Kür Şad Ve Çerilerinin Ruhları

firehackturk

Yaşayan Forum Efsanesi
21 Ağu 2016
9,872
361
27
anka
Birden buralar bulutlandı. Sis gibi, duman gibi, fakat onlardan daha başka, daha güzel bir şey çevreyi sardı. Sonra birden bire yerden birinin kalktığı görüldü. Elinde yerden kaldırılmış, gönderi KURT başlı bir tuğ vardı. Yarasından kanlar akan bu hayalet Kür Şad'dı...

Bir eliyle tuğu yükseltirken, öteki eliyle duman alana bir işaret yaparak 'KALKIN!' diye haykırdı. Kırk şehit birden kalktılar. Kür Şad eliyle ilerde bir yeri gösterdi. 'Oraya!' diye gürledi. Gösterdiği yer TANRI DAĞI idi. Tepesinde atalarının ruhları dolaşıyordu. Kırk bir şehidin ruhları bir fırtına gibi, bir musiki gibi, bir ışık gibi akarak Tanrı Dağı'na doğru yürümeye başladılar. Onları orada, başlarında Alp Er Tunga olan atalar kafilesi bekliyordu. Bu kırk bir şehidin çevresini bir anda yüz binlerce başka, şehitler sardı. Tanrı'nın huzurunda başlayan bu en muhteşem geçit resmi büyük, sonsuz boşluğu sararken birden bire bir türkü; azametli, ürpertici, Tanrısal bir türkü kâinatı titretti:

Delinse yer; çökse gök, yansa, kül olsa dört yan
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan;
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli TÜRKLERİZ!


Bu türkü hâlâ göklerde çınlıyor! Kür Şad ve kırk arkadaşı, aylı kızıl bayrağı bekleyerek hâlâ ufukları gözlüyor!..



Ötüken Neşriyat, Hüseyin Nihal ATSIZ - Bozkurtlar Romanı, Sayfa 422-423, Son
 

megat

Kıdemli Üye
24 Şub 2016
3,324
34
-
Eline sağlık firehacktürk :) başarılarının devamını canı gönülden bekliyor olacağım.
 

'Gandalf

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,897
0
Aet
Atsız Hoca'nın kalemiyle destanlaşan bu kahramanlık öyküsünü bilmeyen, unutan çok kişi var. Mekanları cennet olsun. Ellerine sağlık.
 

YouKnowWho

Kıdemli Üye
9 Haz 2016
3,774
0
7
Her Türk gencine Nihal Atsız - Bozkurtlar'ı okumasını öneriyorum.

Eline sağlık
 

YouKnowWho

Kıdemli Üye
9 Haz 2016
3,774
0
7
Bu aralar türk tarihine meraklanmıştım zaten okurum teşekkürler öneriniz için. :)

Dikkat et kitabı okurken kendini Ötüken'in sonsuz bozkırlarında at sürerken bulacaksın.Kürşad ve 40 çerisi ile koskoca Çin'e karşı savaşacaksın.Göktürk'ün yıkılmasına ve dirilişine şahit olacaksın.Kımız içerek kılıcını bileyeceksin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.