2008 full program arşivi

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Açık Soru Bank 2_0_0
9ux383.jpg

Açık Soru Bank, öğretmenlere yönelik hazırlanmış ücretsiz bir soru bankası programıdır. Soru bankasına kolayca sorular ekleyebilir, eklediğiniz bu sorularla kolayca sınavlar hazırlayabilirsiniz.


Programın Genel Özellikleri :
1- Soruları ders, seviye, ünite ve konu bazında sınıflandırabilme.
2- Kolayca soru ekleme, bu sorulardan sınavlar yapabilme.
3- Cevap anahtarları çıkarabilme.
4- Sorulara çözüm/cevap ekleyebilme.
5- Sorulara MS Word denklem düzenleyicisi kullanarak, OpenOffice Math kullanarak veya MathType kullanarak denklem ekleyebilme (Hangi programı kullanarak denklem ekleyecekseniz, adı geçen programın bilgisayarınızda yüklü olması şarttır.).
6- Sorulara resim ekleyebilme.
7- Eklenen resimleri, denklemleri istenen şekilde soruya hizalayabilme.
8- Sınav hazırlama işleminden önce soruların sıralarını karıştırabilme (Bu sayede farklı gruplar oluşturabilirsiniz.).
9- MS Word, OpenOffice.Org ile tam uyumludur.
10- Sorularınızı şifreleyerek kaydedebilme.
11- Sorulara MS Paint ile programın içinden çizim ekleyebilme.
12- “doc” veya “rtf” dosyasından kolaylıkla soru ekleyebilme.
13- Sorulara MS Word kullanarak programın kendi içinden imla denetimi yapabilme (Bu özelliğin kullanılabilmesi için MS Word bilgisayarda kurulu olmalıdır.).
14- Soruları tek tek ithal edebilme (MS Word veya OpenOffice ya da WordPAD uyumlu olarak kaydedilebilir. Dilerseniz herhangi bir RTF editör ile de açabilirsiniz.).
15- Oluşturulan sınavı veya cevap anahtarını doc, rtf veya html olarak kaydedebilme (Bu sayede oluşturduğunuz sınavlarınızı kaydederek USB belleklerinizde taşıyabilirsiniz. MS Word veya OpenOffice ile açabilirsiniz.).
16- Programda veri kaybını en aza indirmek için yedekleme sistemi mevcuttur. Sorularınızın tamamını yedekleyebilir, isterseniz bu yedeği kolaylıkla geri yükleyebilirsiniz.
17- Açık Soru Bank, GNU/GPL lisanslıdır, yani açık kaynak kodludur. Kaynak kodlarıyla dağıtılmaktadır. Bu nedenle kesinlikle virüs veya kötü amaçlı yazılım/kod içermez.

ÖNEMLİ NOTLAR :
1- Programın kaynak kodunu buraya farenizin sağ tuşuyla tıklayıp 'Hedefi Farklı Kaydet'e basarak indirebilirsiniz.
2- Programın kullanımına ait videolu anlatımları programın kendi içinde "Yardım" menüsünde mevcuttur.
3- Programın arşiv dosyasından çıkarılabilmesi için WinRAR veya 7-Zip programı gereklidir.

BU SÜRÜMDE YAPILAN YENİLİKLER :
1- Programda temel kod değişikleri yapıldı. Açık Soru Bank artık daha kararlı.
2- Yedekleme sistemi değiştirildi, daha geliştirildi. Eski sürümlerde bulunan yedekleme sistemiyle oluşturduğunuz yedek dosyalarını yeni sürümde KULLANAMAZSINIZ!
3- Programın getirdiği en büyük yenilik, soru paket sistemi. Program ile kaydettiğiniz sorulardan istediklerinizi program yardımıyla kolayca, diğer kullanıcılarla paylaşabileceksiniz. Ayrıca diğer kullanıcıların hazırladığı soru paketlerini kendi programınıza ekleyebileceksiniz.
4- Artık, programda bulunan sorularınızın özelliklerini toplu olarak Toplu Soru İşlemleri aracı ile kolaylıkla değiştirebileceksiniz.
5- Programa videolu yardım dosyaları eklenmiştir. Bu sayede, programın nasıl kullanılacağını ayrıntılı olarak görebileceksiniz.

