Delilik nedir ?

Batu412

Üye
26 Ara 2015
178
0
Son 2 yıldır bunun çoğunluğu son 3 ay rüyalarımda sanki başka bir hayatı yaşıyorum, sürekli devam ediyor.Kendi kendime konuştuğumu söylüyorlar birde bir an da donakalıyorum. yaş = 17

Arkadaşlar bu tip bir arkadaşım var sizce ne gibi bir sıkıntısı olur ?
 

Izner

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
600
0
DEAD CİTY
Öncelikle geçmiş olsun,
Bu belirtilerin hepsini daha şiddetli taşıyan birisi olarak bunu da bir rahatsızlık olarak görmüyorum aslında ben,
Mesela kendi kendine konuşmak nedir hocam, içimden kendi kendime konuştuğum duyulmasın diye ağzımı sıkan kişiyim ben. :D

Ara sıra donup kalırım, o da benim lanetim olan hayal gücüm işte.

Eğer bu belirtilerle delilik varsa, ben on numara 5 yıldız deliyim :trl

Şakası bir yana, bu belirtilerden rahatsız oluyorsanız Öncelikle, bakınız özellikle öncelik gösteriyorum. Bir Psikologa gidiniz.
Psikiyatri değil, lütfen temel farkı şudur,

Psikolog dinler konuşarak, farkındalık oluşturarak veya belirli tekniklerle tedavi etmeye çalışır.

Psikiyatri; Dinler, ilaç yazar, pofpoflar ve gönderir.

Psikologunuzla görüştükten sonra, psikologunuzun öneri olmadan psikiyatriye gitmemenizi öneririm, tekrar geçmiş olsun.
 

EsMak

Üye
14 Mar 2017
125
0
Geçmiş olsun, kimseye ve kendine zarar vermiyorsa bu bir rahatsızlık değildir bence. Dertleşecek kimseyi bulamadığından kendi kendine konuşuyordur, donakalmak ise yaşadıklarının bir sonucudur, rüyalara gelince bilinçaltıdır. Bu anlattıklarınızı çoğu insanlar da yapıyor.Yine de psikologa görünüp dertleşsin.
 

MwTugi

Kadim Üye
19 May 2016
5,120
279
9
Nereye !
Son 2 yıldır bunun çoğunluğu son 3 ay rüyalarımda sanki başka bir hayatı yaşıyorum, sürekli devam ediyor.Kendi kendime konuştuğumu söylüyorlar birde bir an da donakalıyorum. yaş = 17

Arkadaşlar bu tip bir arkadaşım var sizce ne gibi bir sıkıntısı olur ?


Kan tahlili yaptır B12 değerlerini ölçsünler. Erken yaşlanma, baş dönmesi , kulak çınlaması, ellerde titreme, odak sorunu ve unutkanlık yapar.

Bende bu konu ile ilgili süreklilik gösteren bir tedavi görüyorum. Bir de ırsi ise benim gibi ömürlük tedavi görürsün. :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.