!!!Amerikan ve israil detaylı boykot ürünleri listesi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmed

Özel Üye
28 Eyl 2006
437
0
Herkes ismini yazar ama gider kolaları içer .. Laf laf laf... Coca cola'nın genel müdürü cnn'de kar payının tamamının israil ordusuna harcandığını bizzat söyledi..Lafta kalmasın gerçekten boykot edilsin alınmasın ..


Subliminal mesajlar simgeler ve resimlerle kendilerini her daim bize gösteriyorlar.. Ürünlerini sattırıyorlar... Kaç kişi dikkat etmiştir..Arieldeki o davud yıldızına..İsminden belli zaten..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

santrafor_38

Yeni üye
24 Eyl 2007
4
0
vallahi coca colayı aldırmıyorum içtirmiyorum. Ve söyldiğim kişileride vazgeçirme oranım %50 diyebilirim. %100 olmamasının sebebi de vurdumduymazlık + coca colaya alışmışlıktan vazgeçememe vs. vs.
 

Halilco

Yeni üye
17 Eki 2011
1
0
kardeş çok saol bu ürünleri mümkünse almamaya çalışacağım ve herkesi uyaaracağım :D
 

By New Hacker

Kıdemli Üye
21 Eki 2009
3,441
0
Damla Sakızlı Klavyem
Ben kesinlikle karşıyım bu ürünlere, özellikle boykot ürünlerinin simgesi coca colayı içmem, yılda birkaç kez içtiğim olur ama. Amaç onlara kazandırmamak değil mi? Ancak bizim eve gelen meşrubatlar (ki hepsi boykot içecekleridir: nestea, lipton ice tea, pepsi, coca cola) işyerinden bedavaya geliyor. Buna rağmen içmiyorum.

Ama bu konuya şunu söylemek için girdim:

Ne kadar uğraşsanız da, isteseniz veyahut istemeden; bu ürünleri hayatınızdan çıkaramazsınız.
 

yeni12

Katılımcı Üye
22 Ocak 2011
520
0
Bingöl
bayrakqb6.gif
PEPSİ COLANIN ANLAMI

Merkezi Amerika Birleşik devletlerinde olan coca-cola company her yıl İsraildeki bir vakıfa (İsraili geliştirme ve kalıkındırma vakfı gibi bir adı var) 1 milyar dolar parayı karşılıksız hibe ediyor. Üstelik bunu dünyanın her yerine sattığı ürünlerinden elde ettiği karlarla yapıyor. Maalesef müslüman ülkeler de bilerek ya da bilmeyerek bu satışlara destek oluyor. Lütfen daha duyarlı, daha uyanık ve dikkatli olalım. Satın aldığınız her coca-cola, pepsi vb. Filistinde İsrail zulmü altında inleyen müslüman kardeşlerimize sıkılacak bir merminin parası olabilir!

P (pay)
E (every)
P (penny for)
S (strong)
İ (İsrail)

Anlamı: HER KURUŞUNU GÜÇLÜ İSRAİL İÇİN ÖDE!

_____________________________________________________

COCA COLANIN ANLAMI

cocacola6uq0uj.gif


Bütün bunlar bir tesadüf olabilirmi sizce?

Ben sanmıyorum. Bu kadar tesadüf olamaz. Hepsi bilinçli bence..

bayrak.gif

SAna kaTılıyorum Kardeşim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.