2008 full program arşivi

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
VeryPDF PDF2Word 3.0
Boyut: 3.59 MB
2z523qb.gif

PDF dosyalarınızı sorunsuzca word e çevirebileceğiniz bir program
znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125815890/Ve...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Virtual CloneDrive 5.3.1.2 Final
21zz40.png

Virtual CloneDrive bilgisayarınızda aynı bir CD/DVD sürücüsü gibi çalışır ama tabii ki sanal olarak. CloneCD ve CloneDVD gibi popüler programlarla oluşturmuş olduğunuz CD veya DVD kalıp dosyalarını harddiskinizden alarak bu sanal CD/DVD okuyucuya koyarak aynı gerçek bir sürücü gibi kullanabilirsiniz.

Virtual CloneDrive ISO, BIN, CCD gibi en popüler kalıp formatlarını desteklemekte olup, 8 tane sanal sürücüyü aynı anda kullanmanıza olanak tanımaktadır.

znpwcl.jpg

http://rapidshare.com/files/125816056/Vi...L_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
WinRAR V.3.71 FİNAL (Türkçe) FULL SÜRÜM FULL
winrar_logo.jpg


Winrar başlı başına bir sıkıştırma paketi. Artık üreticisi Türkçe olarak da destek veriyor. Birçok sıkıştırma formatını tanıyor. (CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO) Çok kolay disketlere bölme işlemi ve kendi kendini açabilir EXE dosya yapma özellikleride bulunuyor. Ayrıca RAR formatı ZIP'ten daha iyi bir sıkıştırma oranı sağlıyor .
PROGRAM TÜRKÇEDİR VE FULL SÜRÜME YÜKSELTMEK İÇİN REG. KEYİ EKLENMİŞTİR.
znpwcl.jpg


https://tik.lat/NsAVP
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
CyberLink PowerDVD ultra V.8.0.1 Portable FULL
d104553a16fc.jpg

Bilgisayarınızda film, dizi, belgesel gibi yapıtların izlenmesi için dünya üzerinde en çok tercih edilen DVD, VCD ve diğer medya oynatıcısı PowerDVD kurulumsuz olarak karşınızda.
Video formatlarının tamamına destek veren bir medya oynatıcısı olan PowerDVD MPEG-4 AVC (H.264) gibi en yeni video formatlarına desteğinin yanı sıra DTS 96/24, Dolby Digital EX gibi profesyonel ses teknolojilerine verdiği destek ile medya oynatıcıları arasındaki yerini en üstte tutmaya devam ediyor.
PowerDVD film izleme deneyimlerinizi dışarıyada taşımanız için esnek taşınabilir medya özellikleriyle size hareket halindeykende hizmet sunuyor. “See-It-All” özelliği ile film oynatımını hızlandırırken piliniz bitmeden filmin tamamlamanıza olanak tanıyor. Hatta bataryanız bittikten sonra kendi içerisindeki güç koruma paketi ile biraz daha film keyfi yaşamanızı sağlıyor. PowerDVD 8 farklı 5 tane gösterim modu sunuyor: Dock - Paneli yeniden boyutlandırarak ekranın alt kısmına yerleştiriyor. Mini - Görev çubuğundaki ikon üzerinden kontrollere ulaşmanıza olanak tanıyor. Wheel Control - Boş alan kazandırmaya yönelik disk kontrolü esaslı dizayn Full screen - Gösterim modunu maksimuma çıkaran tam ekran modu Player - Farklı renk seçenekleriyle yarısaydam, gezici panel CyberLink PowerDVD aynı zamanda skin desteğide bulunduruyor. Program için hazırlanmış 100'lerce skini kullanıcı arayüzü bölümünden indirebilir ve kendi medya oynatıcınıza uygulayabilirsiniz Hi-Def Video ve Audio Desteği Aklınızı başınızdan alabilecek görüntü kalitesi, mükemmel renkler ve kusursuz keskinlik karşısında hafızalarınızdaki sisler kalkıcak. Parlak görüntüler ve resim kalitesinin en üst seviyede olduğu MPEG-4 H.264 HD video format desteği ile PowerDVD 8 en güncel teknolojiye ayak uydurarak gözlerinizin önüne getiriyor. Görüntülerdeki atmosferi yaşamanın, koltuğunuza gömülmenin, titretme hissini yaşamanın ve sinemadaymışsınız gibi film izlemenin yolunuda PowerDVD’nin en iyi DTS ve Dolby surrond ses teknolojisi desteğinde bulabilirsiniz.
Açabildiğiniz doya biçimleri:
Audio Formats: .MP3, .M3U, .MP2, .M4A, .WAV, .WMA, .AOB, .AC3, .CDA, .MID, .RMI.
Video Formats: .MPG, .MPEG, .AVI, .DAT, .WMV, .ASF, .VOB, .DVR MS, .MOD, .TOD, .M2TS, .MP4, .DV, .EVO, .DIV, .DivX, .MPV, .M1V, .TRP, .M2V, .AVC, .MOV, .RMX, .TIVO, .VRO.

