Forum Ölüyor Mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ωσитαѕ

Kıdemli Üye
1 Eki 2017
3,874
4
483
6
1) Forumda hiyerarşi kalmadı. 2 yıl önceki ile bugün ile arasında çok fark mevcut.
2) Forumda son dönemler çok fazla ayrımcılık olmaya başladı.
3) Sınırsız ban yiyenler neden ban yedikleri önemsiz bir şekilde (tanıdıkları olduğundan) banları kalkmakta.
4) x tin üyesi kendisi çok önemli görmekte, kendinden başka bir tim yokmuş gibi. Eskiden olduğu gibi her timin ayrı bir örnmi olduğu hstırlatılmalı.

Çözüm için düşünmeye gerek yok ne olduğu belli. Bazı kurallar gevşetilmiş ve ya uyulmamakta tekrar sıkı hale getirilmeli
 
Son düzenleme:

PoyrazYare

Katılımcı Üye
30 Mar 2019
614
200
Bir güzelin yoluna baş koyanların ortaya çıkması için güzelin görünmesi gerekir.

YORUM SİZİN... :) @ByZehirx haksızmıyım hocam :)
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,390
7
2,005
Dinlenmede.
Bir güzelin yoluna baş koyanların ortaya çıkması için güzelin görünmesi gerekir.

YORUM SİZİN... :) @ByZehirx haksızmıyım hocam :)


Enteresan şeyler oluyor :) ben bitti ve bundan sonra kimse boş muhabbet ile adımızı anmaz derken ve son 2 yıldır ancak bugün inlerinden çıkıp tek tek yazmaya başladılar vay be Ne rakı içermişim :) 5 yıl önceki halimden söz ederken bugünkü başarılarım emeklerim ve saygınlığım karśisinda fırsat beklemeleri de ürkütücü bir korku hissetmemden galiba o kendilerini bilenlere :)
 

PoyrazYare

Katılımcı Üye
30 Mar 2019
614
200
Enteresan şeyler oluyor :) ben bitti ve bundan sonra kimse boş muhabbet ile adımızı anmaz derken ve son 2 yıldır ancak bugün inlerinden çıkıp tek tek yazmaya başladılar vay be Ne rakı içermişim :) 5 yıl önceki halimden söz ederken bugünkü başarılarım emeklerim ve saygınlığım karśisinda fırsat beklemeleri de ürkütücü bir korku hissetmemden galiba o kendilerini bilenlere :)
Kimse sizin verdiğiniz emeği sorgulama hakkına sahip değil, keza bu tartışılamaz bile. Kendini bilmez kişilerin yorumu canınızı sıkmasın cansınız :)
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,390
7
2,005
Dinlenmede.
Kimse sizin verdiğiniz emeği sorgulama hakkına sahip değil, keza bu tartışılamaz bile. Kendini bilmez kişilerin yorumu canınızı sıkmasın cansınız :)


Bu forumda moralimi bozup sinirlerime hakim olamamak hırçın veya aksi biri olmayı uzun zaman önce kardolop dolabımdan çıkarıp attığım çeketimin yokluğuna üzülmeyi hiç düşünmedim.
Çünkü artık üzerimdeki yakisanlarin farkindayim abicim.

Abi diyerek yazılıyor nickim
Üstad denerek etiketleniyor nickim
Hocam ismi ile sesleniliyor nickime
Bu bana olan güven saygı ve sevgi ve benim sizlere olan sonsuz inancım sevgim.
Bunları anlamak bana 10 yıla bedel oldu ayrıca.

Birilerine can sıkıp sinirlenip moral bozup tartışmaya girmek
Olası bir kişisel problemde biriyle sorun yaşamak
Veyahut bir konuda bir tartışmada görülmek.
En kötüsü bir admin i benim nickime ban attığını beni uzaklaştırmak zorunda bırakmak emin ol abim kimseye yakışmaz kimse kazanmaz aksine. Yenilere Yeni üyelerimize kötü bir örnek görsel sunmak bu benim hiç ama hiç istemiyecegim kabul etmiyecegim bir durum olur.

