Doğu Türkistan'a Destek Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'BozKurt

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Tem 2013
11,181
6
İstanbul
Tayland'daki 173 Uygur Türkü Türkiye'deler. Teşekkürler Emeği Geçenlere!

11238266_599682980174794_9097238894353907989_n.jpg

11665707_599683000174792_6682127364266677775_n.jpg

11062914_599683016841457_924798595406893016_n.jpg
 

ᴄʀᴜᴇʟ

Özel Üye
24 Eyl 2013
4,420
56
Ahıska

ᴄʀᴜᴇʟ

Özel Üye
24 Eyl 2013
4,420
56
Ahıska
-----------------------​
Arkadaşlar Doğu Türkistan için tüm illerde yürüyüş olacak.Herkes araştırsın ve lütfen katılsın hatta isteyenler olursa buraya yürüyüşteki fotoğraflarını atarlar.Kulübe canlılık katmış oluruz.Lütfen herkes ilinin ülkü ocaklarından bilgi alsın.Unutmayın lütfen bu bir siyasi mesele değil vicdan meselesi o yüzden katılmanızı rica ediyorum
------------------------​
 
Son düzenleme:

Showshadow

Yeni üye
25 Haz 2015
12
0
aşağıdaki yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?


arkadaşlar aşagıdaki yazı hakkında ne düşünüyorsunuz.lütfen düşüncelerinizi yazarken neye dayandırdığınızı da yazabilir misiniz ve dayanagınız medya olmazsa daha iyi olur. burdan ilerisi alıntıdır.



Ben kendim için, doğru bilgiye ulaşma adına, her görüşü okur, dinlerim.. Size de tavsiyem.. Şimdi başka konuya geçiyorum ve sizinle de paylaşayım.
doğu türkistanla ilgili yeni bir algı operasyonu içinde bize de oyun oynandığını düşünüyorum.. Bu fikre de farklı farklı görüşleri okuyarak ulaştım.. Bu yazı son paylaştığım yazı,:
Orada her yerde olduğu gibi zulüm hep vardı yine var.. Ama şu anda servis edilen resimlerle yapılmak istenen şey bence çooook başka!!!
Şimdi size Furkan ...... İsimli bir gencin yaptığı yorumu atıyorum..
"""Şuan eş zamanlı olarak özellikle Türkiye kamuoyunda servis edilen Doğu Türkistan propagandasını biraz deştikten sonra altından maalesef G.Soros çıktı. Şimdi nedenlerini sıralayacağım. *****cilerin “var gücünüzle Türkistan için tweet atın” meselesini uzun zamandır bekliyor ve tartışıyorduk. Ogün geldi. Dikkat edin Gazze, Mısır, Suriye, Irak vb.. konu olunca otoriteye saygı diyen bu insanlar, mesele D.Türkistan olunca Çin'i bir otorite olarak görmüyor. Burada çok net bir oyun var. Bu arada şunu belirtelim oradaki insanlar Türk oldukları için değil, Müslüman oldukları için katlediliyor. Yalnız dikkat çekici bir nokta var, Çin’in içlerine doğru orada yaşayan arkadaşlarımızdan gelen haberler doğrultusunda, Müslümanlar ve Türkler gayet rahat oruç tutup namaz kılabiliyor. Hatta Pekin’de teravih namazına bile karışmıyor Çin. Peki Çin neden Doğu Türkistan’da zulüm yapıyor?
D.Türkistan Çin'in yumuşak karnı ve Orta Asya'ya açılan ticari kapısı konumunda. Aynı zamanda Rus petrol ve doğal gazının iletim noktası ve Çin'de üretilen petrol, doğal gaz ve kömür rezervlerinin %60-70'i bu bölgede. Çin’in global sermayeye en büyük rakip olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Son yollarda dünyanın belli para babalarından bir kaçının Asya’ya taşındığı gerçeği bir kenarda dursun. Soros'un ilk ve efsanevi ortağı Jim Rogers bu yaşından sonra Singapur'a taşındı. Yine ünlü para sihirbazı Marc Faber artık Tayland'da yaşıyor. Bir yerde bu adamların ismi geçiyorsa 3 hatta 5 defa düşünmemiz gerekiyor. Bir başka meselede, tüm dünyada Doğu Türkistan'ın en ateşli savunucusu ve aktivistlerinden Dünya Uygur Kongresi Başkanı Rabia Kadir, birkaç sene önce ABDye taşında tıpkı Gülen gibi ABD'de yaşıyor. Rabia Kadir'in eşi Sıddık Ruzi SOROS'un "Radio Free Asia" radyosunda çalışıyor. Bu bile bazı şeyler için net bir cevap olmalı diye düşünüyorum.
Yine birileri algımızla oynuyor, düşünmemizi istedikleri şekilde düşünmeye ve propagandaya başlıyoruz. Müslümanlar bu düşük kavrayış ve anlama gücüne sahip oldukları sürece plan yapıcılar tarafından güdülen sürüler olmaktan kurtulamayacaklar. Bizim şuan kamuoyunda yaptığımız her paylaşım, slogan Türkiye ve E****n’ı sıkıştırmaktan başka bir işe yaramayacak. Dün gece TSK göreve diye hastag açıldı. P******lerin tweetlerine bir göz atarsanız,Çıkarın ne, neden susuyorsun R**** gibi söylemlerle karşılaşacaksınız. Tabi birde hemen gaza gelme ve taraf olma meselemiz var. Japonya bir anda kardeşimiz oldu! Bir D.Türkistan operasyonu ile Japonlar'a da D.Türkistan bayrağı sallatarak kimin yanında olmamız gerektiğinin de çerçevesini çiziyorlar. Bu Japonların, 2.Dünya savaşı'nda Uzakdoğu ülkeleri ve Çin'de yaptığı katliamlara bir göz gezdirelim! Koreli kadınları *** kölesi olarak çalıştıran bu şirin ülke bir anda müttefikimiz mi olmaya karar veriyor? Bizim kamuoyuda hemen atlıyor; bak Japonya bile nasıl destekliyor, biz neden bşy yapmıyoruz. Hadi hazırlanın da savaşa gidelim bari. Sonraki nesillerimiz bizi bu defa "Çin Gazisi" olarak ansın. Sonuç olarak medyada dolaşan fotoğrafların çoğu gerçek dışı ya da başka felaketlerden alınma. Çin depremindeki fotoğraflar bile paylaşılıyor. Bazı fotoğraflar neredeyse 4-5 senelik. Gündem olduğu için değil vicdanen, çözüm üretmek için senelerdir D.Türkistan'ı gündemde tutmaya çalışan bizler için bu video ve fotoğraflar ne yazık ki yeni haber değil. Burada sormamız gereken soru neden bir anda yediği yemeği paylaşan sosyal medya propaganda bombardımanına tutuldu? Unutmayın D.Türkistan ne ise Gazze odur, onlara kim saldırıyorsa aynı merkezdedir. Bize düşen görev en doğru bilgiye ulaşıp ülkemizi zora sokmayacak sağlıklı tepkiler koyup çözüm üretmeye çalışmak. Bu arada bir hafta önce Japonya ve Filipinler Güney Çin denizinde tatbikat yaptı. Dünya kaynıyor. Uyanık olmakta fayda var.
Şahsen ben bu yazıyı okuyunca yine bir dümenler döndüğüne kanaat getirdim ve bayrak resmini kaldırdım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.