B
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
192

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Payloada bir daha baktımda içimden bir gülme geldi.

    yani çok mu zor <object data='data:text/html;base64'></object> yazıp ardından bir base64 kodlayıcısı açıp alert(); yazdırmak? tek yapması gereken object taglarını açıp data nın tipini belirleyip base64 kodunu yapıştırmak.
    siz herhalde base64 kodlamayı şifreleme falan sanıyorsunuz. :D



    msxGnl8T.png
    B
    'Box-Boy
    hahahha ben her hangi birşey sanmıyorum sadece eger pentest yapıyorsan zaten belli başlı bypass yerlerini takip ediyor olur ardından da hangi payload uygunsa da onu yerleştirirsin yada bunu otomatize hale getirirsin burp ile otomatik denettirirsin. her şeyi tek tek el ile yapılmaz. bunuda unutma.
    Tek tek cevap vermek yerine şu şurada kalsın. Eklemek istediklerimde var keşke konuyu kapatmasaydın da söylediklerine ben ve farklı görüşlere sahip kişilerde bişeyler yazsaydı. Orada adalet filan demişssin. misyondan filan bahsetmişsin. şifre sıfırlama.



    oafroce.png
    Mirliva
    Mirliva
    Konunun altını sol tık ile seçersen görünür, düzenlemeyle işim olmaz. Bu shell paylaşılırken güzel kılıflar bulunmuş. Hatta blue ekibini test etmek için paylaşıldığını düşünüyorum(!) Hıyanet sarmalı içindeyiz malesef fakat gün gelir, tek tek çıkar ortaya. Forumda ekip veya ekip üyelerinin bir hatasını tüm ekibe yaymak da yanlış, o zamanlarda konulardan biraz uzaktım ama tam anlatıldığı gibiyse hata yapılmış diyebilirim.
    B
    'Box-Boy
    benim bu işten bi çıkarım yok bana bir fayda da sağlamıyacak. yalan söylememi gerektirecek bişey de yok ban da açıldı.
    asıl benim burada ekibe sallamamdaki sebep her ekibin içinde var ortalama 10 kişi o kadar insan içinde bununları yapamıyorlarsa(bu sabit birşey aslında bir shellin içinde backdoor olup olmadıgını anlamak) bu basamakları nasıl çıkıyorlar. tamam sadece bilgi önemli değil fakat forum öyle bir hal aldı ki daha yeni ögrenmeye başlamış kişiye rütbe veriliyor.
    B
    'Box-Boy
    benim notu da gördüysen sorun yok :)

    sen de bi yerde illa çalışıyorsundur çalıştıgın yerde yeni işe başlamış biri 1 2 ayda bir üst seviyeye çıkarsa ne olur yada ne düşünürsün. biraz empati aslında herşeyin çözümü.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. Extazİ
  2. LordSUCCESS
  3. JİTEM
  4. META
  5. Arslan'
  6. ARSEF7
  7. 'pump
  8. LifeHacker
  9. 'CaptainKanka
  10. Kruvazör
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.