Samurai'nin Son Hack Yazısı

Agression*

Uzman üye
19 Şub 2007
1,724
0
Efeler Diyarı'ndan
Gençler burda rahat rahat bana öfkenizi falan kusabilirsiniz. Facebook sayfasında çaktırmayın yeter.
Şifreyi çözen varsa buraya yazsın ayrıca. Yazıyı okuyup da küfür edenler de ayrıca buraya yazsın :D
Kaç kişi saydırdı toplam sayıyı bulmaya çalışıcam :D
Samu, sabahın 8'inde uyandım. Telefondan bir facebooka bakayım dedim. İlk sırada "Selamlar. Bi süre hack yapmayacağım için forumun hack alanında geriye gitmesini istemiyorum. Bu yüzden kullandığım programları paylaşmaya karar verdim." yazısı :RpS_ohmy:. Ulan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Daha sonra beni güzelim uykumdan ettin kalkıp laptopumu açmak zorunda bıraktın. Kalktım bir güzel de laptopu açtım gözlerim yarı kapalı. Madem ki Samu gidiyor yerini doldurmam lazım dedim :trl İndireyim bari dedim. Bastım baktım ulan 3kb'a kaç tane program sıkıştırabilir ki bu dedim :RpS_thumbdn: Neyse dedim vardır yine bi bildiği. İndirdim. Daha sonra mecburen TurkHackTeam'e girmek zorunda bıraktın tabii ki şifre için :) Onu da hallettim 5 saniyede. Son olarak şifreyi girdim not defterini bir açtım ki ABRACADABRA!!! Noluyor lan dedim :RpS_huh: Oturdum bi de yazıyı okudum bir güzel. Sonuç olarak buradayım ve bu yazıyı yazıyorum. Sabah sabah beni bu kadar uğraştırdın bunun yüzünden bırakma la bari :RpS_crying:
 

By_JoKeR

Uzman üye
27 Ağu 2010
1,077
0
Samu seni sevmeyenlere küfür edemezsin bunu aklına sok tamammı. neymiş "beni sevmeyeni ta amk. sikimin beyinsizleri" adammı oldun iki dakkada. senin sevmediklerinde sana küfrediyo unutma.
 

SaMuRai

Emektar
8 Eyl 2008
11,571
30
(nowhere) in
Adam üstüne alınmış beyler :D
Neyse tartışma yok konu devam etsin .
Tek konu bu olacak ilk açılan buydu.
Başka biri forum hakkındaya bu olayla ilgili konu açarsa ihbar edersiniz.
 

GokKurt06

Katılımcı Üye
4 Ocak 2013
869
0
pass: Birinciaşamatamam
Samurai Komutanım Ben Seni Çok Seviyordum Bir Üstaddın Ama Bu Son Durumdan sonra En Çok Sövdüğüm Kişi Oldun. Niye Gidion Amk Birsürü Kişi Burada Senin Paylaşımını Bekliyor. İnsanlar fan page de takip ediyorlar üye olmak için sende bizi bırakıp gidion böyle iş olmaz ki.!
 

macgyver

Kıdemli Üye
3 Tem 2012
2,866
1
Sayfayı görüyosunuz beyler şifrenin nerede olduğunu söylüyorum bulamıyorlar.
Bunlar bi de msn , facebook veya daha da kötüsü site hacklemeyi hayal ediyorlar.
Yaptığımız işin ne acayip bi iş olduğunu kavrarlar umarım.
Ki bu şifreyi bulmak için sadece internet kullanmak ve biraz zeki olmak yeterli aslında :)

mobilen geçer geçmez imzanıza baktım kesin siyahla yazılmıştır dedim bnde biraz ara vermeyi düşünüyordum

Sağlıcakla kalın :)
 

Zenon66

Yeni üye
20 Ocak 2013
50
0
sdad asd ad :D adam resmen ta..ak gectı la :D yazıyı yarıya kadar okudum naasıl hack flan yapmaya basladın :D bı tane kola actım ayrıca ankaara oyun havası actım bırtanede :D ne kadar umutlanmıstım la hack programı flan ters kose olduk beyler :D

ayrıca rar sıfresı cok basıt bulamayan sazanlar varmı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.