Ben ve benim devrelerim sizler ve yeniler burada örnek davranış sergilemezsek.

Ben eski üye sen biraz eski ve yeni üye olmaktan öte gidilmez.
Oysa Ben Efsane üye :) sen Eski üye ve bugün üye olan yarın eski olabilmesi için 24 saat geçmesine gerek yok zaman burada normal hayatta olduğu gibi işlemiyor bugün yeni üye olan yarın yeni üye olan arkadaş sayesinde 1 gün eski üye olur.
Zamanın hükmü yok her gelen seni bir tık geriye götürür çünkü sen o üye olmadan 1 gün önce onun üye olmasına sebep olan konu yorum veya birşeyler yapmış olursun.
 

seohunter

Üye
13 May 2019
75
1
45
World Wide Web
Yeni bir üye olarak gördüğüm bazı teknik talepler yavaş işliyor
Çözüm: Tüm işler belli kişilere dağıtılarak gereken durumlarda hızlıca yetkili değiştirmek
 

Toryy

Kıdemli Üye
16 Tem 2021
2,636
12
1,658
forum ölmüyor sadece yanlış adımlar atılıyor insanlar bu formu eski hali ile sevdi o yüzden buradalar forumun amacı teması gibi bir çok şey güncel duruma getiriyorlar ama unutulan en büyük şeyde bu yüzden bir çok kullanıcı forumu terk ediyor aktiflik azalıyor bırakın biraz kendi haline emin olun herşey daha iyi olacak
Bence forumun kuralları çok esnek, millet geliyor "Manitamın hesbını nasıl çalarım?" Tarzı konular açıyor buda kalitenin içinden geçiyor. Eskiden olduğu gibi belli konu başlıklarına sabit cevap çekilip o konuların açılması yasaklanmalı bence.
Not: ilk iki maddeden ön yargıya gidilmesin, sadece eleştri laf sokma üzerinde durmadım. Okunursa sevinirim

Forum kültürü ölüyor / öldü, haliyle forum da ölüyor / öldü.
Burada yapılanlar insanları ilgilendirmiyor, yardım merkezi yapmamız, konu açmamız vs. sadece bunlar ile kalırsa forum yerinde saymaya devam edecek. Bunun çözümü, insanları ilgilendirecek icraatler yapılması ( mevzuya sadece hack olarak bakılmasın ). Forumda nitelikli insan olmadığı için buna yapacak bir şey yok...

Yönetim kadrosu çok kalitesiz. Artık yönetim ekibinin hiçbir önemi yok. İstihbarat timinin içeriğini bile biliyorlar üyeler artık... Yönetim içi bilgi sızdırma fazlasıyla mevcut.
Önceden bunlar nasıldı bilmem, çok eski değilim. Ama kendi görüdğüm önceden bu durumlar daha azdı, sebebi önceden forumu başta yönetenlerin kaliteli yönetmesiydi. Ne zaman o önceler emekli oldu yerini yeniler aldı o zaman düştü. Bende yöneticiydim, bende kalitesizdim doğruya doğru. Çünkü beni eğitenlerde kalitesizdi, kim alınırsa artık. Bunun çözümü madem bir işe giriyorlar, özenle yapsınlar kaliteli yapsınlar. Yapmayacakları için bunun da çözümü yok, geçtim..

Forumda kıymetli insanlar geldi geçti. ben 2018 de üye oldum. 2020'de aktif olarak kullanmaya başladım. Bu 2 yıl içinde onca kıymetli, belki foruma büyük katkıları dokunacak insanlar gördüm, hepsini harcadılar... Onlarda " Allahınızdan bulun" kafasıyla gittiler. Bu mevzunun çözümü, yine üstlerde :D adaletli bir yönetim sistemi, primsiz, torpilsiz, herkes hakkıyla kaliteli... İş yapılıyor madem, tamam samimi olursun bir yöneticiyle ama iş konusunda her yöneticine adaletli davranırsın. Çözüm bu, ama yapmayacaklarrı veya yapamayacakları için bu maddeyi de geçiyorum.

