//Counter-Strike : Global Offensive Wallhack GLOW Esp by SolidStar//

Sizce projeye devam etmelimiyim?


  • Kullanılan toplam oy
    56

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
Merhabalar arkadaşlar. 1-2 Gündür aklımda bir proje var. Dün gece de uykusuzluğun etkisiyle bu projeyi bir deneyeyim dedim. Ufak bir görüntü vereyim.

r6bXLM.png


VAC Gizle seçeneğini işaretlerseniz işlem adı sürekli değişir. Saniye başı işlem adı değişir. Bununla birlikte hileyi enjekte ettiğimiz işlem yalnızca csgo olmaz. Öncelikli olarak 32bit farklı bir işleme enjekte eder. Ardından o işlem doğrultusunda csgo işlemine enjekte eder. Yani Sandbox tarzı bir işlem mevcut.

Hile çalıştı açıkçası beklemiyordum. Duvar arkası gösterdi. Düşmanı yeşil, dostu kırmızıyla gösterdi orada bir sıkıntı var :D .
Aim hilesi çalışmıyor. DLL içinde var ancak sadece duvar arkasını gösteriyor. Çok belli etmezseniz hileyi, ban yeme ihtimaliniz pek yok.

Ancak şöyle bir sorun var: 20 dakika kadar oynadıktan sonra oyundan atıyor ve bilgisayarı yeniden başlatıncaya kadar Steam ve CSGO açılmıyor. Bu sorunu çözersem belki paylaşırım isteğe göre.

İşsizlikten oluşmuş bir proje. Sizce devam etmelimiyim? Oylarsanız sevinirim..

 

firehackturk

Yaşayan Forum Efsanesi
21 Ağu 2016
9,875
364
27
anka
Komutanım, sizde her canınız sıkıldığında program mı kodluyorsunuz ? :D elinize sağlık.
 

'AdrenaLiN

Yaşayan Forum Efsanesi
2 Şub 2012
8,398
166
Kesinlikle devam edip geliştirmelisiniz çok iyi bir proje şu haliyle bile..
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
Bence devam etme. Biz bu oyunu zevk için oynuyoruz sonra birkaç hileci gelip oyun zevkimizi bozuyor. Zaten paylaşırsan da hileyi Valve'a bizzat gönderirim. (Bknz: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-Radz-6869&l=turkish#report)

Umarım hile kullanan da kodlayan da (eğlence veya kendini bilgilendirmek için kodlayıp kullanmayanlar dahil değil) herkes ban yer.

Yani çok problem değil sonuçta hilede giriş sistemi olacak kullanabilmek için. İsteyen belirli kişilere veririm. Yalnızca 1 sistemde kullanılır. Ha yine de Valve'a giderse de no problem, yenisi çıkartırım. Savaş açana savaş açarım ;)
 

Bysantino

Yeni üye
16 Haz 2014
31
0
LOCALHOST
Helal olsun güzel proje gelistirirsen ve herhangi bi sorun olmadıgını kanıtlarsan CSRK Premium gibi süreli olarak parayla satabilirsin ;)
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
Savaş falan değil. Sadece oyunu eğlenmek için oynuyoruz ve böyle hileler oldukça oyunun eğlencesi bozuluyor. Ha sen genede diyorsan ben insanların oyun zevkinin ******, devam et.

O küfürlü kısmı temizledim.

Bak kardeşim şöyle söyleyeyim: Ben bu hileye engel koyup yalnızca kendi lobinde kullanılabilir yapabilirim. Yani arkadaşlarını kandırmak amaçlı troll amaçlı yapabilirim unutma...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.