Yılbaşında Ne Yapıyorsunuz;?

istiklalhacker

Katılımcı Üye
10 Ara 2015
918
1
Lefkoşa
Selamlar THT ailesi yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz .d
Ben biramı içip kuruyemiş ve çiğköftemi yiyeceğim
Ya siz?
 

4C5

Yeni üye
6 Mar 2016
20
0
Istanbul
Finaller olduğu için bu aralar ders çalışıyorum. Benim için değişen bir şey olacağını sanmıyorum :) Eğlenenlere de özenmiyorum. Ben halimden memnunum :) İYİ yıllar.
 

dumenci06

Uzman üye
20 Eyl 2015
1,781
1
ANKARA
yılbasında pcmize oturmus sitelerin verilerini cekiyor olacagım :) ve not : yılbasını biz müslamanlar kutlamayız unutmayalım
 

roper2534

Kıdemli Üye
8 Eyl 2016
2,399
1
SILIVRI
Yılbaşı ile Noel birbirinden farklıdır; fakat Noel kutlamalarının devamı sayılabileceğinden yılbaşı gecesi onlar gibi eğlenmek, çam kesip evi çamla süslemek caiz olmaz. Çünkü bayramlarında onlar gibi eğlenmek, onlara benzemek olur.

Din kitaplarında buyuruluyor ki:
Noel günü ve gecesinde, kâfirlerin paskalya ve yortularında, onlar gibi bayram yapan küfre girer.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.