POWER DVD 8 ULTRA VERSİYONUN KURULUM GEREKTİRMEYEN İDİR. PORTABLEDİR. KURULUMA GEREK YOK SADECE TIKLA ÇALIŞIRIP KULLAN. AYRICA ULTRA VERSİYONU. DOSYA BOYUTU RAR: 53 MB.
znpwcl.jpg


https://tik.lat/oelj0
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Nitro PDF Professional v5.4.1.7 | 26,57 MB
wol_error.gif
Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz.
nwlb1x.jpg

Nitro PDF Professional, tüm özellikleriyle bir PDF dökümanı oluşturma ve düzenleme aracıdır. Bu profesyonel program, PDF dökümanı hazırlama, yorumlama, form doldurma ve yazma, dijital imzalar, yazı düzenleme, tek tıklama ile MS Ofis dosyalarını PDF’ye dönüştürme gibi özellikleri ile PDF dökümanları üzerinde size tam bir kontrol sağlar.Nitro PDF Professional ile sizde Profesyonel olarak pdf belgelerinizi yapabilirsiniz.Denenmesi gereken kaliteli ve oldukça işlevsel bir yazılım
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14254624...4_1_7_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye

ACDSee Photo Manager 10.0.243.0 | 32 MB
wol_error.gif
Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 500x500.
14sjc50.jpg

En popüler resim gösterici olan ACDSee programının en son sürümü. ACDSee hızlı ve 50'den fazla multimedya, ses, arşiv ve video biçimini (JPG, GIF, MP3, ZIP, MPEG gibi) destekleyen gelişmiş bir resim göstericisidir. Bu program ile resimlerinize kırmızı göz düzeltmesi, imaj keskinlendirmesi, parlaklık, doygunluk, renklilik, karşıtlık, tebeşir etkisi, ve çevirme gibi efektler ve düzenlemeler yapmanıza da imkan verir.Eğer elinizde bol bol resimler varsa ACDSee programını bilgisayarınızda mutlaka bulundurmalısınız..Bu mükemmel grafik aracı, resim görüntülemede ve birden fazla resme göz atmada hızlı, etkili ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Görüntü gözatıcısı, grafiklerinizi kolayca yerleştirip düzenlemenizi sağlarken tam işlevli resim görüntüleyici hızlı bir şekilde resimleri gösteriyor.

ACDSee, kullanıcıya Photo Enhancer (Fotoğraf Düzeltici) dahil olmak üzere birçok görüntü işleme aracı sunuyor. Program, birçok medya dosyasının yanısıra en popüler görüntü biçimlerini destekliyor. Üstelik toplu dosya dönüştürme özelliği de var. HTML albümü üretimi, tak- çalıştır türü dijital kameralar için destek ve TWAIN desteğinin yanı sıra ZIP ve LHA sıkıştırılmış dosyalara göz atabilme de programın özellikleri arasında. “Thumbnail” (küçük resim) fonksiyonu, dosya yönetimi araçları, masaüstü duvar kağıdı ve kabuk düzenleme (Shell edit) komutları gibi birçok özelliği de bulunuyor.

Programın bu sürümünde resimlerinizi CD veya DVD'ye de yazabilir ve HTML slayt gösterimleri hazırlayabilirsiniz.Ayrıca resimlerinizi, programın yeni filtreleri sayesinde daha kaliteli yazdırabilirsiniz.

