Yeni Rütbe Sistemi

coldplus

Katılımcı Üye
10 Ara 2017
428
1
Sistem mükemmel olmuş. Çok iyi ve yerinde bir karar. Şimdi savaş başlasın. :D :) Yiğitler çıksın meydana..
 

ashvlogs

Yeni üye
31 Mar 2019
24
0
Öncelikle Sistem hem iyi hem kötü
İyi taraflar : Boş post kasan kişileri görmeyecez , hak eden kişiler bröve alacak vbs.
kötü taraflar : Yarbay Olan kişiler o rütbe için durmadan foruma giriyorlardı

Ancak forumda hiç bir yönetici eskisi gibi görevini yapmıyor
bir arkadaşım foruma baya saattir kayıt oldu 20 yönetici bile birisi onaylamadı
 

ethicalb0y

Üye
14 Nis 2019
241
0
gerçekten daha iyi olmuş rütbe için boş mesaj yazanlar vardı (bende dahil) şimdiden özür dilerim ama sevdim yeni sistemi
 

sosyalboy

Üye
16 Haz 2019
176
0
Şimdi Bakıyorumda Gerçekden Forumu Forum İçin değilde rütbe , tema , vbs. için sevenler varmış :(
gerçekden üzücü bir durum demem gerekiyor
Tema mı kötü ? O Zaman Ya Ayak uyduracaksınız yada bildireceksiniz yetkililerde göz önüne getirecek
Tamam Anladık yarbay olanlar emek vermişde 50 60 iletisi olarak kavga edenler varmış
Arkadaşlar biz rütbe için değil bilgi için burada olmalıyız ve aynı zamanda bunlar sadece gösterim asıl rütbeler Albay + geliyor
Tamam Korgeneral Olubda Tüm Korgenerallar Üye Olsa Tabikide Hakkınız olur bunları yazmaya
2 3 mesaj için forumu bırakanlar ? Ciddimisiniz ? bence değilsiniz
Gerçekden iç acıtıcı bir durum :(
 

leaks

Katılımcı Üye
29 Eki 2018
864
1
Ben beğendim, çok mesajı olanın rütbesinin yüksek olması saçmaydı.
 

ѕeleɴια

Kıdemli Üye
18 May 2018
2,619
907
ZYZZ
Valla ne yalan söyliyeyim o eski tht yok artık bir bakarsanız ne kadar tht nin çevrimciliğinin düşdüğünü görüceksiniz.Her şeyi değiştirdiniz benim yorumum şu ki keşke böyle bir şey olmasaydı.eski tht hep konular açılır insanlar sohbet ederdi ama şimdi ciddi insanı sıkan bir sayfadan başka bir şey değil....

Şimdi kimse mesaj yazmak için uğraşmıcak çünkü verilen bir rütbe yok bu yüzden herkes artık tht yi kullanmamaya başlıcak tht üyelerinin yüzde 70 i belki sırf rütbem olsun diye millete yardım merkezinde yardım edip veya of topic de sohbet ediyodur.Ama bu yaptığınız sistem yüzünden tht artık kullanılmıcak.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

leaks

Katılımcı Üye
29 Eki 2018
864
1
Şimdi kimse mesaj yazmak için uğraşmıcak çünkü verilen bir rütbe yok bu yüzden herkes artık tht yi kullanmamaya başlıcak tht üyelerinin yüzde 70 i belki sırf rütbem olsun diye millete yardım merkezinde yardım edip veya of topic de sohbet ediyodur.Ama bu yaptığınız sistem yüzünden tht artık kullanılmıcak.


Rütbe için yardım etmeye çalışanlar bir şey bilmeyenler. İçinden geliyorsa yardım edersin. Kimse rütbe için yardım etmez.
 

Broj

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
451
1
Ben beğenmedim. zaten forumda bunca sorun, saçma sapan açılan konular varken... Size bir fikir vermiyorum ama ne yapacağınızı bilmediğiniz kesin arkadaşlar. Forumdaki çoğu üstad gittikten sonra zaten tadı yavaş yavaş kaçmaya başlamıştı.

Hiçbirinize akıl veya öneri vermiyorum herşeyin bir sonu vardır boşverin :p
 

TURKISH STARS

Uzman üye
15 Eyl 2018
1,073
4
Arkadaşlar rütbe sistemini sizin bilgi seviyesine göre yapılmış. Ben şimdi yeni üye olan biri ile aynı rütbede mi olacağım diyenlere ise şunu diyorum. Eğer ki bulunduğunuz alanda kendinizi geliştirmiş iseniz zaten rütbe atlayacaksiniz.
 

Corle0ne

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Haz 2016
9,593
502
StPetersburg
Burası alt tarafı bir platform, bilgi alırsın, bilgini paylaşırsın o yüzden burayı can damarınızmış hissiyle kullanmayın derim, rütbe sistemi nasıl olmuş bence orta halli iyi olmuş, vakti zamanında şu rütbeleri teşekküre göre online süresine göre verin diye çok itiraz vardı böylesi o önerilere göre daha mantıklı olmuş ama herkesin rütbesi direkt yarbay rütbesi olsaydı daha iyiydi zaten ben rütbe istiyorum diyen gitsin moderasyon ekibine istihbarat time grafik time arge ye başvursun alsın albaylığı yükselsin, bröve olayına değinecek olursam, bence özel üyelerin imzalarına bröve eklenmeli çünkü üye ister istemez merak ediyor bu kişi ne yaptı da özel üye olabildi diye

Herkese iyi forumlar//
 

Fear-Code

Uzman üye
29 Nis 2012
1,371
0
California
Arkadaşlar her konuya "Teşekkürler, iyi konu vs." diyerek alacağınız rütbe özünde hiçbir işinize yaramayacaktır. İnsanların size saygı duymasını sağlayın, bulunduğunuz rütbeye veya konuma değil. Bu sadece foruma özgü bir olay da değil ayrıca. Gerçek hayatta da en önemli şeylerden birisidir bu. Zaten siz iyi olursanız insanların gözünde yükselirsiniz ve yeni sistemdeki rütbeleri de hak edersiniz.
 

