Beynine Güvenen Gelsin \\zaliminx

GreatBelly

Katılımcı Üye
24 Haz 2015
775
0
6.Boyut
Körün vücuduna yazarım dokunarak gerekirse sağırın kanıyla sonra ölüsüne dokundururum mal değilse anlar :) zaten tanışmalarıda garip kör hiçbiri görmüyor ki :)
 

LosT

Yaşayan Forum Efsanesi
5 Şub 2015
8,116
31
-
Ambulansı arar diyeceğim yine olmayacak. İnternetten Ambulans sipariş eder. Kör ambulans seslerini duyar, dilsiz de kağıda "sağırın öldüğünü dilsize söyle" yazar ve ambulanscıya verir.

Ya da bunlara hiç gerek yok kağıda yazar bulduğu kişiye söyletir.

Ya da o şokun etkisiyle dilsiz bayılır.

Ya da DilsizCellat dostumuz bize olayı anlatır.

Realase 1.3.2: Bug Fixed
 

karaxyunus

Üye
14 Tem 2015
64
0
hazır sağır ölmüş körüde yanlız bırakmayayım diye onuda öldürmüştür bunun için kimseye anlatma ihtiyacı duymamıştır :D
 

ByTurk 7

Katılımcı Üye
22 Haz 2015
917
2
Kaf Dağı
Hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar bir zeka sorusu ile karşınızdayım

Lafı fazla uzatmadan soruya geçeyim

Bir sağır bir dilsiz ve birde kör çok iyi arkadaşlarmış

Birgün ormanda yürüyüşe çıkmışlar sağır ölmüş dilsiz bunu köre nasıl anlatır

Bunu bilene kocaman bi aferim :)

Beynine güveniyorsan kendin çözersin

bunlar arkadas degiller olamazlar kör sağırla anlaşamaz sağır dilsizle ;) sayglar
 

iTwe4kz

Uzman üye
3 Eki 2015
1,029
0
Bana kalırsa körler hepimizde bilirizki hissetme duygusu yüksektir göremedigi icin sesleri iyi algılar göremedigi halde neyin nerde oldugunu bilir tabiki ezberledigi yerlerde kısacası algı yetenegi cok fazladır neyse böyle düsündügüm icin cevabında bu konuyla iligili olabilecegini düsündüm önce kendi kalbine kor dilsiz körün elini sonra körün kendisinin kalbine koyar sonra ölen sagırın kalbine koyar ses dalgalarını bizlerden daha iyi hissettigi icin bu sekilde anlayabilir galiba :D
 

Blackdemon67

Kıdemli Üye
14 Mar 2013
2,608
14
ZONGULDAK'lı
Dilsiz kör'e vermiş bi Cugara birden kör'ün gözleri açılmış ve dilsize la olum adamı niye öldürdün demiş körde dilsizi öldürmüş sonra polis kör'ü hapise tıkmış ve ortada 2 çeset 1 hapis mağduru sigaranın zararları beyler...
 

bekodark123

Uzman üye
31 Ocak 2012
1,402
0

Telefondan Google Translate açıp söyleyeceklerini yazıp sesli okutmaya basar ve kör olayı dinler bu kadar basit.

Hadi eyvallah.
 

improve

Yeni üye
25 Ocak 2016
5
0
Ben olsam o an, körün bir elini alırdım saymak için , diğer elinide işaretlemek için. Sayı elini yumruk yapacak şekilde kapatırdım bi elimle. Sonra diğer elimle işaretlemek için aldığım elini kendime dokundurturdum ve sayı elininden bir parmağını yükseltirdim. Sonra kendisine dokundurturdum ve sayı elinden başka bir parmak yükseltirdim ve sonra sağıra dokundurtup tekrar bir parmak yükseltirdim. En son sağır için yükselttiğim parmaktan elimi çekmeden biraz bekler tuttuğum parmağa yaptığım baskıyı azaltır ve sağır için yükselttiğim parmağı yavaş bir şekilde kapatırdım. E öküz değil ya beyinleri var bunların demi anlar heralde. Kişileri nası anlicak derseniz konuşma yok bişey yok ama birşey anlatılmaya çalışılıyor beyin bedava kullansın acık kör.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.