2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14349588...2_0_0_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Sandboxie v3_30
2co64v5.jpg

Windows sisteminize kurdugunuz ya da denediginiz programlarin iz birakmadan silinmesi icin uretilmis bir yazilimdir. Program belirlediginiz bir klasoru sanal registry ve sanal disk olarak kullanir. Bundan boyle sisteminize kurdugunuz ya da denediginiz programlar sistemce okunur ama yazilamaz. Yazdigini sansa bile bunu sanal diske yazar. Bu sanal diskin kontrolu sizin elinizde olacagindan istediginiz gibi temizleyebilirsiniz. Boylece hem zarar veremez hem de kontrol sizin elinizde olur. ornegin sisteminiz icin bir arsivleme programi ariyorsunuz. ornek vermek gerekirse Winzip, Winrar, 7-zip vs. tum bunlari denemek icin kurdunuz. Ardindan begenmeyip kaldirmak istediniz ancak ne kadar kaldirsaniz bile sisteminizde iz birakir. Kendi loglarini, sistem dosyalarini ozellikle sikca birakir. Ama bir setup dosyasina sag tiklayip run sandboxed dediginiz anda Sandboxie`nin sanal diskine kurulum yaparsiniz. O programin butun yararli - zararli dosyalari daha evvelden belirledigimiz sanal diske ve sanal registry`e kaydolur. Silmek istediginiz zaman delete sandbox deyip temizlik yapabilirsiniz. Boylelikle gercek sisteminize hicbir sey kaydedilmez...

2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14347261...v3_30_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Reshade v1_5
2dkwly.jpg

Reshade, yenilikçi bir büyütme teknolojisi kullanarak herhangi bir zoom faktöründe özenli, yüksek kaliteli ve gerçekçi resim büyütmesi sağlar.

Ana Özellikler:
*Yenilikçi ölçeklendirme algoritması - berraklık kaybı olmadan % 2000 e kadar büyütebilme
* Kolay kullanımlı arayüz - hızlı önizleme ile basit ayarlar
* Kolay ulaşım - resim dosyalarını açmak ve kaydetmek için kısayol tuşları
* sürükle bırak - dosya yada internet tarayıcınızdan doğrudan dosyaları açma
* Çoklu dosya tipleri - jpeg, png, bmp yi de içeren çok çeşitli dosya türleri
* Standard imaj modları - CMYK, RGB ve grayscale imaj modları kullanabilme
* Video eğitseli - Reshade özelliklerini hızlıca görebilme (çeviri:inspectQr)

2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14345423..._v1_5_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Portable LimeWire Pro v4_18_6 M_Lang
10zu3o2.jpg

LimeWire en çok tercih edilen paylaşım programlarından olan LimeWire ile müzik, resim, video, program ve doküman gibi dosyaları indirebilir ve paylaşabilirsiniz.

LimeWire Özellikleri:
* Dosya indirme hızında sağlanan ciddi artış ile birlikte çok hızlı dosya indirme işlemlerini gerçekleştirme.
* Dosyaları indirdiğiniz kişiler ile bağlantı kurabilme ve anlık mesajlaşma (chat) gerçekleştirebilme.
* İndirdiğiniz müzik veya video dosyasını dahili medya oynatıcı ile dinleme veya izleme.
* Dosya indirme işlemlerini yarıda bırakabilme ve bir sonraki açılışta kaldığınız yerden indirme işlemine devam edebilme.
* Bilgisayarın bir şekilde kapanma ihtimaline karşı sonraki açılışta indirmekte olduğunuz dosyaların indirme işlemine (download) devam edebilme ve kayıp yaşamama.
* Birçok dil desteği ile LimeWire'ı Türkçe kullanabilme.
* Arkadaşlarınızla IP bağlantısı kurup (güvenlik duvarınızın izin vermesi gerekir) doğrudan dosya alışverişinde yapabilme.
* Kolay kullanım ve basit arayüz ile rahat kullanım ve gelişmiş özellikleri ayarlayabilme.

