LoL Bronzda Çıkma Heroları

LykiaCrawl Arda

Katılımcı Üye
16 Ocak 2016
292
0
Vayne,leesin,yasuo,jax,zed,sydra,cassi,kalista full bunlarla plat 2 ye çıkmıştım . Vayne ve kalista biraz oğrenin yanınızada bi sup bulun güzel dk 25 de oyun biter .
 

KemalAli77

Uzman üye
12 Eki 2015
1,214
5
'⭐'&#
Vayne,leesin,yasuo,jax,zed,sydra,cassi,kalista full bunlarla plat 2 ye çıkmıştım . Vayne ve kalista biraz oğrenin yanınızada bi sup bulun güzel dk 25 de oyun biter .
Kardeşim bronzdan .ıkma diyorsunda sen şanslıymışssın ben ne zaman girsem ya sup adam aakıllı oynamaz ya jungle gank atmaz ya mid feedler ya solo feedler yani ilaa benim takımda oluyor bunlar hiçç başkasının tkaımda olmuyor bunun yüzünden NA serverine geçtim şuan sliver 4 um ! :)
 

Mocean

Katılımcı Üye
29 Tem 2016
992
0
Sarmatia
7.14 Yamasının En Güçlü Şampiyonları;
jWqVaG.jpg



Alıntıdır.


Arkadaşlar Sizinde "Güçlü Çar" Olarak İfade Ettiğiniz Çarlar Varsa Yazın.

****da olsa kaç yazar.
bronzdan çıkmanın en kolay yolu, jung alıp master,xin,tryn almak sonra otomatik kasıyorsunuz zaten kolay karakterler.
 

Letqal

Yeni üye
19 Ağu 2017
22
0
İstanbul
Nautilus orianna yap cok guzel tekliyor arti nautilus cok fazla tank hasar ve kitlemeside var ori zaten cok hasarli 2 si beraber cok guzel ulti kombaliyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.