Forum değersizleşti, çünkü değersizleştirdiler. 2. maddemle benzer yine. Çözümü aynı, forumu sevecek sayacak işini kaliteli yapacak, forumu büyütmeye çalışacak insnalar alınır yönetime.

Yardım merkezi ve makale mevzusuna değineyim. Forumda nitelikli insan kalmadığı için, adminim yardım merkezine dikkatinizi çekerim... O cevaplar kişinin nasıl sorununu çözecek, görev yapmak rütbe almak için yazılan baştan savma cevaplar, bize soru sormak yardım almak için foruma üye olan üyeyi bu forumdan uzaklaştıracaktır. Çözümü, kendini geliştirmeyen yöneticiyi yönetimden çıkarmak. Bizde tam tersi var, kendini geliştireni aşağı çekip patlatmaya çalışıyorlar, yerinde sayıp görevini yapıp geçene ekmek vermeye devam ediyorlar. Yöneticiler her daim foruma faydalı olacak şekilde kendini geliştirmeli ve bunu göstermeli, üstler altlarını sıkı takip etmeli. Kendini geliştirerek, düzgün içerikler, ym ye daha düzgün cevaplar çıkacak. Belki o üyeyi bize kazandıracak. Yapılmayacağı için bu maddeyi de geçiyorum...

Alt üst ilişkisi konusuna değineyim. Üstler altlarını iyi takip etmiyor, yöneticilerin hepsi resmen " herkes bundan sonra kafasına göre kardeş " kafasıyla geziyorlar forumda. Hem alt yöneticilerin hem üst yöneticilerin forumdan haberi bile yok o derece takipsizlik vvar. Örnek veriyorum, bir smod birini banlamış, smodun admini bunu bilmiyor mesela. Konuyu bilmiyor mevzuyu bilmiyor. Alt yöneticiler forumdan bir haber. Bu maddenin çözümü yine işlerini kaliteli adam gibi yapmak. Biz nasıl evimizde misafirin görmediği yerleri de temizliyoruz ya, hani o mevzu yani ha.

Her şeyin özetinde işi düzgün yapmak yatıyor. İş düzgün yapılır, belli bir noktaya gelinir ondan sonra en başta yazdığın mevzu düşünülür. Forumu geliştirecek nitelikli projeler...
Özellikle şu postlar tüm herşeyi açıklamakta, "neyi? Ney tam olarak?" gibi cevaplar çevrilmesi yerine kararlaştırılıp sayılanların uygulanması çoğu sorunun çözüm bulmasını sağlayacağını düşünmekteyim.
 

zyREN

Katılımcı Üye
12 Eyl 2021
773
6
550
Kayıp
Ve ayrıyeten şunu da eklemek istiyorum. Yetkililerin ve tim üyelerinin forumda aktif olması gerek. Yardım kısmında adam yazılım ile ilgili soru soruyor örneğin (Yazılım Ekibini eleştirmiyorum örnek) bakmıyorlar. Tim liderlerinin ve direktörlerinin tim üyelerine belirli kuralları gerçekten de anlatması lazım.
 