2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14345366..._Lang_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Orbit Downloader 2_7_5
2ch6v9.jpg

Tanıtım:Orbit kolay kullanımlı ve üstün özelliklere sahip ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir. Yazılım kendi kategorisindeki tüm diğer yazılımların sahip olduğu standart özellliklerden çok daha fazlasına sahiptir. Bunlardan bazıları; youtube videolarını ve rapidshare dosyalarını innDirebilme, siteler üzerindeki flashları yakalayabilme, ****link desteği olarak sıralanabilir. Yazılım Türkçe dil desteğine sahiptir ve tamamen de ücretsizdir. Detaylı Bilgiler Haberin Devamındadır

İndirme yönetim devriminin lideri (Web2.0) olan Orbit Downloader, video müzik dosyalarını Myspace'den dosyaladığı gibi indiriyor. YouTube, Imeem, Pandora, Rapidshare ve genel indirmeyi daha kolay ve daha hızlı yapmak.

Yüksek Hızda Dosya İnnDirme
Orbit Downloader yazılımı genel olarak dosya paylaşım teknolojisi(P2P) üzerine kurulmuştur. Dinamik ve yetenekli dosya kesimleme özellikleri ile işlevsel bir dosya hızlandırma mantığına sahiptir. Gelişmiş, sağlam, çoklu işlemli dosya innDirme algoritması ile yüksek kaliteye ulaşmaktadır. Orbit Downloader muhteşem hızlandırma özellikleri ile %500 daha hızlı dosya innDirmenizi vaadetmektedir.

Youtube Videolarını ve Rapidshare Dosyalarını İnnDirme Desteği
Orbit Downloader ile Flash videoları innDirebilir; Youtube, Google, MySpace, ****Cafe, DailyMotion ve tüm bu tip siteleri kapsamaktadır. Üstelik RapidShare.com üzerinden daha hızlı, daha güvenli ve daha kararlı dosya innDirilebilir. Ek olarak, Orbit Downloader dosya paylaşımı yapılan sunucu sitelerini de destekler; megaupload, badongo, sendspace, sexuploader, yourfilehost, uploading, filefront, 4shared, turboupload, depositfiles, filefactory ve daha fazlasını kapsamaktadır.

Flash Yakalama ve Çevrimiçi Medya Oynatımı
Web sayfalarındaki videoları ya da flashları fare ile üzerine gelerek açabilir ve bilgisayarınıza innDirebilirsiniz. Yazılım bu iki türden dosyayı fare ile üzerine geldiğinizde zaten kendiliğinden tanımakta ve bu sırada ilgili alan üzerinde küçük bir buton oluşturmaktadır. Bu küçük butonun üzerine bir kez tıklamanız işlemin başlaması için yeterlidir.

IE, Firefox, Maxthon, Opera Desteği
Orbit Downloader yazılımı İnternet Explorer, Firefox, Maxthon ve Opera adlı internet tarayıcılarının tümünü desteklemektedir.

****link Yükleme Desteği
Yazılım ****link innDirme desteğine sahiptir ve aşırı derecede hızlı dosya innDirme imkanı tanır.

HTTP, HTTPS, FTP, MMS ve RTSP Protokollerine Destek
Tarayıcınız üzerinden yukarıda sıralanan uzaktan sunucu protokollerinden herhangi birinden kolayca dosya innDirebilirsiniz.

Proxy Sunucu Yapılandırma Desteği
Orbit Downloader yazılımını vekil sunucular için kullanmak üzere ayarlayabilirsiniz. HTTP, HTTP ve SOCKS5 desteğine sahiptir.