Programın yenilikleri ise :
# İmaj görüntülenmesi, biçimlendirmesi ve düzenlenmesindeki inanılmaz hızlılık (eski sürümlerdeki hız sorunları tamamen düzeltilmiş)
# Daha fazla çoklu düzenleme seçeneği ile zamandan oldukça yüksek kazanç
# SendPix seçeneği ile resimleri cep telefonlarına dahi gönderebilme
# Yenilenmiş resim boyutu düzenleyebilme seçeneği ile disk alanından daha fazla kazanç, üstelik grafik kalitesinden ödün vermeden
# Yeni Curves Aracı ile resim köşelerini de düzeltebilme
# Çoklu büyük çözünürlüklü dosyalar ile oldukça hızlı çalışabilme
# Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus,
Kodak, Minolta ve diğer tüm özel kamera biçimlerini destekleme
# CD ve DVD'ler üzerine dahili kayıt desteği
# TiVo® Dijital Resim Göstericisi ile resimleri yayınlayabilme
# Geliştirilmiş imaj kutusu
# Geliştirilmiş resim gösterimi
# Yenilenmiş ve daha da geliştirilmiş imaj çubuğu
# PDF ve Flash gösterimleri desteği
# MPV ve HighMAT desteği
# JPEG 2000 biçimine tam destek
# EXIF verilerini yükleyip kaydedebilme
# Geliştirilmiş veri tabanı araçları
# RAW biçimleri otomatik döndürmesi
# Sony RAW biçimi desteği
# Geliştirilmiş yardım dosyası yenilemesi
# Dosya ilişkilendirmesi düzeltmesi
# Geliştirilmiş yüksek hız
# Birçok kamera desteği
# Yeni biçimler desteği
# Daha da güzelleştirilmiş arayüz
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14208504...243_0_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Adobe Flash Player 10.0.2.26 RC
vn0adh.gif

Adobe Flash Player is the high performance, lightweight, highly expressive client runtime that delivers powerful and consistent user experiences across major operating systems, browsers, mobile phones and devices.

Installed on over 750 million Internet-connected desktops and mobile devices, Flash Player enables organizations and individuals to build and deliver great digital experiences to their end users.

* Immersive experiences with Flash video, content and applications with full-screen mode.
* Low-bandwidth, high-quality video with advanced compression technology.
* High-fidelity text using the advanced text rendering engine.
* Real-time dynamic effects with filters for Blur, DropShadow, Glow, Bevel, Gradient Glow, Gradient Bevel, Displacement Map, Convolution, and Color Matrix.
* Innovative media compositions with 8-bit video alpha channels.
* Blend modes, radial gradient, and stroke enhancements.
* Additional image formats: GIF, Progressive JPEG, and PNG.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14208582...2_26__TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Advanced JPEG Compressor 2008
addvye.jpg

Advanced JPEG Compressor JPEG dosyalarınız için bir optimize programıdır. Bu program JPEG dosyalarınızı istediğiniz kalitede sıkıştırmanıza, e-mail`lerinizde göndericek şekilde bir boyut almasına olanak sağlıyor. Program sıkıştırma tamamlandıktan sonra resmin kalitesinde değişiklik yapmamaya çalışıyor. Ayrıca (BMP, TIFF, GIF, PNG, ...) uzantılarını destekliyor.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14208715..._2008_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Anti-Trojan Elite 4.1.4
wol_error.gif
Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz.
vpcebl.jpg

Anti Trojan Elite bir zararlı yazılım kaldırma programıdır. Malware olarak tabir edilen ve zarar verici kodlar ile yazılmış olan yazılımlar içerisinde trojanlarda bulunmaktadır. Türkçe ifadesiyle truva atı denilen bu zararlıları Anti Trojan Elite yazılımı sistem üzerinden silebilmektedir. Sisteminizdeki dosya, klasörler ya da kayıt defterindeki truva atlarını algıladıktan sonra, bu zararlıları sistemden temizleyebilmektedir.

