Hack İçin En Uygun İşletim Sistemi Hangisidir ?

330dmintasfor00

Katılımcı Üye
28 Mar 2020
918
118
Cevap: Hack icin en uygun isletim sitemi hangisi?

Bu göreceli bir kavram, yani ne yapmak istediğinle alakalı, normal hack için kali linux ama sinyal istihbaratı ise veya gizlilik için ise farklı işletim sistemleri kullanılır.
 
11 Ağu 2018
92
3
Chigwell
Cevap: Hack icin en uygun isletim sitemi hangisi?

Tool çeşitliliği ve uygunluktan ötürü Kali Linux kullanmanızı öneririm tabiki yeterli bilginiz varsa. eğer yeterli bilgiye sahip değil iseniz Windows vb işletim sistemlerine VirtualBox tarzı programlar kurarak kendinizi geliştirip sisteminizi ana makine olarak Kali kullanabilirsiniz. Tabiki bunun yanında Parrot OS gibi sistemlerde var ama benim görüşümle Kali Linux. Hayırlı forumlar dilerim :)
 

909 Hacker

Yeni üye
11 Mar 2021
7
0
Kamera vs. izleyeceksen Kali Linux öneririm. Eğer virüs falan bulaştıracaksan Windows 10 Kullansan daha avantajlı olursun. Ayrıca bu sistemleri HyperV, VirtualBox gibi sanal makinelere de kurabilirsin. hack yaparken VPN Kullan ki polis seni kolay kolay bulamasın. :D İyi Hackler...

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak!
Mehmet Akif Ersoy

Kamera vs izlicem diyosan Kali Linux,
Virüs bulaştırcaksan Windows 10.
İyi hackler

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak!
Mehmet Akif Ersoy
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

JİTEM

Senior Hunter
31 May 2020
1,609
427
KATO DAĞI
Cevap: Hack icin en uygun isletim sitemi hangisi?

kali linux olabilir parrot os olabilir

yada linux mint indirerek kullanmak istediklerinizi kendiniz kurarsınız hemde daha hafiftir :)
 

xKURSADx

Yeni üye
12 Mar 2021
23
0
Cevap: Hack icin en uygun isletim sitemi hangisi?

Kali pişmanlıktır. Sakın indirme okadar çok hata alıyorsun ki dağıtımda . linux mint kullan gerekli programları otomatize eden programlar sayesinde kurabiliyorsun üstelik ram'e üzerine yazıldığı için bilgisayarı kapattığında istemedin programları siliniyor.
 

TheFlow

Üye
19 Şub 2021
200
2
Cevap: Hack icin en uygun isletim sitemi hangisi?

Windows'dada linuxdada hack yapılır. Bu bir işletim sisteminde olmaz. Sırf yüklü gelen uygulamalar ve birkaç şey yüzünden kali parrot gibi dağıtımları öneriyoruz. Gizlilik sadece linuxda değil, her yerde olabilir. Önemli olan senin nasıl yaptığındır. Al bilgisayarı kur pentestbox'u (Windows için) al sana kalideki parottaki gereken tüm şeyler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.