Yüklemeyi Durdurma ve Yeniden Başlatma
Orbit Downloader kesilmiş yüklemelere yeniden başlayabilir. Bu yüzden siz tesadüfi kesintilerden sonra innDirmiş olduğunuz bölümü yeniden innDirme ihtiyacı duymazsınız. Yükleme işlemi bu sayede kaldığı yerden devam ettirilebilir.

Genel İnnDirme Yönetimi
Orbit Downloader kullanımı kolay yönetim özellikleri barındırır ve basit-güçlü yapılandırma seçeneklerine sahiptir. Aynı anda birden fazla yükleme yapabilir. Bugüne kadar dosya innDirme yönetimi hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Yeni Özellikler :
# "Sessiz Mod" özelliği eklendi.
# Bazı hatalar giderildi.

2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14345188...2_7_5_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Nufsoft Nature Illusion Studio v2_81
1zlxd7k.jpg

Tanıtım:Bu yazılım sayesinde çevrenizde gördüğünüz doğal efektler artık sizin resimlerinizde de bulunacak. Resimlerinize kar, yağmur, rüzgar efektleri eklemek, hatta bu efetleri sesler ile destekleyerek resimlerinizi canlandırmak artık elinizde.

Canlandırdığınız resimleri AVI ve GIF biçimlerinde kaydederek sevdiklerinizle ve yakınlarınızla paylaşabilir hatta onlara güzel bir sürprizde hazırlayabilirsiniz. Hatta program sayesinde çalışmalarınızı .exe olarak kaydedebilir ve hiçbir aracı program gerekmeksizin her bilgisayarda çalıştırabilirsiniz veya hareketli resimlerinizi ekran koruyusu olarak kaydedebilir ve masa üstünüze taşıyabilirsiniz.

2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14345007...v2_81_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Winamp Modern Skin
2ylmo9l.jpg

Skin i uygulayabilmek İçin;
+ SimpleX.wal Dosyaya Sağ Tıklatın Özelliklere Girin.
+ Açılan Penceren Değiştir Tuşuna Basın.
+ Winamp Uygulamasını Seçin Ve Tamam Demeden Önce Aşağıda Bulunan
''Bu Tür Dosyaları....'' Seçeneğini Tikleyin Tamam Deyin Sonra Yine Tamam Deyin.

Artık .wal Uzantılı Dosyaları Açarak Modern Skini Değiştirebilirsiniz...
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14258284..._Skin_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
VSO Software CopyToDVD v4.0.14.14 | 17.58 MB
35kn5v9.jpg

CopyToDVD, CD ve DVD yedekleme ve CD/DVD'ye yazdırma uygulamasıdır. CopyToDVD, DVD filmlerinizi ve video görüntülerinizi, müzikleri, oyunları, fotoğrafları ve veri dosyalarını tek tıklama ile yedekleyebilmenizi sağlar. Performans, hız ve kolay kullanılabilirliği birleştiren bu "hepsi bir arada" uygulama, Windows sağ tuş eklentisi veya FileDepot teknolojisi gibi çeşitli yöntemlerle CD veya DVD oluşturabilmenizi sağlar. Sesli hatırlatmaları ile yazdırma görevlerini kolay ve eğlenceli kılar! Üstelik çok yakında Türkçe desteği de sunulacak.

