Sorunum Ekran kartı ( İnternette araştırmama rağmen sonuç yok )

jambuer

Yeni üye
23 Eki 2011
17
0
Sorunum Ekran kartı ( Yeni ekran kartı öneriniz ? )

Öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

Ama sorunum hakkında her şeyi denedikten sonra varabildiğim karar bozulmuş olduğudur . Yanmışta olabilir.

Yeni sorum ise önerebileceğiniz ekran kartı var mı ?

Ana kart modeli yanlış hatırlamıyorsam : Asus P5KPL-AM

Fiyataralığı 80-200 TL arası olursa sevinirim.






 
Son düzenleme:

jambuer

Yeni üye
23 Eki 2011
17
0
ekran kartını çıkarıp tekrar taktım ama değişin bir şey olmadı . Pc 24 saat açık durmuyor ve eski bir bilgisayar olduğundan tamirede para vermek istemiyorum .
 

MaskHacker

Uzman üye
14 Eki 2013
1,531
3
C:/
kardeş hiç uğraşma git çöpe at olan olmuş artık kim bilir ne yaptında böle bişey başına geldi sonuçlarına katlanacaksın

Bence senin gibiler forumda olmamalı bu bir hakaret değil bir düşünce adama yardım edicek çözümün yoksa yargılamanın post kasmanın anlamı yok diye düşünüyorum.

Sorununa Gelince Ekran Kartı Yanmış Olabilir böyle birşey olduğunu ben bilmiyordum fakat bilgisayarcıya ***ürdüğümde yanmış dedi ve değiştirdi.
 

jambuer

Yeni üye
23 Eki 2011
17
0
Ekran kartım yansaydı en azından kokudan falan bir açıklık verirdi anlardım ama hem böyle bir şey yok hemde ekran kartının fanı sorunsuz bir şekilde çalışıyor .
 

jambuer

Yeni üye
23 Eki 2011
17
0
sorunu internetten araştırmaya devam ediyorum ama hayla işe yarar bir şey bulamadım . Eğer yansaydı yada bozulsaydı ekran kartının fanıda çalışmazdı yanlış mıyım ?
 

BeoWulf007

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
2,763
508
24
Praise The Fool
Benimde Başıma Gelmişti Ama Tam Olarak Hatırlamıyorum Ekran Kartın Yanmış Olsaydı Ekranın Hiç Açılmazdı Bak Şimdi Kasanın Arkasında Mavi Bi Yer Var Belki Kabloyu Oraya Takmışsındır Ekran Kartına Takılı Olduguna Emin Ol ? Eger Ekran Kartına Takııysa Yapılabilecekleri Yapmışsın Zaten Bilgisayarcıya ***ürüp Sorununu Ögren Bakmayada Para İstemez HerHalde
 

jambuer

Yeni üye
23 Eki 2011
17
0
Kardeşim eyer sorun ekran kartından olsa pc hiç açılmazdı Sen ya Ana ekran kartına taktın o yüzden yada bir günceleme yap derim

ekran kartı güncel . Hatta bugün çıkan sürümünü bile denedim .

Adam akıllı teknik servise + adam akıllı bilene format attır. HARDINDAN

Attığım format sonrası sistem hatası olmadı bugüne kadar . Garantide olsa zaten gönderirim teknik servise .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.