%100 Bilgisayar Güvenliği Adım Adım ResimLi Anlatım | Pc'niz KaLe Gibi OLsun |ÖnemLi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ra2600

Yeni üye
14 Ağu 2012
5
0
Eskişehir
Çok teşekkürler abi tam da kendimi nasıl tam korurum diye düşünürken hızır gibi yetiştin.Bu arada kasar diyenlere sesleniyorum ben Kaspersky kullanıyordum tavsiyeleri okuyunca hemen kaldırıp yerine avira ve diğer 4 programı kurdum inanın 5'i toplamında 1 Kaspersky kadar kasmıyor bilgisayar %30-%40 hızlandı.Tekrar teşekkürler ellerine sağlık.
 

ASNET123

Yeni üye
4 Ara 2008
12
0
Nevşehir
Gerekli Bir Konu Denedim Bilgisayarımda Kasma Olmamakla Beraber Açılış Kapanışında Hızlanma Oldu...

Çözemediğim Bir Sorun Var Yardımcı Olursan Sevinirim;
COMODOyu yükledim güzel çalışıyordu bilgisayarı yeniden başlattımda "Ağ Duvarı Düzgün Çalışmıyor" diye hata verdi "Hata Tanılayıcıyı Çalıştıra" bastıgımda hatayı tespit ediyor ama hatayı çözemiyor araştırdım ve bulamadım çözümünü yardımcı olursan sevinirim...
 

CaTaLeYa

Katılımcı Üye
8 Ağu 2012
330
0
Ankara
Arkadaşlar Ekran Kartım Bugta Gibi Birşey Oyun Açmıyor Grafik Hatası Veriyor Son Günlerde İyice Yavaşladı

Ekran Süzülüyo Resmen Bunları Yüklesem
:)D Kafam Güzel ) Bilgisyar Bidaha Açılmaz :D

Elimde Olan Bilgisayar Allahtan Faceye Filan Giriyo Sizlerle Konuşturuo Bari :D

Konu İçin SAol :D
 

mhsr

Yeni üye
1 Ağu 2012
33
0
anlatım ve linkler için teşekkürler. arada da sürümleri güncellenirse tadından yenmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.