3.Dünya Savaşının Galipleri Kim Olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duman05

Adanmış Üye
9 Eyl 2012
6,326
2
Ahyx

Bro yakına gelmesi gerekiyor diyorsun haklısıın belli konular'da kullanamazlar toprakları vs.

Ülkemiz'de 1 Gün elektrik kesilmişti hatırlarsanız. peki bu nasıl oldu. bence siber bir darbeydi bu bunu bir çok ülke yapabilir. bence biz norma bir ülke olsaydık şimdi enerji ve tabi kaynaklar vs. bakanları görevlerinden kovulurlardı ama yanlış hatırlamıyorsan bakan görevine devam etti bir süre.

konuyu getimek istemiyorum ama FETO ülkeye darbe girişim'de bulundu 1 kaç uçak vs ile ülkeye korku saldı.

bunlar zaten oluyorsa savaşta siz bir şey beklemeyin dostlarım bizim kendimizle savaşımız bitmiyor ki başkaları ile savaşalım ve kazanalım. biz birbirimizi yerken diğer ülkeler depar attılar ilerlediler biz olduğumuz yerde sayıyoruz. ben ülkemin kötülüğünü istemem istesem bu forum'da olmam ama realist olalım kendimizi kandırmayalım.
 
Son düzenleme:

VinLaden

Kıdemli Üye
13 Eki 2015
2,835
3
Oxymoron
Ya siz nasıl Filistin için savaşmam diyorsunuz... Onlar bizim kardeşimiz. Diğer ülkeler Türklerden kurtulmak istemiyor . Onların amacı Müslümanları öldürmek.


Filistinliler zamanında topraklarını satmak için can atıyorlardı ya noldu? Ayrıca 1. Dünya Savaş'ında yaklaşık 10 bin Filistinli erkek İngiliz ordusuna katıldı. Okulda ki tarih dersinde görmediniz tabii bunları.
 

VinLaden

Kıdemli Üye
13 Eki 2015
2,835
3
Oxymoron
Yaw kardeşim adamlar Türkiye'ye sığındı onlara vatandaşlık bile verilmedi ama şuan Suriyelilere Tayyip vatandaşlık vermek için can atıyor nedense? Bu arap sevicilik nereden geliyor anlamış değilim..

Dostum o ifadeyi postundan kaldırır mısın? Şurada tartışıyoruz ama işin içine onları katmayın hemen.
 

Mrjava

Kıdemli Üye
9 Ağu 2015
2,698
3
Detroit
Sizlere birşey soracam 1. dünya savaşına girdiğimizde donanmamız ne kadar güçlüydü mermimiz ne kadardı sağlık araç gereçleri ne kadardı toplarımız tüfeklerimiz ne kadardı neredeyse yok denecek kadar az idi ama avrupanın elinde bizden daha iyisi bizden daha fazlası var idi sonuç ne oldu hala yaşıyoruz ve buradayız...

tankla tüfekle veya misket bombasıyla diyeyim en etkilisi 100 bilemedin 200 kişiyi öldürürsün 1 nükleer bomba atıldığında neler olur tahmin edebilirsin diye umuyorum
 

ExceLansPro

Katılımcı Üye
5 Haz 2016
574
0
Adamlar bizi tarih boyunca hiç düşünmemiş.Ama biz hep düşünüyoruz bu Türklerde bi gariplik var.
 

ahmetk128

Kıdemli Üye
27 Ocak 2016
3,287
0
Ötüken
tankla tüfekle veya misket bombasıyla diyeyim en etkilisi 100 bilemedin 200 kişiyi öldürürsün 1 nükleer bomba atıldığında neler olur tahmin edebilirsin diye umuyorum

Tabikide örnekleride tarihte mevcut ama Atatürk ne diyor Muhtaç olduğun kudret damarlarında akan kanda mevcut
Ama bu devirde en azında o bombanın ne zaman geleceğini hesaplayabilirsin eski zamanda böyle bir şey mümkünmüydü
Eskiden iletişim araçları ne kadar etkili ve yaygındı şuan herkesin evinde en az 1 akıllı cihaz bulunmakta yani hemen herkes durumu anlayabilir.
 

BloodOFCannon

Uzman üye
30 Tem 2016
1,033
1
Nereye?
Beyler ben size diyim hicbir ulke bu riske girmek istemez sorun yok yani kafaniz rahat olsun isinize bakin oyun oynayin site hackleyin savas cikmaz o is zor risk almak gerekir savasa girebilmek icin;)
 

Serter19

Uzman üye
6 Nis 2016
1,039
0
Milyarlarca müslaman varken islamı durduramazsın.Milyarlarca kurşun varken savaşı durduramazsın...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.