Yazılım gerçek zamanlı bir korumaya sahip olup, sistemde etkin biçimde çalışmakta ve zararlılar daha sisteme girmeden onları engelleyebilmektedir. Şu an 35000'in üzerinde truva atı, solucan ve keylogger zararlısını algılayabilmekte olan yazılım otomatik güncelleme özelliği ile hızlı biçimde bu sayıyı arttırmaktadır.

İçerisindeki araçlar ile sistem güvenliği koruma konusunda da oldukça iyi durumdadır. Bu araçlar ile ağ bağlantılarını denetleyip, şüpheli bulduğu bağlantıları kesebilmektedir. Sistem üzerinde çalışmakta olan uygulamalardan yine şüpheli olanları sonlandırabilmektedir. Kayıt defterinde yapılan değişiklikleri izlemekte ve eğer sisteme zarar verecek olan bir değişiklik olmuşsa bunu onarabilmektedir.

Oldukça iyi bir tarama bölümü olan yazılımla belirlediğiniz dosya ve klasörleri, sisteminizdeki bir sürücüyü, sabit diskinizin tümünü, kayıt defterini, çalışan uygulamaları taratabilirsiniz.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14208806...4_1_4_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Aquarius Soft PC Alarm Clock Pro 3.0.9.5
5wgr9t.jpg

Aquarius Soft PC Alarm Clock Pro, gelişmiş bir alarm programıdır. Yapılacaklar listesi hazırlayabilir, gün içerisindeki işlerinizi hatırlatması için ona güvenebilirsiniz. Alarmlarınızın periyotlarını günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak ayarlayabilirsiniz. Alarmlarınız ile birlikte, iTunes listenizden bir şarkı çaldırabilir, bilgisayarınızı kapattırabilir, yeniden başlatabilir, hatta uyku moduna alabilirsiniz. Hatta bunlarla da sınırlı kalmayıp internet üzerinden bir radyo istasyonunun devreye girmesini bile sağlayabilirsiniz. Bunlarla da sınırlı değilsiniz, alarm anında bilgisayarınızı konuşturabilir, e-posta yazdırabilir ve e-postanın bir yere gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14208882...0_9_5_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Aurora Media Workshop v3.4.12
e7i82e.png

Aurora Media Workshop üstün özelliklere sahip bir video ve ses düzenleme yazılımıdır. Yazılımla en çok kullanılan video biçimleri arasında dönüştürme işlemi yapabilir, küçük video dosyalarını birleştirebilir, büyük boyutluları parçalara ayırabilirsiniz. Videolarınızın içindeki sesleri ve resimleri çıkarabilir ve ayrı biçimde kaydedebilirsiniz. Beğendiğiniz fotoğraflar veya resimlerinizden oluşan video gösterimleri hazırlayabilir, üstelik çok ilginç geçiş efektleri ve arka plan müzikleri ile hazırlamış olduğunuz videoları zenginleştirebilirsiniz.
Ses dosyaları arasında da dönüştürme işlemi yapabilen yazılım, bilgisayarınıza bağlı bir mikrofon ile ses kayıt yapabilme imkanı da sunmaktadır. Ayrıca Audio CD'lerinizdeki parçaları bilgisayarınıza popüler ses dosyası biçimleriyle kaydetme olanağınız da bulunmaktadır. Sahip olduğunuz ses ve video dosyaları ile diğer veri dosyalarınızı başka bir yazılıma gereksinim duymadan CD/DVD'ler üzerine yazdırabilmeniz de yazılımın en göze batan işlevlerinden birisidir. Sunduğu özellikler ve üstün performansı ile kendi alanındaki en iyi yazılımlardan birisi olduğu söylenebilir.

Yazılımın Temel Özellikleri

Video Dönüştürücü, Birleştirici, Parçalayıcı. AVI, MPEG1, MPEG2, ASF, WMV, VOB, DAT , DiVX, XViD biçimli video dosyaları arasında dönüştürme, birleştirme ve parçalama yapabilme.

MP3, WMA, WAV biçimli ses dosyaları arasında dönüştürme yapabilme, Audio biçimli CD'leri bu ses dosyalarının biçimiyle bilgisayara kaydedebilme ve ses kayıt yapabilme.

