Android Cihazı Hackleyin #UnequaL 30.06.2016 Yeni Sürüm

Bozkurtt42

Yeni üye
16 Ocak 2016
20
0
Konya
hocam ben yapıyorum sizin gösterdiğiniz gibi ama olmuyor ben internet kafeden giriyorum cmd çalışmıyor kapatılmış ama modemin ara yüzüne girip herşeyi ayarladım ama telefona atığım halde devices e gelmiyor neden olur acaba
 

OmerDRN

Katılımcı Üye
12 Eki 2015
552
0
Studio_7
Allah senden razı olsun. bence bu post direkt tht nin ana sayfasına konulsun. çok yarıntılı ve anlaşılır. Teşekkürler :)
 

PembeGandalf

Yeni üye
15 Tem 2016
8
0
Apkyı başka apknın içine saklayabiliyor muyuz? Mesela gidip ben arkadaşıma desem spotify cracklisi diye onun apksıyla birleştirip versem o apkyı kursa aynı zamanda rat de kurulsa? Mümkün mü böyle birşey acaba?
 

memet2701

Yeni üye
16 Tem 2016
3
0
Yapamadım nütfen yardım edin Telefono yükledim ama çalışmadı porta açtım çalışmadı nütfen yardım
 

the the

Yeni üye
16 Tem 2016
4
0
dediklerinin hepsini eksiksiz yaptım telefonu mobil veridende görüyor ancak hiçbi işlem yapamıyorum cevap verir misin
 

sansen

Yeni üye
16 Ocak 2011
1
0
hayırlı günler
ilk olarak port checkerden kontrol ettim 1881 portlarım acık
no ip ilede denedim duck la da denedim ip mi sabitlemeyi gene bir sonuç alamadım
diger ayarların hepsi aynı gösterdiginiz gibi yapıldı
telefon sorunludur diye 3 tane androit telefonla denendi sanırsam artık çalışmıyor :(
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.