Dünyanın en iyi antivirüs programı

sizce hangisi en iyisi


  • Kullanılan toplam oy
    3,612

crazyburak

Yeni üye
30 Ağu 2007
5
0
bence en iisii kaspersky........ben kaspersky kullanıyorum...hiç bir eksiği yok..hatta fazlası var....sizede
 

BL@CK WORM

Yeni üye
31 Ağu 2007
4
0
arkadaşlar benden size tavsiye nod32 kullanın avast, kasperksy, avg gibi anti virüsler sadece tanıdıkları virüsleri bulurlar hiç birini tavsiye etmem. benden size tavsiye nod32 kullanın nod32 trojen'e kadar herşeyi bulup sile biliyo. ama bu bize engel olmaz.

$$$ BLACK WORM $$$
 

ogmv

Yeni üye
1 Eyl 2007
1
0
Awast Kullaniyordum Ama 2 Ay Içinde 3 Kere Format Atinca Kasperdky Internet 7.0 Kullaniyorum.merak Konusu Olan Kav Anti Virüs Ve Kav Internet Beraber çalişmiyor Ayriyetten Kav Int. Awast La Beraber çalişiyo:)
 

HyperHacker

Katılımcı Üye
19 Ağu 2007
517
2
samsun
En iyisi kaspersky , nod32 nin bulamadıgı vürüsleri bulabiliyor ama tek sarunu Bilgisayarı cok yavaşlatıyor
 

biohazard

Üye
7 Ocak 2007
115
1
kardeş hiç pandadan bahsetmemişin ben panda kullanıyorum benim gözümde 1 numara
panda gerçekten dandik bir antivirüs bence nod32 kullan ayrıca arkadaşın dediğine katılmıyorum norton ve kaspersky ın üreticilerinin para kazanmak için neler yaptıklarını hepimiz biliyoruz sanırım bilmeyenler için söleyelim bu adamlar paraya sıkışınca yeni virüsler kodlayıp piyasaya sürüyorlar sonra bunların solutionlarını üretip user lardan para alıyolar
 

auxaux

Yeni üye
8 Nis 2007
1
0
beyler uyumayın bunlar hava programlar...

sizce en iyiler bu kadarmı ozaman ben size sölimde dünya klasmanından haberiniz olsun:D bitdefender hiç duymadınızmı??

5 yıldır dünya klasmanında şampiyon antivirüs ve anti trojen+spam programı ondan beleşini zor bulursunuz şık sayısını artıırmanız dileğiyle oy kullanmıyorum....;)
 

aboalper

Katılımcı Üye
24 Ağu 2007
569
0
ya bu virüs programlarının kalitesini neye göre elirliyoruz?sonuçta yaptıkları işler aynı ama farkı nerden atıyorlar???????????????????????
 

MC_nichotin

Yeni üye
21 Ağu 2007
35
0
Bence Nod 32
Kuracan Bide Cracki Nod32 Fix Download Edecen Tamam Ozaman Virüs Pc In Yanindan Geçmez
 

dr_uglybull

Katılımcı Üye
1 Tem 2007
315
6
istanbul
nod32 derim kardeşler bir sürü antivirüs denedim sistemi kasmıyo hızlı tarıyo ve bilgisayar kuş gibi aylardır virus nedir bilmez oldu :)
dr_uglybull SAYGILAR...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.