Klaxxon

Katılımcı Üye
5 Şub 2022
774
5
783
1 şimdi herkesin içeride üdy de bir tanıdığı var niye eskiden o time olduğu ve samimiyeti olduğu için bilgi dışarı veya kişi hakkında bilgi alabiliyor bunu yalanlayamazsınız bence üdy tamamen değişip yeni adminlerin gelmesi gerektiğini düşünüyorum. 2 çok boş konular açılıyor gereğinden fazla burası bir hacking formu olmasına rağmen neden böyle boş konular ? buranın bir çok aktif yeri hacklemesi gerek anka ve undergrounda gerçekten bu işi yapabilen adamların girmesi şart ona eğitim ver buna eğitim ver adamlar hacking mi yapacak yoksa adamlara bilgi mi öğretecek. 3 eskiden tht de üye alımları kapatılıyodu ara ara onun bence tekrardan yapılması gerektiğini düşünüyorum. Önüne gelen hesap açıp giriyor. 4 siberatay tht hacking haberlerini paylaşabilir aktiflik getirebilir foruma. 5 hacklenen yerlerle alakalı niye boş siteler niye hedef odaklı hacking yapmıyor 1 adam mı yok 2 bilgimi yetersiz niye daha büyük şirketlerin hacklendiğini görmüyoruz bende anka içindeyken rusyaya güzel saldırı yapılmıştı şimdi bunlar neden durdu neden hedefe kişiye odalık hacking yapılmıyor. 6 Foruma bizden de eski ankacılar tekrardan çağrılmıyor eski istihbarat ekibi eski anka ekibi bir rica etmesi bu kadar zor olmaması gerek. 7 ve son olarak bu foruma yani ankaya kaliteli hacking seviyesi gerçekten yüksek adamlar alınmalı ve forumda böyle boş boş konular açılmaya devam ederse ve hedefe yönelik hack yapılmazsa gidip dünyanın öbür ucundaki site hacklense ne olur hacklenmese ne olur ? bunlar olmadığı sürece tht 1 adım daha ileriye gidemez.
 
8 Şub 2022
83
2
25
Merhaba,

Forumda arkadaşlardan birisinin açtığı bir konuyu gördüm. Konu güzel ve öz eleştiri isteyen belki de sizlerin de bu konuda düşüncesi ve birşeyler söylemek istediği bir konu olabilir.

Bu konuda mesaj yazmak için 2 kuralı yerine getirmeniz gerekiyor.

1) Sadece eleştiri mesajı kabul edilmemektedir.
2) Gördüğünüz sorun için en az 1 tane de çözüm önerisi getirmeniz gerekmektedir.

Konuyu ben sık sık takip edeceğim. Ama yukarıda da belirttiğim gibi kurala uymayan mesajları ise sileceğim.

Buyrun hodri meydan...
Hocam bence forumdaki kurallar daha da sıkılaştırılması lazım. Yaş ayırt etmem fakat ergence şeyler çok dönüyor forumda. Özgürlüğün anlamı bu değildir, "intikam için instagram hack" gibi şeyler isteyen arkadaşlar ya kendini toparlamalı ya da forumdan çıkmalı (veya atılmalı). Bu forumun amacı birbirimizi tutarak öğrenmek, öğretmek ve tecrübe edinmektir.
Bence forumun kuralları çok esnek, millet geliyor "Manitamın hesbını nasıl çalarım?" Tarzı konular açıyor buda kalitenin içinden geçiyor. Eskiden olduğu gibi belli konu başlıklarına sabit cevap çekilip o konuların açılması yasaklanmalı bence.
Yukarıda 'Seth arkadışımın da dediği gibi.

Ayrıca forumdaki etkinlikler de gayet iyi gidiyor bana göre forumun düzeni gayet yerinde.
 

RageUnseen

Adanmış Üye
29 Ağu 2015
6,880
1
247
İstanbul
Uzun zaman bu forumda görev yaptım, emek harcadım, güzel arkadaşlıklar edindim. Yazımın devamında gözüme çarpan sorunları dile getireceğim fakat başta şunu bilmeliyiz ki, bu sadece benim fikrim değil olan bu. Forum kültürü eskisi kadar yok bu bir gerçek. Bundan dolayı sorunu sadece forum içi sıkıntılar da aramakta mantıklı değil. Gel gelelim asıl forum içi sıkıntılar neler;

Sorun; Forum içerisinde yöneticilerin bir resmiyeti kalmadı, bunun asıl nedeni yöneticiler gördüğüm kadarıyla gerçekten çok laubali yaklaşmakta.Özellikle discord sunucusu açıldıktan sonra bu resmiyet ciddi şekilde laubali davranışlara döndü. Bu demek değil ki üyelere sert davranın, olması gereken resmiyeti sağlamalısınız, herkesin bir çizgisi olmak zorunda.