Uygulama, akıllı veri analiz teknolojisi kullanarak, ihtiyacınız olabilecek en iyi dışa aktarım biçimini [ses CD'si yazma, DVD'ye yazma, DVD video yazma..] önerir ve tüm CD ve DVD türlerini destekler. CopytoDVD CD/DVD yedekleme yazılımı ile, dosyalarınızı bir sabit disk kopyası gibi kaydedebilir, belirli gün ve saatte yedekleme işlemi yapmayı zamanlayabilir, MP3, Ogg, Vorbis, WMA gibi ses dosyalarını CD oynatıcınızda çalabilmeniz için yazdırabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Uygulamanın genel özellikleri:
* Ses: MP3, WMA, Ogg Vorbis, MusePack ve APE dosya türlerinden Ses CD'si yazdırabilirsiniz
* Veri: CD ve DVD'lerden ISO/Joliet/UDF türlerinde veri yazdırabilirsiniz. Çoklu oturum özelliği ile daha sonra aynı CD/DVD'ye veri yazdırabilirsiniz.
* Video: Bilgisayarınızda veya evinizdeki DVD Oynatıcınızda oynatabileceğiniz yüksek kalitede DVD'ler oluşturabilirsiniz.
* Ayarlar: Çok sayıda ayar seçenekleri ile uygulamayı kendinize göre özelleştirebilirsiniz.
* CD, DVD, Blu-ray yazıcılar için donanım desteği.
* CopyToDVD, CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-RAM, DVD+R DL, DVD-R DL, BD-R, BD-RE gibi birçok CD, DVD ve Blu-ray disk türünü destekler.
* Tek tıklama ile .ISO kalıplarını yazdırabilirsiniz.
* Geliştiriciler: CD veya DVD yazma özelliğini, toplu komut olarak ya da CopyToDVD'nin komut satırı modu ile uygulamalarınıza ekleyebilirsiniz.
* Double Layer [Çift Katmanlı] ve HD-Burn gibi son teknolojileri destekler
* Çoklu dil desteği sunar
* DVDShrink projelerinizi ve daha fazlasını yazdırabilirsiniz
* XP ve Vista işletim sistemlerinin 32 ve 64bit sürümleri için iyileştirilmiştir
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14257607...14_14_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
VSO ConvertX to DVD v3.1.3.40d
wol_error.gif
Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz.
11t8q9t.jpg


Tanıtım:Bu yazılım ile Divx, Xvid, MOV, VOB, Mpeg, Mpeg4, AVI, WMV, DV gibi dosya biçimlerindeki video dosyalarınızı DVD dosya biçimine (VOB ve IFO) dönüştürebilir, bir tıklama ile dönüştürdüğünüz DVD formatındaki filmlerinizi DVD'ye kayıt edebilirsiniz.

İnternetten indirdiğiniz divx filmlerinize altyazı ve ses ekleyerek kendinize has DVD'ler yaratabilirsiniz.

Programın Özellikleri :

# Desteklenen video formatları: DivX, Xvid, MPEG4, MOV, AVI, WMV ...
# Desteklenen ses formatları: AC3, DTS, PCM, OGG, MP3 ...
# Birçok film ve bölümlerden 4 saate kadar birleştirme.
# Altyazı dosyalarını ekleyebilme(.SRT)
# Video format seçimi: NTSC, PAL, veya otomatik
# Video ekran formatı: Geniş ekran, Tam ekran, veya otomatik
# Otomatik bölümler oluşturma ve edit yapabilme
# Kaynağın doğru yüklendiğini görmek maksadıyla hızlı önizleme yapabilme
# DVD yapısında sabit sürücüye veya boş DVD'ye kayıt
# Birçok DVD yazıcı programlarla tam uyumluluk
# Düzenlenebilir arayüz (temalar, pencereler)
# İleri düzey kullanıcılar için değiştirilebilir ayarlar, Çoklu dil desteği
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14257336...3_40d_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Uniblue Registry Booster 2009 v2.1.0.0 | 1.43 MB
s4yxkp.jpg

Hatalı başlangıç kayıtları açılışta sorun yaşatır. Oturumu kapatırken de aynı şekilde. İşte bu program sayesinde bu sorunlarınızda kurtulabilirsiniz. Ama bu program sadece bunları onarmaz. Gereksiz en küçük ayrıntıyı bile temizler. Micro$oft bu programı öneriyor.

Özellikler :

Sistemi temizleyin. Hızınızı artırın. Eğer gereksiz dosyaları silerseniz, bilgisayarınız hızlanır.

Sistemi onarın. Hatalı kayıtları onarın. Sistem düzgün çalışsın.

