Hedef Bilgisayara Sızın! DarkComet 5.3.1 Kurulumu ve Kullanımı - No-IP Kullanmadan

JyThon

Katılımcı Üye
8 Kas 2015
378
0
Himalayalar
Kardeşim çok güzel yapmışsın videoyu gerçekten eline sağlık. Fakat videoyu sadece 30. dakikay kadar yapabildim. Server'i oluşturduktan sonra tıkladığında nasıl oluyor da kurban geliyor?
 

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Kardeşim çok güzel yapmışsın videoyu gerçekten eline sağlık. Fakat videoyu sadece 30. dakikay kadar yapabildim. Server'i oluşturduktan sonra tıkladığında nasıl oluyor da kurban geliyor?

Kendimizde denedik server ı çünkü. O yüzden local IP verdik ya muhterem.
 

asdardar

Üye
14 Tem 2014
132
0
eline sağlık kardeşim de benim aklıma bi kaç takılan soru var .. öncelikle benim hedef bilgisayar benle aynı ağı kullanıyor + o iblgisayarada girebiliyorum da ..benim sorum karşı tarafın bilgisayarını sürekli takip edebilecekmiyiz bu kişi başka şehrede gitse şifrelerini falan değiştirirse öğrenebilcek miyiz ?

+ port yönlendirebilirim fakat mantığını anlamadım duckdns kullanınca kendi ip m sürekli oalrak gizlenmiş mi oluyor .. port otomotik sürekli açık mı kalacak ?
 

emriko

Yeni üye
31 Ara 2015
15
0
crypter

abi senin videodan darkcomet indirdim hersey tamam ama senin yukledigin wargamesin yaptigi crypter i nasil indirecez birde bende win 1o var yardimci olsan :RpS_biggrin: musileno abi
 

KickBoks56

Yeni üye
31 Ara 2015
10
0
İstanbul
Takıldığım bi yer var şimdi kendi bilgisayarında filezillayı oluşturduğunda masaüstüne düşüyor başka bilgisayar için kurmak istesek bunu nasıl kontrol edicez ? yardımcı olursanız sevinirm :/
 

vatzap

Üye
3 Ara 2015
102
0
usta, darkcomet'in 2016 için durumu nedir? windows 10'lu bilgisayarlara karşı başarılı mı? yeni keşfettiğin ratlar var mı, yoksa DarkComet'e devam mı?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.