Telefondan anlayan kardeşlerimizin bir dakikasını alabilirmiyim

wances

Katılımcı Üye
15 Şub 2010
320
0
Merhaba arkadaşlar 600-700 tl bütçem var.telefon almak istiyorum.sizce ne almalıyım.
Bu arada şunu belirtmek isterim.
İki arkadaşımdan birisi general mobile 4g almış. Tesadüf bende alacaktım. Arkadaşı gördüm geçenlerde sohbet ettik biraz bana general mobile almamı söyledi. Karşıdaki kişiye ses çok az gidiyormuş bağırmaktan sesi kısılmış:D.
Diğer arkadaşımda turkcell telefonu alma aşırı derecede ısınma ve kasma yapıtığını söyledi.

Arkadaşlar sizce ne almalıyım. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
 

maymaa2

Uzman üye
19 Tem 2013
1,532
0
Kardeş Quatro m1453 Telefona Nette Videoalarına Bak Galaxy E7 ile özellikleri aynı

m1453 fiyatı :600

E7 fiyatı :1300

iki katından daha pahalı bence quatro m1453 al türk yapımı hemde gayet kaliteli m1453 fatih sultan mehmetden geliyor bu telefonun f serisi s serisi ve m serisi var en iyisi m serisi :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.