İnstagram Doğrulama Almadan Hesap Çalmak

ahmetetemm

Yeni üye
18 May 2018
1
0
abi bende 152k hesap var doğrulamaya düşüyor bu teknikle yaptım ama patlamış başka nasıl yapatım
 

muratcanaltunok

Yeni üye
1 Ocak 2019
30
0
Arkadaşlar biliyoruz ki çalınan hesaplar bir süre sonra doğrulama kodu istiyor ve bizler bunu yapamadığımız için hesap sahibi seziyor ve hesabını geri alıyor.

Yaptığım bir araştırmaya göre instagram'ın yeni sürümlerinden kaynaklanan bu durumun çözümü asında çok basit.


İnstagram'ı eski sürüm kullanın;

Arkadaşlar instagram eski sürümünde böyle bir durum söz konusu değildi, yeni sürümlerinden kaynaklı bir durum.

İnstagram'a bilgisayardan giriş yapmayın;

https://instagram.com/ adresinden giriş yapmaya çalıştığınızda da yine aynı şekilde güncel instagram'ı kullanıyor gibi hesap kapanacaktır.


Sizlere bir güzellik yapıp eski sürümünü vereyim :)

Apk Dosyasını İndirmek İçin : Dosya.tc - ?cretsiz, H?zl? ve Kolay Dosya Payla??m?

Virüs Totali Görmek İçin : https://virustotal.com/tr/file/7427...2036a1001c844452837443be/analysis/1501315087/


Güzel dileklerinizi butondan teşekkür ederek de iletebilirsiniz :)


"Gelen sorularınız doğrultusunda;"




yaklaşık 1yıl oldu sanırım bir hesap calmıştım eposta değiştim ozamanlar kullandıgım telefon numarasını da koymuştum fakat hesap birden bire onaya düştü hesapta hala benım eposta adresim ve eski numaram kayıtlı fakat onaylanma da eski eposta ve eski telefona gidiyor kod nasıl yapacagım bunu:)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.