KISITLANAN BÖLÜMLER (Duyuru)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baysal

Y.İ. ve ÜDY Kurulu Başkanı
21 Eki 2012
15,753
1,542
Üst Yönetim kararı ile,

Oyun Kategorisinin Tamamı
Kültür ve Sanat Dünyası Kategorisi
İslam ve İnsan
Eğlence Geyik
Serial ve Crack : Warez olan tüm bölümler gibi kaldırılacak.
Motorlu Araçlar Dünyası ve Modifiye
Fotoğraflar
Fıkralar-Atasözleri-Sms Sözleri
Flash Oyunlar
Komple Teorileri
Müzik
Cep Telefonları
Komik Videolar
Şarkı-Türkü Sözleri
Komik Resimler-Yazılar-Animasyonlar
Biyografi
Garip Olaylar(16+)
Ödev Bölümü
Aşk - Romantizm & Şiir
Spor
Sağlık
Haberler Kategorisi
Üniversiteler
Turkhackteam Video
Eğitim Kategorisi


Bölümlerine bundan sonra konu açılamayacak, post atılamayacaktır. Forumu amacının dışına çıkarması sebebiyle, zaman içerisinde bu bölümlerin tamamen kapatılması hedeflenmektedir. Bu forumlar ile alakalı paylaşım yapmak isteyenler Off Topic bölümünü kullanabilirler.
 
Son düzenleme:

Corle0ne

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Haz 2016
9,593
501
StPetersburg
Forum yıllarca onca kategoride bilgi paylaşımı verdi artık devamında işi goy goya dönüşecek kıvama gelmişken bu karar gayet mantıklı, forumun ana maddesinin "siber güvenlik" olduğunu hatırlatmak ve artık bunu biraz bile olsa zorunlu kılmak alınan en iyi kararlardan diyebiliriz
 

1071malazgirt

Uzman üye
26 Haz 2015
1,781
8
Trafo
Uzun zamandır beklediğim haber sonunda geldi. Forum için faydalı olacağını düşünüyorum. THT yavaş yavaş eski coşkulu günlerine dönüyor sanırım.
 

Rospovà

Kıdemli Üye
15 May 2016
3,975
2
Tekirdağ
Kültür kategorısi kapatılması bence doğru değil kültürünü bilmeyen insanlar kandırılmaya muhtaç insanlardır.
 

S.A.B.E.R!/

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
14 Mar 2017
4,190
586
26
Sakarya
Arkadaşlar yüksek müsadeniz ile sizi aydınlatıyim
Genel kültür olsun eğlence geyik olsun modifiye olsun teknoloji haberleri olsun bu konular açılmıcak değil off topic zaten her türlü konuların açılacağı bir yer lütfen biraz sakin olun :) Biz zaten o kültür vb. konularını off topic'e açtığımızda insanlar o konuya girdiğinde zaten o konunun ne konusu olduğunu anlayacaktır ki bu hesapta konu başlıklarından bile anlaşılabilir. Bu yüzden ben sadece forum adına hayırlı olsun diyorum.
Saygılarımla...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.