Hata mesajlarını kaldırın. Bu program ile hataları düzeltin ve o hata mesajlarından kurtulun.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14256819...1_0_0_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
SUPERAntiSpyware 4.20.1046 - Final
2iji14m.jpg

:SUPERAntiSpyware Pro, binlerce casus yazılımı tespit edip kaldırabilen çok kullanışlı bir yazılımdır. SUPERAntiSpyware, benzersiz güçlü teknolojiye sahiptir ve sisteme yapışmış, kaldırılamayan birçok casus yazılımı kolayca tespit eder ve siler.

Özellikler
# Hızlı, tam ve sadece belirlenen yerleri tarama özelliği vardır. Böylece taramanızı özelleştirme imkanınız vardır.
# Spyware, Adware, Malware, Trojan (truva atı), Dialer, Worm (solucan), Keylogger, Hijacker gibi birçok zararlı yazılımı tespit eder va kaldırır.
# Kırık internet bağlantılarını tamir eder. Kayıt defterinde değişiklik yapmanıza imkan sunar. Kendi görev yöneticisi sayesinde arkaplanda çalışan tüm işlemleri görebilirsiniz.
# Karantinaya alınmış nesneleri isterseniz silerek tam güvenlik sağlayabilirsiniz. Eğer isterseniz karantinadaki nesneleri geri yükleyebilirsiniz.
# Tespit edilmiş ve kaldırılmış nesneler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Not: SUPERAntiSpyware , eşzamanlı tarama ve engelleme sistemi içermemektedir.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14256732...Final_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Steganos Internet Security 2009 | 53.5 MB
wol_error.gif
Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz.
ddkmyc.jpg

Steganos Internet Security 2009 kullanıcıları virüslere, hackerlere, casus yazılımlarla ve spame karşı korur. Bu iş için Steganos casus yazılım tarayıcısı veya anti-virüs programı gibi modüller ile zararlı yazılımları bulup ortadan kaldırır. Entegre güvenlik duvarı geliştiriciye göre her türlü ağ bağlantısını izleyebilir ve dışarıdan gelen saldırıları men eder. Tek başına da elde edilebilen Anti-Virüs koruması ise virüsleri tanıyıp siler. Arka planda çalışan koruma kullanıcının her hareketini izler, herhangi bir zararlı yazılım bulunduğunda ise sinyal verir - bu fonksiyonun aynı zamanda tanınmamış tehlikelerde de işe yarayacağı söyleniyor. E-postalar daha E-posta sunucusundan indirilirken virüs, email veya kimlik-avına karşı yazılım tarafından taranır.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14269589..._2009_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Spyware Terminator v2.3.0.488 | 8.16 MB
hvy04y.jpg

Spyware Terminator, tamamen ücretsiz ve gerçek zamanlı casus yazılım korumasına sahip muhteşem bir yazılımdır. Bilgisayarınızı "spyware", "adware", "trojan", "keylogger", "hijacker" ve diğer tehditlerden koruyan Spyware Terminator, gerçek zamanlı güçlü koruması, gelişmiş sistem taraması ve şüpheli dosyaları güvenilir bir şekilde karantinaya alması gibi birçok özelliğe sahiptir.

Spyware Terminator, tamamen ücretsiz olması, internet üzerinden otomatik güncelleme imkanı sunması, belirli zamanlarda güvenlik taraması yapabilmesi ve bir antivirüs görevini de yerine getirebilmesiyle diğer ücretli güvenlik yazılımlardan bir adım önde olduğunu gösteriyor.

Editörden:
Spyware Terminator, ücretli Ad-aware SE Personal, Spyware Doctor gibi birçok güvenlik yazılımından üstün özelliklere sahip, ücretsiz ve TÜRKÇEdir.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14256549...0_488_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
SpeedFan of 4.35 Final
35k09j7.jpg


SpeedFan sisteminizdeki fanların dönüş hızlarını öğrenebilmeniz, bunun yanısıra işlemci, anakart ve sabit disk sıcaklıklarını görebilmeniz amacıyla yazılmış olan bir sistem bilgilendirme yazılımıdır. Gereksinim duyulduğunda fan hızlarının değiştirilmesine de olanak vermektedir.

