Savaşta çaresiz kalsanız.

Çaresiz kalsanız.

  • O bıkana kadar beklerim.

    Oy: 19 16.0%
  • Kaderime razı olurum kafamı cıkartırım anında ölürüm.

    Oy: 1 0.8%
  • Kafamı cıkartırım belki salaktır ıska gecer kacabilirim.

    Oy: 7 5.9%
  • Kendi 14 lümle kafama sıkarım.

    Oy: 2 1.7%
  • Hareketli hedef sniperci için zordur zig zag yaparak kaçarım.

    Oy: 46 38.7%
  • Kendi 14 ümle ona ateş ederim.

    Oy: 44 37.0%

  • Kullanılan toplam oy
    119

Black-Box

Emektar
14 Tem 2008
5,199
49
İstanbul.
Düşünün bir savaştasınız ve köşeye sıkıştınız siz de bir sniper cisiniz merminiz bitti kuytu bi köşede kaldınız kafanızı cııkarsanız düşman sniperci gümlicek ne yaparsınız .


BeN Zİg zag yaparak kacarım
 
Son düzenleme:

*reventon*

Uzman üye
28 Eki 2008
1,536
1
mermim bittiyse yanımdaki ölen arkadaşların silahlarını alıp savaşa öle devam ederim ama yinede kaçmam....
 

!'KADO'!

Üye
12 Ara 2008
126
0
istanbul
çaresiz veya değil sonuçta ölümü bilerek savaşıyosak ... ya ölürüm ya esir düşerim ki esir düşmektense yine ölürüm yada bi kaç kişiyi daha öldürürüm son kez .. kurtarırım kendimi ...yada karşılıklı ölürüz
......
 

StyLeTurk

Katılımcı Üye
16 Ocak 2009
865
0
Valla GeneLde Tek Kursun Ayırıyoruz Kendimize Caresiz Kaldığın Zaman Sıkıcaksın Kafana Ölüceksin Asker Kacmaz Ya Öldüreciksin Yha Öleceksin:) Bu Şekilde EğitiLiyoruz ßiliosunuz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.