Desteklenen tüm video biçimlerinden MP3, WMA, WAV, OGG ses biçimlerine çıkartma yapabilme, yani video dosyalarında bulunan ses parçalarını bu biçimlerde kaydedebilme.

CD/DVD yazdırma. Video, Ses ve Veri CD/DVD'leri oluşturabilme.

Dönüştürme ve birleştirme işlemleri için başlangıç ve bitiş noktaları belirtebilme.

Çok ilginç geçiş efektleri ve zarif arka plan müzikleri ile herhangi bir favori resim veye fotoğrafınızı da kullanarak video filmler yapabilme.

Toplu dosya işleme.

Dosyalar üzerinde dönüştürme ve eklem noktaları belirleyebilme.

Desteklenen tüm video biçimlerinden resimleri çıkarabilme, yani video dosyalarındaki resimleri kaydedebilme.

Desteklenen tüm video biçimlerinden VOB biçiminde yedek DVD Disk oluşturabilme.

MP3, WAV, WMA biçimlerinden VOB biçiminde yedek müzik DVD Diski oluşturabilme.

Desteklenen tüm video biçimlerinden DAT biçiminde yedek DVD Disk oluşturabilme.

MP3, WAV, WMA biçimlerinden DAT biçiminde yedek müzik DVD Diski oluşturabilme.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14209240..._4_12_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Ashampoo UnInstaller v3.10
2vlo2kg.png

Ashampoo UnInstaller bir yazılım kaldırma aracıdır. Windows işletim sistemine kurulan yazılımlar bir süre sonra kullanıcıların tercihi doğrultusunda kaldırılmak istenmektedir. Kurulmuş olan bir yazılım sistemden kaldırılmak istediğinde çeşitli sorunlar yaşanabilir ve bu işlem başarısızlıkla sonuçlanabilir. Yazılım üreticilerinin hazırlamış oldukları özensiz kaldırma araçları bu soruna neden olabileceği gibi, sistemde kurulu olan yazılımın kaldırma işlemi için gerekli dosyalarının silinmiş olması da düzgün işlemler yapılmasının önüne geçebilmektedir. Ayrıca üretici firma yazılımı için bir kaldırma aracı hazırlamamış olabilir. Tabii ki bu ihtimal daha çok eski yazılımlar için geçerlidir. Yeni üretilen yazılımların oldukça gelişmiş kaldırma araçları olabilmektedir
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14208991...v3_10_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
SiSoftware Sandra Pro Business 2009_1_15_40
5p0h2u.jpg

SiSoft Sandra, 60'ın üzerinde çalışma sistematiğiyle donanım ve yazılım incelemesini yapabilen en tanınmış sistem analiz programıdır.

Windows kullanıcıları sistemleri hakkında ayrıntılı bilgiyi SiSoft Sandra'nın 60'ın üzerinde çalışma sistemiyle rahatlıkla ve detaylı bir şekilde görebilirler. Bununla beraber Norton Utilities programıyla da entegre çalışan yazılım, anakart, bellek, sabit disk, işlemci, donanım kartları, ağ bağlantıları, BIOS, Windows ya da DirectX hakkında geniş bir sorgulama programıdır. PC'nizi yapacağınız benchmark testleriyle bilgisayarınızın performansını gün ve gün karşılaştırabilirsiniz.

Sandra "Performance Tune-Up" seçeneğini kullanarak hemen her sistemde gerçek sonuçları ortaya koyar.

2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14347277...v3_30_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
SpyEraser v2_0_1_1565
k01oja.jpg

Uniblue SpyEraser Bilgisayarınızda gizliliğinize karşı yapılan ataklara önlem alan bir program…
kendiliğinden çıkan sayfaları, kendiliğinden inmeye çalışan dosyaları, casus yazılımları vs tarzı şeyleri engeller. Uniblue SpyEraser çok güçlü bir Spyware programı olup bilgisayarınızda bellek , ön bellek , IE Cookie , Dizinler ve Kayıt defteri içinde arama yapar ve buluduğu spy ları sorunsuzca temizler
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14347769...15_40_TURK.rar

alternatif
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14347804..._1565_TURK.rar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.