Yeni Temamız Aktif

Black-Box

Emektar
14 Tem 2008
5,199
49
İstanbul.
Arkadaşlar Merhaba,
Ülkemizin de hemen hemen benzer problemleri var. Sorun şu ki bilgisi olmadan yorum yapan insanlar bizleri o kadar çok yoruyor ki size anlatamam.

1- Opsiyonel olarak eski tema da kullanımda olmalı diyen arkadaşlar için;

- Mümkün değil. İki tema arasındaki uyuşmazlıklar sebebiyle bu sefer ikisini de kullanamıyoruz. Bu fikir zaten başta bizim de aklımızdaydı, pat diye kimseye radikal bir değişiklik yaşatmak istememiştik.

Evet eski temamız çok güzeldi size katılıyorum. Ama 10 yılı aşkın süredir aynı temayı kullanıyorduk. Bugün hiçbir sosyal medya mecrasıda (twitter, instagram, facebook) uzun bir süre aynı tasarıma sahip kaldığını göremezsiniz. Yenilikler, değişiklikler her zaman bir zümre tarafından çok katı şekilde eleştirilecektir. Bunlardan bazıları fitne fesatçı tayfa, diğerleri de alışkanlıklarından vazgeçmek istemeyen insanlar.

Her yenilikte elbetteki sıkıntılar olacaktır. Bu sıkıntılara çok hızlı aksiyon alarak notlarımıza ekliyoruz ve ivedilikle düzeltiyoruz hiç merak etmeyin. Bundan 6 ay sonra iyi ki değiştirmişiz diyeceğinizden eminim.

Yine dediğim gibi belki ayda bir tasarım değiştiren platformları hala ısrarla kullanmaya devam ediyorsunuz :) Forum hitleri düştü diyen arkadaşlar için, böyle bir şey söz konusu bile değil :) Siz de bu bilgiye erişecek durumda değilsiniz.

Günümüze ayak uydurabilmek için bazı radikal kararlar almak zorundayız ve bir başlangıç yaptık. Sizlerden ricam gerçekten içi boş, kişisel egolardan arınamamış yorumlardan uzak durmanız.
Kendi kalitenizi de düşürürsünüz yoksa :)
 

DarkHawk06

Uzman üye
12 Şub 2016
1,046
8
Pandora
Sayın adminim yorumlarda üye profilinin yanında çevrimiçi veya çevrımdışı olduğunu gösteren baloncuk mevcut. Çevrimdışı olan baloncuğun rengi kırmızıya yakın olursa sanki daha güzel olacak, bu renk pek belli olmuyor.
 

38fatih

Uzman üye
25 Ara 2015
1,147
0
Bohm Kenti
Sanırım yeni temanın bize sağladığı en güzel avantajlardan biri bu ipucu kısmı olmuş.Küçük ama kullanışlı bir detay benim hoşuma gitti .Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
 

38fatih

Uzman üye
25 Ara 2015
1,147
0
Bohm Kenti
İhbar kısmında yazdığımız mesajlar gri renkte, ne yazdığımızı göremiyoruz oraya da bir el atılırsa güzel olur.
 

badboy

Katılımcı Üye
15 Eyl 2018
376
0
Şu anasayfadaki turkhackteam png side yenilense aynı tasarım ı yeni tasarıma göre özelleştirilip sırıtmaması adına uyumlu hale gelse güzel olmaz mıydı ?

ek olarak rütbeler de kötü görünüyor.
 

ZoRRoKiN

Özel Üye
7 Ağu 2005
2,149
381
WORLD
Başarılı. Ben çok istiyordum bu değişimi biliyorsunuz. Herkesi memnun etmek elbette mümkün değil ama olabildiğince çoğunluğun takdirini alacaktır bu tema. Sadece daha önce söylendiği gibi postbitler dikey yerleşse iyi olurdu. Mobilde sıkıntı fakat onu da mobilde ayrı webte ayrı düzenlemek mümkündü. Daha doğrusu ekran boyutu belli bir yere kadar küçülünce değiştirilebiliyor. Daha önce vbullettin bir forumla uğraşırken bir arkadaşımla yapmıştık ama nasıldı hiç hatırlamıyorum.

Okunmayan özel mesajlar biraz daha belirgin gösterilebilir. Şu an ikonu çok küçük ve karıştırılmaya müsait.


Admin şu UDY'nin alayı senin hakkını ödeyemez abi bakma sen :) Tekrar eline sağlık başta afalladım ama biraz kurcalayınca gayet iyi bir tema benim nazarımda.

Öncesinde eski tasarımın responsive şeklinde ayarlanması vardı; fakat sonrasında temayı komple değişelim dedik malum 12 yıllık bir tema bizim de içimize sindi, bazı hatalar var ancak araya bayram girmesi nedeniyle bayram sonrasına kaldı. Yine de işleyişi etkileyen hatalar değil.
 

XintroeS

Yeni üye
21 Mar 2019
13
0
Suri
Hayırlı olsun. Eski tema sade ve güzeldi fakat biraz eskimişti. :) Yılların verdiği yorgunluk vardı üzerinde. Onu emekliye ayırıp yeni tema gelmesi hoş olmuş.
 

'Adige

Administrator
26 Eki 2012
9,441
803
30
root@adige~#
Merhabalar ;

Hocam platform adına hayırlı olsun dileklerimi iletirim. Öncelikle yazı font değişimi kısmında yer almakta olan renk değiştirme button px'i diğer fontlara itarefen biraz yukarıda durmaktadır düzeltilmesi uygun görülebilir

 
Son düzenleme:

NaTionaL

Üye
2 Eyl 2011
66
0
Hayirli Olsun Güzel Sade ve Hoş Olmus Yanliz,Katagori Ikon Takımları Düzenlense Gercekten Daha Güzel Olur dıye düşünüyorum..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.