalara erişimin bloklanması.Vista da dahil Windows Güvenlik Merkezi optimizasyonu.


Kişisel Güvenlik Duvarı Özellikleri

Ağın alt katmanlarıda iletişim taraması
Veri iletişim Katmanındaki(Data Link Layer) iletişim taraması ESET Personal Firewall’ın farklı bir yöntem ile tespit edemeyeceği saldırları tespit edebilmesini sağlar.

IPv6 Desteği
ESET Personal Firewall IPv6 adresleri görüntüleyebilir ve kullanıcılara bunların üzerinden kural oluşturabilmesine izin verir.

Çalıştırabilir Dosya İzleme
Virüs bulaşamasını engeleyebilmek için çalıştırılabilir dosyalardaki değişiklikler izlenir.İmzalı uygulamaların değişikliğine izin verilebilir.

HTTP ve POP3 ile entegre tarama
HTTP ve POP3 uygulamalar ile entegre dosy taraması.Bu şekilde kullanıcılar internet de gezerken ve e-postalarını indirirken koruma altında olacaklardır.

Saldırı Tespit Sistem
Ağ iletişim karakterini ve çeşitli saldırı tiplerini tanır. Bu saldırı otomatik olarak engellemek için seçenek sunar.

İnteraktif, Otomatik veya Politika tabanlı mod desteği
Kullanıcı güvenlik duvarı eylemlerini otomatik olarak çalıştırabilir veya kullanıcı interaktşf olarak kendi kurallarını oluşturabilir.Politika-tabanlı modda ise güvenlik duvarı kullanıcı veya ağ yöneticisi tarafından önceden tanımlanmış kurallara göre işlem yapar.

Windows Güvenlik Duvarının yerine geçer
Entegre Windows Güvenlik Duvarı’nın yerine geçer, Windows Güvenlik Merkezi ile etkileşime girerek kullanıcıyı güvenlik durumu ile ilgili bilgilendirir. ESS yüklenen sistemde windows güvenlik duvarı otomatik olarak kapatılır.

Antispam Özellikleri


Gelen E-posta Puanlama
Gelen bütün e-postalar 0 (a message is not spam) dan 100 (a message is spam) e kadar puanlanarak spam mail kutusuna ya da kullanıcı tarafından oluşturulan özel bir klasöre taşınabilir.Gelen e-postaların parallel taranması desteklenmektedir.

Çeşitli tarama teknikleri destekler
Bayesian analiz, Kural tabanlı tarama ve Global imza veritabanı kontrol.

E-posta istemcileriyle tam entegrasyon
Microsoft Outlook, Outlook Express ve Windows Mail istemcisi kullanıcıları için tam koruma sunar.


El ile spam tespit seçeneği
Bir e-postanın spam olup olmadığını kullanıcı kendisi programa söyleyebilir.


Sistem Gereksinimi

İşlemci Mimarisi: i386 (Intel® 80386), amd64 (x86-64)
İşletim Sistemleri: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista
Bellek: 40 MB
Gerekli disk alanı: 19 MB
———————————————————————–
Açıklama:

ESET Smart Security 3.0.658 FINAL (TURKCE) programini kurulum sirasinda veya sonrasinda KEY girmeden kurun.
(IHTIYAC YOKTUR PATCHLENMISTIR VE GEREKLI AYARLAR YAPILMISTIR)

Kurulum tamamlandiktan sonra PC yi yeniden baslatin.
ve sorunsuz sekilde güncellemeleri yapin
—————————————————
PROGRAM %100 TURKCELESTIRILMISTIR
KULLANIM LIMITI KALDIRILMISTIR (HERGUN 31 GUNDUR)

YENIDEN DUZENLENMISTIR.Fix degildir.KEY GIRME DERDI YOKTUR

SUANDA SORUNSUZ UPDATELER ISLEMEKTEDIR
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125691499/ES...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Animated GIF producer 3.2.1 (Full + Acıklamalı)
2z4gxzn.gif


Tanıtım:
Animated GIF Producer ile kolay bir şekilde animasyonlu resimler, butonlar (düğme) ve bannerlar oluşturabilirsiniz... Hareketli GIF dosyalarını yapmak için pahalı yazılımlara ve fazla bilgiye ihtiyacınız yok... Animated GIF Producer ile bir kaç dakika içerisinde çok basit bir şekilde kendi animasyonlarınızı hazırlayabilirsiniz. Yazılımın kullanımıda oldukça basit;
gif oluşturabilmek için seçtiğiniz resimleri önce aynı boyuta getiriyor soldaki menüye ekliyorsunuz. Gerekli ayarlarını yapıp save yapıyorsunuz ve hareketli gif resminizi oluşturuyorsunuz.