Çözüm; Forum yöneticileri işin biraz daha ciddiyetini kavrayıp, resmi davranışları biraz daha üstte tutmalı. Kurumsal hayatta kimse bu kadar laubali değil arkadaşlar, her ciddiyet görev bilincini yerine getirir. Burası diğer troll forumlar gibi değil, bilginin olduğu yerde resmiyet, ciddiyet, görev bilinci olur.

Sorun(Çözüm): Bana kalırsa forumun hitinin düşmesinin bir nedeni de forum arayüzü değiştikten sonra oldu, tabiki de yeniliklere açık olmalıyız fakat bazen eski olan şeylerde ilgi ve odağı insan davranışı gereği daha çok çeker bu da bir önerimdir.

Sorun: Forum içerisinde paylaşılan konular çoğunlukla yardım konuları veya hayatımızın içerisinde olan kişisel konulardan oluşmakta.

Çözüm: Bilen bilir zamanında bu forumda o kadar fazla kaliteli konular çıkıyordu ki o konuların görüntülenmesi bile insanları cezbediyor idi. Konu içerisinde görüntülenme sayısı tekrardan açılmalı. Ayrıca kaliteli, günümüzde yeni çıkan teknolojik gelişmeler paylaşılmalı, özellikle hack konusu fazla merak uyandıran bir konu, hack takımı biraz daha fazla hackleme ile ilgili konu paylaşması lazım. Veteran 7 adminin konuları örnek taşıyabilecek konulardan, feyz alınabilir.

Sorun: Forumun değişmesinin bir sebebi daha var, o da şudur ki forum biraz daha resmi bir forum olmaya başladı, bu durum maddi gelir olarak elbette yansır ama bazı şeyleri de engellediği açık ve net. "Hack" kelimesi başlı başına illegali temsil eden bir kelime, bu kadar fazla legale yönelmek forumun hitinin düşmesi için bir neden.

Çözüm: Forum biraz daha eskiye dönük, illegalin biraz daha hakim olduğu bir yer olabilir, illegal derken gidipte TC kimlik ile işler yapın demiyorum konu başka yere çekilmesin rica ediyorum. Tabi yeni çıkan kanunlar ile bu nasıl işler yönetim ekibi daha iyi bilir.


Son olarak yönetimden ayrılırken gördüğüm bir sorun daha var, bu normal şartlar altında yönetim üyelerinin arasında kalmasi gereken bir konu fakat herkese yansımış görünen o ki. Yönetim ekibi biraz daha kendi aralarında iyi niyetli olmalı, bir birinizin kuyusunu kazmayın arkadaşlar, bu konu adminlere ne kadar yansıyor bilmiyorum ama adminlerin biraz daha yakından takip etmesi gereken bir konu. Güç her zaman göz karartır.
 
Son düzenleme:

Ɲémesis

Ar-Ge Ekibi Lider Yardımcısı
17 Haz 2022
982
15
1,605
Panama
Ve ayrıyeten şunu da eklemek istiyorum. Yetkililerin ve tim üyelerinin forumda aktif olması gerek. Yardım kısmında adam yazılım ile ilgili soru soruyor örneğin (Yazılım Ekibini eleştirmiyorum örnek) bakmıyorlar. Tim liderlerinin ve direktörlerinin tim üyelerine belirli kuralları gerçekten de anlatması lazım.
Burda gördüğünüz her üyenin ve yöneticinin bir reel hayatı var , 7/24 oturup forumda nöbet tutamayız. Gördüğümüz ve yardımcı olabileceğimiz konulara zaten destekte bulunuyoruz . Merak etmeyin forum kurallarını da biliyoruz bir hiyerarşi'nin olmasının bir nedenide foruma ne kadar hakim olduğudur ondan hiyerarşi çaylak rütbeden başlar
 

