Blue Whale Oyunundan Kurtulma!..

IrecBlue

Uzman üye
21 Ağu 2016
1,843
5
@root.ad1894
Selamün Aleyküm arkadaşlar

Ben Namıdiğer "VAPENIX".

Bu konumada sizlere Blue Whale denilen oyundan kurtulmuş bir kişinin konuşmasını göstereceğim.

Öncelikle emeğimin karşılığını vermek için bir
VMZoLq.gif
eksik görmeyin.

kX31By.png


Oyundaki en ünlü görevlerden "mezarlıkta fotoğraf çekilme" görevini yaptığını da bildiren Alexander, oyunla ilgili olarak ise "Bu tam anlamıyla bir sanal ölüm tuzağı... Çok acı verici bir tecrübe. Oyuna katıldıktan sonra insanlarla konuşmayı bıraktım ve odama kapandım. Oyundan çıkmak istesem de başaramadım." ifadelerinde bulundu. Hint televizyonu NDTV'nin verdiği bilgilere göre ise polis 22 yaşındaki gencin evine baskın yaptığında Alexander koluna bıçakla Mavi Balina sembolü kazımak üzereydi.

kX31By.png


nJ5mma.jpg


"Oyunun kurucusu 22 yaşındaki Philipp Budeikin"

Bizim ülkemize de etki eden Mavi Balina oyununun ise vatandaşlarımız arasından son kurbanları ise Almanya'da yaşayan 14 yaşındaki Furkan Şen isimli bir çocuk ile Türkiye'de yaşayan 24 yaşındaki Evrim Mertin isimli bir genç olmuştu. Başlangıçta oyunun 18 yaş altı gençlere oynatılmaya çalışıldığı bilinse de, son 1 senedir oyunu oynayan kişilerin de yaş aralığı değişmeye başladığı yetkililerce belirtiliyor.



kX31By.png

 

Stabil'

Üye
30 Tem 2017
126
1
Kolunu jiletle diyen adama el hareketi çekip resmini yollayan vardı türk hahhahaha aklıma o geldi :D
 

ByMuratTr

Kıdemli Üye
19 May 2016
2,234
1
Anadolu
Hacı bana kolunu kazı diyecekler.. o pcyi çöpe atarım. Kolumdan onemli mi? Anlamıyorum bunları, bir insanı canından edecek kadar ne gösteriyor olabilirlerki bir oyunda?
 

karayelll

Katılımcı Üye
9 Nis 2016
536
0
TARSUS
Milliyetci kardeşim Çok saçma düşünüyorsun 24 yaşındaki kişiler bile bu tuzağa düşerken senin bu düşüncelerin çok saçma madem bu kadar eminsin kendinden buyur oyna :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.