Yazılımda fan hızlarının otomatik olarak ayarlanabilme seçeneği de bulunmaktadır. Ayrıca voltaj değerlerini de verebilen yazılım görev çubuğundaki simgesinin üzerine gelindiğinde donanımların sıcaklıklarını da göstermektedir. S.M.A.R.T. veya SCSI desteğiyle sabit diskiniz hakkında derinlemesine bilgi alabileceğiniz bu aracın boyutunun küçük ve ücretsiz olması popülerliğini arttırmaktadır.

SpeedFan of 4.35 Final - utility for the control of maternal pay - temperature, the stress, the speed of fans, and also after the temperature of hard drives (if they support this function). Extremely positive feature Of speedFan, which releases this program among the analogous - skill to change the speed of rotation of fans, including in the dependence on the temperature inside the system block.

Yazılımın Son Sürümlerindeki Değişiklikler

W83627DHG için tam destek verildi.
VIA VT8237A için tam destek verildi.
AMD K8 (Sempron, Opteron, Athlon 64) işlemcileri için dahili sıcaklık algılayıcı desteği eklendi.
Intel ICH8 SMBus için destek verildi.
NVIDIA MCP04 için destek verildi.
Çok kullanıcılı sistemlerde oluşan tehlikeli durumları anında sunucuya e-posta yoluyla gönderme.
SpeedFan ile okunan tüm bilgileri (sıcaklıklar, fan durumları, fan sıcaklıkları, sabit disk durumu) e-posta ile gönderebilme.
Fan hızlarının denetimindeki gecikme sorununun çözümü tamamlandı.
SpeedFan çizelgesi tekrar hazırlanarak iyileştirildi.
Çoklu video kart algılamasındaki sorun düzeltildi.
Yeni sürüm IT8712F için algılayıcı ve destek eklendi.
Bazı analog aygıt tanımlamaları için destek eklendi.
W83627EHF üzerindeki farklı aygıtlar için destek.
Winbond W83627 yeni sürümlerinin bazıları tanımlanır hale geldi.
Sabit disk için derinlemesine çevrimiçi rapor desteği eklendi.
Sistem açılışındaki "yükleme hatası" iletisi düzeltildi.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14256140...Final_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Selteco Bannershop GIF Animator v5.1.1 | 1.52 MB
ncfbi9.jpg

Bannershop GIF Animator, Web için hareketli GIF'lerin oluşturulması, tasarımı, düzenlenmesi, optimizasyonu ve paylaşımı iyi bir yazılımdır. Şablonlardan kolayca animasyonlar oluşturulabilir. Ayrıca animasyonlarınızı doğrudan vektör grafikler, görüntü tekrarı ve kırışıklıkları düzeltme aracı kullanarak dizayn edebilirsiniz. Programdaki özellikler sayesinde resimlerinize bulanıklılık, parlaklık ve solgunluk ekleyebilirsiniz. Bunun yanısıra 3 boyutlu animasyonlar ve yazılar yapabilirsiniz. Ayrıca program animasyonlarınıza çerçeve eklemenize de imkan sunmaktadir.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14255800...5_1_1_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Reshade Image Enlarger v1.5 | 1,58 MB
29m37d2.jpg

Reshade, yenilikçi bir büyütme teknolojisi kullanarak herhangi bir zoom faktöründe özenli, yüksek kaliteli ve gerçekçi resim büyütmesi sağlar.

Ana Özellikler:
*Yenilikçi ölçeklendirme algoritması - berraklık kaybı olmadan % 2000 e kadar büyütebilme
* Kolay kullanımlı arayüz - hızlı önizleme ile basit ayarlar
* Kolay ulaşım - resim dosyalarını açmak ve kaydetmek için kısayol tuşları
* sürükle bırak - dosya yada internet tarayıcınızdan doğrudan dosyaları açma
* Çoklu dosya tipleri - jpeg, png, bmp yi de içeren çok çeşitli dosya türleri
* Standard imaj modları - CMYK, RGB ve grayscale imaj modları kullanabilme
* Video eğitseli - Reshade özelliklerini hızlıca görebilme (çeviri:inspectQr)
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14255725..._v1_5_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
RegCure v1.5.0.1
wol_error.gif
Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 745x407.
2igdoq1.jpg