Animated GIF Producer is a quick and remarkably easy-to-use tool for creating various animations, buttons and banners that will make your website shine. You no longer need to spend money on complex video processing platforms that will take you a couple of days to learn how to make a simple GIF animation. With Animated GIF Producer, there’s no complexity and GIFs can be created in a few minutes.

znpwcl.jpg

İNDİR: http://rapidshare.com/files/54516394/Ani...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
eXPert PDF Pro 5.1.Build 200.0
2dtq3wm.jpg

Size: 21 MB

eXPert PDF Reader, ücretsiz bir pdf görüntüleyicisidir. Pdf dökümanlarınızı gösterir ve yazıcıdan çıktı almanızı sağlar. Diğer programlara göre alternatif bir programdır. Acrobat Reader kadar ağır bir yapıya sahip değildir.

eXPert PDF Reader, ayrıca mevcut pdf dosyasında değişiklik yapmanıza da olanak sağlıyor. Döküman kenarlıklarını düzenleyebilir, yeni nesneler ekleyebilirsiniz. eXPert PDF ile veya başka yazılımla oluşturulmuş pdf dosyalarındaki notları değiştirebilir, düzenleyebilirsiniz.

eXPert PDF Reader, PDF dosyalarını görüntülemek için ideal bir yazılımdır. Hızlı, güvenilebilir ve değiştirilebilir arayüzlerle bir pdf göstericiden tüm beklentilerinizi karşılayacak düzeyde
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125694256/eX...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Fraps v2.9.5
167nuig.jpg

Boyut: 3.20 MB

Fraps gerçek zamanlı video yakalama ve sistem kıyaslama amacıyla yazılmış kolay kullanımlı bir yazılımdır. DirectX veya OpenGL teknolojisi kullanan tüm oyunlar için kullanılabilecek olan evrensel bir Windows uygulaması olan Fraps ile şu üç işlevi gerçekleşirebilirsiniz:

Sistem Kıyaslama
Kısaltması fps olan ve saniye başına düşen kare sayısının oranını bildirmekte olan bir özellik ile, oynanan oyunlarda fps ölçümü yapılarak sisteminizin durumunu görebilir ve diğer sistemlerle karşılaştırabilirsiniz. Sistem performansı arttıkça fps oranı da artacağından özellikle hız aşırtma(overclock) işlemleri ile uğraşan kullanıcıların oldukça işine yarayacak bir yazılımdır. Oyun içerisinde F12 ve F11 (kendiniz de kısayol atayabilirsiniz) kısayollarını kullanarak ölçüm yapabilirsiniz.

Anlık Ekran Yakalama
Oynadığınız oyunda anlık ekran görünütüsünü Fraps yazılımında bir klavye kısayolu atayarak alabilirsiniz. Varsayılan olarak F10 ile görüntü alabilmenizi sağlayan yazılımla isterseniz belirlemiş olduğunuz aralıklarla otomatik olarak da ekran görüntüsünü yakalama imkanınız bulunmaktadır. Deneme sürümünde yalnızca bmp biçiminde kayıt yapabilme şansınız bulunmaktadır. Yazılımı satın aldığınız taktirde jpg ve png biçimlerinde de kayıt yapabilirsiniz. Klavye kısayolunu kullanarak yakalamış olduğunuz ekran görüntüsünü bir resim işleme yazılımına(örneğin; paint) yapıştırıp kaydetmeniz gerekmektedir.

Gerçek Zamanlı Video Yakalama
En sevdiğiniz oyunlarınızı oynarken bunların bir bölümünü kaydetme gereksinimi duyduğunuzda Fraps yazılımını kullanabilirsiniz. 1152×864 çözünürlükte ve saniye başına 100 kare oranı kalitesinde mükemmel kayıtlar yapma imkanı sunan araç ile isterseniz sesleri de kaydedebilirsiniz. Ayrıca fare imlecinin görünmesini istemiyorsanız No cursor seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Varsayılan olarak F9 klavye kısayolu ile oyun içerisinde istediğiniz zamanda kayıt yapmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz kendiniz de bir klavye kısayolu atayabilirsiniz.
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125707355/Fr...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Fruity Loops Studio 8.0.0 Producer Edition FINAL
33fcj29.jpg

166r0n.jpg

Boyut: 98 MB
Kendi müziğinizi yapabileceğiniz kullanışlı bir programdır. Birkaç dakika içinde kendi loop efektlerinizi mp3, wav veya midi olarak yapabilirsiniz. Amator ya da profesyonel DJ olmanız hiç farketmez en azından müzikle ilgileniyorsanız mutlaka görülmesi ve denenmesi gereken bir program. Onlarca drum kit, drum s[c]h, enstrument ve sims[c]h e sahip programla, tam sürümüne sahip olduğunuzda sayfasından binlerce sample, loop, plugin, effect indirebilirsiniz.
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/1256955...roducer.Edition_ferrocan_FULL_TURK.part01.rar
TIKLA İNDİR part1
TIKLA İNDİR part2
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Kristanix Software ImageBadger Deluxe 4.89
16c0zgk.jpg

Boyut: 10.3 MB

Çok kolay kullanışlı bir resim dönüştürme programı. Sadece dönüştürmek istediğiniz resme sağ tıklayın, dönüştürmek istediğiniz formatı seçin, yapıldı bile!