Heaven

Kıdemli Üye
28 Ocak 2016
2,454
630
Bröve almak için kaç takla atacağız? Öyle bir şey olmaz ama "hak yenmiyeceğinin" garantisi var mı? Bröve almak için neler gerekli? Kendimizi nasıl kanıtlayacağız, nasıl göstereceğiz?

Bu sorularım cevaplanırsa sevinirim...
Tegin
 

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Bröve almak için kaç takla atacağız? Öyle bir şey olmaz ama "hak yenmiyeceğinin" garantisi var mı? Bröve almak için neler gerekli? Kendimizi nasıl kanıtlayacağız, nasıl göstereceğiz?

Bu sorularım cevaplanırsa sevinirim...

Tegin

Madem sordunuz, var olan tüm bröveler için bu soruyu yanıtlayalım.

"Tasarımcı", bu bröve, grafik tasarım bölümlerinde aktif ve "kaliteli" çalışma yapan üyelere verilecek. Grafik Tim'deki arkadaşlar liderlerine sunduktan sonra lideri de onay verirse bröve takdim edilecek.

"Yardımsever", Yardım merkezi'nde uzun vadeli yardım içerikli postlar atarak üyelere yardımcı olan üyelere verilecek. Bu postlar başta sağma olmayacak tabiki de, uygun görülen üyenin postları incelenir, ona göre de ortak kararla aynı şekilde verilir.

"Geliştirici", AR-GE bölümlerinde kendini kanıtlamış üyelere verilecek, gerekli şartlar brövenin alt kısmında yazıyor. Diğer brövelere nazaran takla atmanız gerekebilir, hesap makinesi yazmak ile bu bröve verilmeyecek, ortaya kullanılabilir bir proje sunan üyelere taktim edilecek, işin inceliklerini AR-GE'deki arkadaşlara sorabilirsiniz.

"Researcher", bu bröve biraz daha geniş çaplı. Siber Güvenlik, web & server g. denilince akla bir sürü konu geliyor, ctf, bug bounty vs. Tabi bu saydığım iki alan için bile oldukça zaman öldürmek gerekiyor, bu bröveyi kapmak için de geliştirici brövesine yazdığım şey aynen geçerli. Capture The Flag, CYBER SECURİTY kategorilerinde çalışma yapan üyelere takdim edilecek.

Yanlış anlaşılmasın her bröve emek istiyor, hepsinin ince işçiliği var tabiki de ancak bazıları cidden emek istiyor ve bu emeği gösteren kişiler bröveyi de alıyor aynı zamanda. Burada bröve sadece 1 hedef, maksat kendinize ve foruma bir şeyler katmanız. Emin olun şu vakitten sonra "eline sağlık" postları atmanız hem yönetimin hem de sizin zamanını çalar, bunun yerine yararlı işlere yönelmek en doğrusu olacaktır.

"Öyle bir şey olmaz ama "hak yenmiyeceğinin" garantisi var mı?" yukarıda da her bröve için söylediğim gibi ortak karar alınacak, 1 kişinin fikri değil, ortak karar sunulduktan sonra bröve taktim edilecek veya edilmeyecek.

İyi forumlar..
 
Son düzenleme:

Caydel

Yeni üye
16 Mar 2019
10
0
Istanbul
eski tht tema ile yeni tht tema ile çok fark var yeni rütbe sistemi ay*** gibi olmuş aynı sistem herkes mesaj atarak rütbe atlayabiliyordu saçma olmuş
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

sosyalboy

Üye
16 Haz 2019
176
0
Merhabalar , Umarım Cevab Yazarsınız Komutanım
Mesela Ben Durmadan Yardımsever Brövesini Kazanmak İçin Yardım merkezinde Olumlu Cevablar Yazmaktayım , Benim Bröve Almam kaç Mesaj , Gün Çekecekdir ?
Bir Arkadaş İlk Günden Geliştirici Olmuş , yani Hemen mi Belli Olacak Yoksa ne ?
Şimdiden Teşekkür ederim Komutanım , İyi günler ....
Tegin
 

TürK.KuRdU

Kıdemli Üye
2 Nis 2016
3,986
2
'm
Yeni gelen üyelerin rütbeden birşey anlamayıp, gerçek rütbe alıyormuş gibi post atması eski üyelerin emeklerinin silinmesine neden oldu. Her geçen gün berbat güncellemeleriniz nedeniyle THT, THT olmaktan çıktı gitti. Bırakıyorum artık ben de bu güzelim değişen, eski yönetim anlayışı olmayan forumu.
Umarım bu sistemle başarılar elde edersiniz, ama birçok eski üyenizi kaybetceğinizden şüpheniz olmasın.
 

Er123

Yeni üye
7 Haz 2019
13
0
selamün aleyküm bence güzel olmamış askeri disiplin ve askeri rütbe olsun yine
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.