GreyWarden

Yeni üye
5 Eki 2022
5
3
Merhaba,

Üyeliğim yeni ancak THT'yi dışarıdan okuyup takip ederdim. Benim gözüme çarpan ve insanların da serzenişte bulunduğu konu olan aynı konuların sürekli olarak açılması.

Bunun çözümü olarak; Soru-Cevap dahil bütün bölümlerde konu açılması için admin onayı olmalı. Hızlı cevap arayan kişiler, örneğin; instagram'ım çalındı yardım edin diyen kişiler oluşturulacak yeni alan mesela adı Çözüm Merkezi olabilir yalnızca buraya konu açabilsin. Böylece forumun diğer alanları daha steril kalır.
 

serg.

Üye
13 Ağu 2022
125
1
52
Monaco
Evet, ölüyor. Neden mi? Yöneticilerin gereksiz egoları, gelen geçen kendini bilgi arşivi zanneden insanların kalitesiz yorumlarda bulunması, tim alımlarında yeteneğin değil sadece -forum biraz da olsun yükselsin diye- konu açmasına bakılması.. Daha geçen gün bir konu açtım ve adam bana bence hiç uğraşma diyor. Ve bu adam kim biliyor musunuz? Yavaş yavaş rütbe atlayarak ileride herkese büyüklük taslamasının yolu açılmış biri. Ben burada insanlara bir soru soruyorum ve bana "bence hiç uğraşma" deniyor. Sizce bu beni forumdan uzaklaştırmaz mı? Sorun kimde peki? Benim forumdan bir bilgi istemem mi, yoksa böyle boş yorumlarda bulunulması mı? Tabi ki bu boş yorumlarda. O zaman neden bu insanlar üst mertebede çalışıyor? Bu size her şeyi açıklamıştır umarım. Çözüm istemişsiniz, fakat çözümü bulması gereken kişiler başta siz olmanız gerekirken yine de yazayım:
1-Gelen geçen herkesi uzun süredir üye veya sürekli konu açıyor/aktif diye bir time almayın, yöneticilerden biri yapmayın.
2-Asıl uzaklaştırılması gereken kişileri uzaklaştırmak yerine herhangi birinden bir iftirayı duyup anında o kişiye uzaklaştırma vermeyin. Gerekli itirazları duymazdan gelmeyin.
3-Sırf birinden yüksek rütbedeyim diye o insanlara yüksekten konuşulmasın. Evet, burası hiyerarşiyle yönetiliyor ve buna hiçbir itirazım yok ancak aşağılamak hiyerarşi değildir.
4-Artık bir time alım yaparken konu açmasını istemeyin. Siz yetenekli insanları yeteneklerinin uygun olduğu timlere alıyorsunuz, foruma reklamcı kiralamıyorsunuz.
5-Yöneticiler bir yerlere geldikten sonra kendini buranın kralı zannediyor. Kendilerini geliştirme peşinde değil, insanlara büyüklük taslama peşindeler. Bu insanları acilen uzaklaştırmanız lazım.
6-Bir başvuru yapıldıktan sonra cevabınız ret ise geri dönüş yapmıyorsunuz. Bu insanları birer oyuncak yerine koyuyorsunuz. Ben yöneticilerin beni kabul etti mi etmedi diye beklemek zorunda değilim. Bir tarih verin ve bu tarihte açıklanacak deyin. Böylece insanları günlerce bekletmek zorunda kalmazsınız. Bunu yapanlar egoist birer yönetici olmaktan öte geçemiyor maalesef.
7-En önemlisi, fikir özgürlüğünün olmaması. Ne dediğimi gayet iyi biliyorsunuz. Ben bu yorumumu yazarken bile uzaklaştırma alacağımdan şüpheliyim. Bunu aşın.
 

serg.