Resimlerinizi BMP, JPEG, GIF, ICO, PNG, TGA, TIFF, WBMP, PSD, CUT, IFF, PBM, PCX, PGM, PPM, RAS, XMB, XPM formatlarından JPEG, ICON, BMP, PNG, TGA, WBMP, TIFF, XPM, PBM, PGM, PPM formatlarına çevirebilirsiniz.

Bu program Windows Explorer destekli olduğundan tek bir sağ tıklama ile dönüştürme işlemini yapabilirsiniz. İzin verilen formatlardan herhangi birini simge haline getirebilirsiniz. Büyük boyutlu BMP dosyalarını küçük boyutlu JPG ve PNG dosyalarına dönüştürebilirsiniz. Birden fazla dosyayı aynı anda dönüştürebilirsiniz. Ayrıca çoklu dönüştürme yaparken resimlerinizi yeniden boyutlandırabilir ve döndürebilirsiniz. Serial mevcuttur.
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125710451/Kr...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
LimeWire Pro 4.18.3 Final
a2g84w.png

Boyut: 6.98 MB

LimeWire , Gnutella ağı üzerinden kullanıcılarına hizmet veren bir dosya paylaşım yazılımıdır. Açık kaynak kodlu bir yazılım olduğundan tümüyle ücretsiz olarak sunulmaktadır. Birçok farklı kategoride arama yapabilmenizi sağlamaktadır; ses, video, görüntü, belge ve program dosyaları. Ayrıca herhangi bir kategori belirtmeden de arama yapılabilmektedir.
Yazılım özellikle ses dosyalarını bulabilmesi ile ünlüdür. Arama yapabilmek için ses dosyasının, parçayı seslendirenin veya bulunduğu albümün adını bilmeniz yeterlidir. Bilgileri uygun alanlara girdikten sonra “Search”(Ara) düğmesine basmanız gerekmektedir. Yazılım size dosyanın bulunduğu tüm kaynakları innDirilme sayısına göre sıralayacaktır.
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125711400/Li...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
****Products Flash and Media Capture v1.6.78
qsjamr.jpg

Boyut: 1.92 MB

Flash and Media Capture, MS Internet Explorer için kullanışlı bir Windows eklenti uygulamasıdır. Internet Explorer’a bir araç çubuğu olarak eklenen bu eklenti sayesinde resimleri, videoları ve flash uygulamalarını tek tıklamayla rahat bir şekilde kaydedebilirsiniz.

YouTube, Google, MySpace ya da diğer çevrimiçi video (FLV biçim) sitelerinden kolay bir şekilde kaydetme işi yapabilirsiniz. Bir siteyi ziyaret ettiğinizde, almak istediğiniz çalışmanın sayfa içinde yüklenmesi bittikten sonra araç çubuğunda bulunan görev butonlarından birine (resim, video, flash) ya da hepsine tıkladığınızda dolaşmış olduğunuz sayfalardaki uygulamaları kaydedebilirsiniz. İster elle kendiniz kaydedebilir ya da otomatiğe de alabilirsiniz. Artık Flash sitelerinden ve popüler çevrimiçi video yayınlayan sitelerden kolay bir şekilde dosyaları bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Diskinizde resimlerden oluşacak bir albüm yapmak için kolay bir şekilde resimleri kaydedebilirsiniz. Bir çevrimiçi resim galerisi içinde hoşunuza giden resim ya da resimleri tek tıklamayla kaydedebilirsiniz.
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125706947/Fl...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Musitek SmartScore X Professional v10.1.1
2i7bv9c.jpg

Boyut: 35 MB

Kağıt üzerindeki notaları tarayıcıdan geçirerek en hızlı ve en hassas şekilde bir şekilde bilgisayarınıza aktarmak istiyorsanız doğru programı buldunuz. Gelişmiş, güçlü ve hassas müzik tarama teknolojisi sayesinde SmartScore X ile kağıt üzerindeki notaları bilgisayarınıza aktarabilir, çıktı alabilir, PDF, MusicXML formatlarında kayıt yapabilir, MIDI görünümü elde edebilir, playback yapabilir, otomatik tempolar ekleyebilir ve CD yazabilirsiniz.
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125717307/Mu...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
NetObjects Fusion 11.00.000.5010
e6t65x.png

Size: 127 MB

Fusion Essentials ücretsiz bir web site dizayn programı. NetObjects Fusion Essentials sürükle&bırak yöntemini destekler, tamamıyla bir websitesi yönetimi sunar, dahili bir FTP aracı içerir, form hazırlamayı kolaylaştırır, fotoğraf galerisi oluşturabilir…
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125719779/Ne....part1.rar
http://rapidshare.com/files/125722193/Ne....part2.rar
http://rapidshare.com/files/125724375/Ne....part3.rar
http://rapidshare.com/files/125726459/Ne....part4.rar
http://rapidshare.com/files/125728474/Ne....part5.rar
http://rapidshare.com/files/125730527/Ne....part6.rar
http://rapidshare.com/files/125731356/Ne....part7.rar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.