Tanıtım:RegCure bir kayıt defteri temizleme yazılımıdır. Windows işletim sisteminin kök dosyalarını yapısında bulunduran "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" zamanla gereksiz girdilerle dolmakta ve işlevini tam olarak yerine getirememektedir. Bu sorun da Windows'unuzun komutlarınıza geç tepki vermesine, geç açılıp kapanmasına, yavaş işlemler yapmasına ve daha birçok olumsuz duruma neden olmaktadır.

RegCure yazılımı kayıt defterinizi taramadan geçirerek gereksiz verileri tespit etmekte ve bunları güvenli biçimde temizlemektedir. Bu sayede şişen kayıt defteri daha düzenli hale gelmekte ve sisteminizin kararlı biçimde çalışmasına olanak tanımaktadır. Temizleme işleminden sonra sisteminizin eskisinden çok daha iyi çalıştığını gözlemleyebilirsiniz.

Kayıt defterinizi temizleme işleminin yanı sıra hasarlı alanları onarma işlevi de gören yazılım bu sayede iyi bir sistem iyileştirmesi yapmaktadır. Dahili bir "Başlangıç Yöneticisi"(Manage Startup) içeren yazılımla, sistem açılışında kendiliğinden başlayan uygulamaları düzenleyebilir, istediklerinizi kaldırıp, yenilerini ekleyebilirsiniz.

Kayıt defteri üzerinde gerçekleştirilebilecek yanlış işlemler büyük sorunlara yol açabilir. Bu nedenle yazılımın kendiliğinden almış olduğu yedek dosyalarını kullanabilirsiniz. Her ne kadar yazılımının kullanımıyla sorun çıkma ihtimali düşük olsa da alınan yedekler güvende olmanızı sağlamakta, istediğiniz zaman bu yedekleri kullanarak kayıt defterinizi eski bir noktaya alabilme şansını sunmaktadır.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14255654...5_0_1_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
Reaper 2.45
148grxl.jpg


Tanıtım:Ses Dosyalarınız Üzerinde Çeşitli Efektler Verebileceğiniz Kolay ve Güçlü Bir Programdır. Bu Program İle Müzik Dosyalarınızı Kesebilir,
Değiştirebilir, Birbirine Ekleyebilir, Ses Giriş Hızlarını Değiştirebilir, Kayıt Edebilir ve Farklı Müzik Enstrümanlarını Ses Dosyasına Ekleyebilirsiniz.Patch Mevcuttur.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14255577..._2_45_TURK.rar
 

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
PC Washer v2.0.7 | 1.24 Mb
zmxmaq.jpg

PC Washer yazılımı bilgisayarlar için oluşturulmuş sağlam bir sistem temizleme yazılımıdır. Sistemi yavaşlatan,biriken tüm dosyaları siler ve hızlanmaya yardımcı olur.Özellikleri sadece bununla sınırlı kalmaz.Sistem ayarlarını yapılandırma gibi ek özellikleride barındırır.

PC Washer ile neler yapabilirsiniz?

* Programın öncelikli görevi harddisklerde veya temp klasörlerinde birikmiş kalıntı dosyaları silmektir.Böylece hem yerden tasarruf edilir hemde sistem yavaşlaması önemli ölçüden azaltılmış olur.
* Zamanla kayıt defterlerinde biriken dosyalar sistem hatası verdirebilir.PC Washer bu dosyalarıda silerek olası hataları önler.
* İnternetten bilgisayarınıza yüklenen cookie denilen kalıntı dosyalarıda siler hem siz güvende olursunuz hemde internetinizin yavaşlaması söz konusu olmaz.

Programın 2.0 olan yeni sürümüyle birlikte başlangıç programlarını kontrol edebilir sistem ve hafıza optimize ayarı yapabilirsiniz.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/14255132...2_0_7_TURK.rar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.