LİG TV ve D-SMART maçlarını bedava izleyin!Kesin çözüm(RESİMLİ ANLATIM)

smiley43

Yeni üye
5 Eki 2007
4
0
Arkadaşlar maç linkleri maçlardan az önce açılıyor. Listeden arayıp bulmanız gerekiyor. Bir maç yaklaşık 1GB'tı bulur, dikkat edin. Bir de medya player ayarını yapmayı unutmayın... iyi seyirler..
 

hack84

Yeni üye
12 Ağu 2007
16
0
Rapitten yayınladığın link ölmüş diğer sitedende inmiyor arızalı adam gibi bir siteye yüklesen olmazmıydı arkadaşım şunu?
 

sandrom

Yeni üye
5 Nis 2008
5
0
arkadaslar bu tur prrog.Lar ınt.İ sınırLı olan arkadaslara yaramaz benden solmesı
 
Son düzenleme:

memonyak

Katılımcı Üye
17 Tem 2007
273
1
KarşıYaka
kardeşim dedıklerını uyguladım oldu hatta dün gs-fb maçını seyrettım az takıldı ama olsun gösterıyor hiç yoktan ıyıdır:)
 

krhacker

Uzman üye
31 Mar 2008
1,019
0
kardeş ellerine değilde her yerine sağlık artık tüm maçları evde izlicem allah rzı olsun
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.