PC siz %50 HIZLANACAK

my91

Üye
27 Eki 2009
83
0
bu dosyalar bilgisayarın orgınal(formattan sonra)yuklenen dosyalar da olabilir..bu dosyalar işe yaramıyorsa ki neden bilgisayarı yavaşlatsın??sildiğimiz zaman bilgisayara zararıda olabilir..deneyenn varsa bir öneri yapabilir mi..??
 

mikimouse

Üye
19 Eki 2009
230
0
k.maras
arkadslar ben her pc yi actıgımda yaparım bunu reem in içi orası boşalt prformansı gör ordaki dosyalar programların silinen uzantıları ve coguda virüs kalıntıları dosyalardan birine sag tıkla özelliklerde bak bilinmeyen uygulama yazar.
 

ramazan88

Üye
12 Ağu 2009
250
0
valla bir sürü dosya çıktı silmeye korktum acıkcası deneyen varsa sonuclarıyla birlikte biraz acıklayabilirmi.yani bu dosyaları sildikten sonra hiç bir sey olmayacagını garenti verebilen biri varmı
 

*cLx

Yeni üye
30 Eki 2009
28
0
kardes ben yaptım bazıları silinmedi uyarı verdi neden acaba emeğine sağlık..
 

dj-ejder

Yeni üye
3 Kas 2009
5
0
arkadaşlar ordakiler işe yaramayan dosyalar yani fazlalıklar
silerseniz bişey olmaz en azından bnde olmamıştı
 

kaya7

Yeni üye
9 Kas 2009
1
0
bildiğim kadarıyla çalıştığınız dosyaların bir uzantısıdır,bellek hafızasına alır,arka planda çalışan programlarınızı dalgalı bir işaretle gösterir ve silmez.ama diğerlerini siler photoshop türü çalışanların bu tür temizlikleri haftada bir yapmlarını tavsiye ederim.Ayrıca hiçbirşey olmaz saygılar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.