Üye
13 Ağu 2022
125
1
52
Monaco
Ve ayrıyeten şunu da eklemek istiyorum. Yetkililerin ve tim üyelerinin forumda aktif olması gerek. Yardım kısmında adam yazılım ile ilgili soru soruyor örneğin (Yazılım Ekibini eleştirmiyorum örnek) bakmıyorlar. Tim liderlerinin ve direktörlerinin tim üyelerine belirli kuralları gerçekten de anlatması lazım.
Evet çok doğru söylemişsiniz. Yazılım ekibi değil, "bence hiç uğraşma" diyen insanlar bakıyor.
 

Hannibally

Yeni üye
7 Ağu 2022
5
1
Hell
Benim nacizane görüşüm şu yöndedir. StackOverFlow'un türk versiyonu gibi insanların soru sorup birbirlerine yardımcı olmalarını seviyorum, bu anlamda çok memnunum ve böyle bir foruma emek sağlayan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Çok başlılığın ise her zaman iyi olmadığı kanaatindeyim yani kimin profiline girsem bir rütbesi var. Çok yanlış, yönetim dısındaki rütbeler kaldırılmalı ki insanların yönetime saygısı olsun.
 

sefilbilo23

Kıdemli Üye
3 Tem 2021
2,223
9
900
22
Merhaba,

Forumda arkadaşlardan birisinin açtığı bir konuyu gördüm. Konu güzel ve öz eleştiri isteyen belki de sizlerin de bu konuda düşüncesi ve birşeyler söylemek istediği bir konu olabilir.

Bu konuda mesaj yazmak için 2 kuralı yerine getirmeniz gerekiyor.

1) Sadece eleştiri mesajı kabul edilmemektedir.
2) Gördüğünüz sorun için en az 1 tane de çözüm önerisi getirmeniz gerekmektedir.

Konuyu ben sık sık takip edeceğim. Ama yukarıda da belirttiğim gibi kurala uymayan mesajları ise sileceğim.

Buyrun hodri meydan...
forum son 3 ay da takip ediyorum forum da güncell yardım şu şekilde

instagram hesabım kapandı
instagram nasıl çalınır
instagram çalındı
ve daha fazlası bu yüzden güncel bilgiler gelmiyor kimsenin aklına ve bu forumların yerine daha güncel bir tema olsa iyi olurdu mesela vipleri kapatın cunku asılsız güncell bilgiler yer alınıyor ve web site de güvenlık bandı yok herkes trojen yapıp bu trojeni sankı shell veya whatsapp pro gibi kullanarak kişinin verileri yok yerine sayabılıyor bu yüzden linki bi bandı içine sokarak kendi güvenliğimizi için güvenle siteye girebilmemiz için aksi halde ben de hesabımı silebilirim cünkü bazı yerler güvensiz olarak geliyor bana
 

jogacan

Katılımcı Üye
20 Mar 2022
421
1
210
Yıllarca bu forumdan çok faydalanmış birisi olarak söylemem gerekirse sorun ne yönetimde ne ekiplerde ne kulüplerde. Sorun biraz daha forumun dışarıdan verdiği izlenimde. Yeni insanlar foruma girmek istediğinde, forum içerisinde bilgisiz kalacağını, bu forumda yalnızca bu işlerle çok haşır neşir insanların olduğu ön yargısına kapılıyorlar. Bunu aşmamız için aslında ana sayfa üzerinde yeni giren bir kullanıcının ilk gördüğü kısımları daha anlaşılır yapmak kafa karışıklığından ziyade bir forum içi yönlendirme detayları eklemek, bilen ve sıfırdan öğrenmek isteyen herkesin içeride olduğunu hissettirecek bir yapıya ihtiyacımız var gibi geliyor bana
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.